- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.921
ayyy teşekkür ederim inşallah :)tek diyeceğim rabbim kullarına kaldıramayacağı yük yüklemezmiş inşaallah sende gönlündeki gibi bir avazda normal doğurursun tatlım :) dualarımız sizlerle olacaktır inşaallah Allah ömür versin sırayla doğuma gidene dualar edeceğiz hep beraber :)
Bende sans olsa zaten aradim doktoru sormak icin...doktor hastaneden tamamen ayrilmis...baska bi doktor gelmis
Insallah oyledir kaldim baska baska doktorun eline!...ne yapalım şimdi ayrıldıysa belki daha hayırlı bir doktorla devam edeceksin yoluna ne biliyosunda
öyledir öyledirInsallah oyledir kaldim baska baska doktorun eline!...
Doğumgünün kutlu olsun canım eşinle bebişinle tüm sevdiklerinle beraber sağlık huzur mutluluk dolu yıllarınız olsun inşaallah :)
abla kısmetse yarın verecem inşallah kan hayırlısıyla hayırlı sonuclar alayım inşallahGörüldüğü üzere arkadaşlar Ağustos ilk haftasına ait olanlar ne durumdasınız :)
@gamzeli es kızzz günün geçmiş ya ne alemdesin :)
citlembik1994 en son hala kırmızı gelmemişti ne zaman kan vereceksin :)
nurun_ala_nur tubammm sende durumlar nedir belirtin varmı ?
Doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin kazasız bir şekilde paşayı kucağına alamyı nasip etsin (amin).Günaydın kızlar yeni yaşıma minik paşamla giriyorum inşallahherkese hayırlı cumalar allahım herkesin gönlünde ne yatıyorsa onu tez zamanda versin
canım bol bol dua et meryem suresini yasin suresi falan oku fırsat buldukca ve bu konuda kasma kendinikızlaaarrr daha çok erken ama doğumdan biraz ürküyorum yaaa birden mi gelir sancı şiddeti ne olur kaldırabilirmiyim diyorum . bde normal doğum istiyorum bir avazda çıksın derler ya keşke öyle olsa. epidural falanda istemiyorum normal olur inşallah. ama sancı nasıl olur nasıl başlar devamı nasıldır hep aklıma gelenler bunlar
neye canın sıkkın yaa izin verse patron gelicem izmire de işte çalışmaya devam kardeşim orda ablamın yanındaVala bende aynı durumdayım be canm çok sıcak yanıyorum inanki. Annemdeyim bikaç gündür demin kocacığım geldi 2 gündür uğruyo özlemiş bide hediye almış öldüm gülmekten Oscar ödülü yılın en iyi eşi diyecanm sıkkın aslında da oda işte yüzüm gülsün diye ne yapacağını şaşırıyo öyle işte ne bileyim
sıcak ve işle boğuşuyorum canım çıkıyo aynı devam bnd canoCanim iyiym cok şükür kaynanamlardayim idarr ediyoruz iste oyle, sen nasilsin napiyon bebis nasil kiz :))
evde olsam devamlı cano bide normal sıradan bi işim olsa ahh keşke de herşeye dikkat edebilsem devamlı hareket halindeyim adliyedeyim bankadayım derken gün bitiyo elimden geldiğince yemeğe çalışıyorumBunlar için sana kimsenin ikaz etmemesi senin sorumlulugu üstlenmen lazım alti üstü 9 ay bu hamilelik bir daha karnina girmeyecek o bebek doğduktan sonra her türlü büyür
Kan verdim ve pozitif dekızlar :)
Aaa doğum günün mü. Nice mutlu yıllara inşallahinşallah ablacım teşekkürler:)
Bebişim sen niye ağladın
@lolita55 sende sökülme olmadı mı hala kuzum ya 24 hazirandan beri olmamışsın ilaç kullanıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?