- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.621
Canim kayinvaliden nasil oldu sen nasilsin serin mi oralar?Evet cnm :))
kız nerdesin merak edip durdum seni :)Geldim ablacim hallettim cok sukur
var ben varım :)kız kimse yo sanırım sayfada
şükür biri yazdı nasılsın ablamvar ben varım :)
Geldim ablam yazdimdakız nerdesin merak edip durdum seni :)
iyiyim kaçıyorum şimdi işyerinde arkadaşın pastasıı kesilecek doğumgünü :)şükür biri yazdı nasılsın ablam
Bn senin yerinde olsam beklemem direk kan veririm en azından kafandan sorusu kalkmıs olurkuzum ya dediğin haklı negatif düşünmeyeceğim varsa da beni bıkrakır o yuzden pozitif düşünüyorum hafta sonunu beklicem bat 3 gün gecti :)
Canim k.validem pek iyi degil valla kolunu kullanamiyor. Buralar hava cok guzel serin istanbuldan iyi valla bende iyiym cok şükür ama esimden ayri olmak biraz zorluyo beni gerisi iyi cok şükürCanim kayinvaliden nasil oldu sen nasilsin serin mi oralar?
afiyet olsun :)Şehriye çorbası. biber dolması .yaprak sarma bide semizotluyogurt daha ne olsun dimi;-)napiyorsunuz kizlaarr
Teşekkür ederim gelin beraber olsunafiyet olsun :)
öyle yapmak gelio içimden ama bilemedim ki ne kadarlıkken belli olur kanda :)Bn senin yerinde olsam beklemem direk kan veririm en azından kafandan sorusu kalkmıs olur
afiyet olsun canım ikinizede:)Şehriye çorbası. biber dolması .yaprak sarma bide semizotluyogurt daha ne olsun dimi;-)napiyorsunuz kizlaarr
Bilmiyorum ki süt oluyor sanırım ama yara gibi acıyor ve göğsün belli kismi sadece. Özledim tabi ya... 9unda gittim en son cuma gidecegiz yine inşallah. Bana verdiği kağıtta 36.haftadan sonra her hafta mi ne nst diyo da bence bu gidisimde soksun yani artık 34 olduk.
Evet cnm :))
Bende cuma bir haftaligina ayrilacagim Allah kolaylık versin seninki daha uzunCanim k.validem pek iyi degil valla kolunu kullanamiyor. Buralar hava cok guzel serin istanbuldan iyi valla bende iyiym cok şükür ama esimden ayri olmak biraz zorluyo beni gerisi iyi cok şükür
Hop doğum he son günler gelsin sorcam hopuişte bende 33de gircem zamanı yani bide 3 eylülde gircem sonra doğuma kadar 1 kere daha mı girerim 2 mi biter hoppp doğum :))benimde oluyor bazen yara gibi değil tamamı ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?