Gebe kalamayanlar buraya.....

Yarenimmmmgelmis de....ozlemisiz biz kuzumuzuuuu...ilac derken ne kullanmis canim glukofenmi?insallah canim doktor tezi yapiyoruz...istanbulda doktor birakmicam galiba gitmedik...

ilacı sordum da hatırlamıyor ne kullandığını. bu sefer hangi doktor kuzum? bende duyduğuma gidiyorum bakalım şu bekleme süreci de bi dolsun .. inşallah bu son doktorun ve vesilen olur kuzum

Kıyamam tabi :) bir daha dogumdan sonra ancak gelirim zaten :-/
ayyyy bebeeemmm bu sıralar aklım hep sende doğuma en yakın sensin veee dğum nasıl olcak bizlede paylaşırmı Allahım en kolay doğum nasip etsin inşallah sana ve tüm arkadaşlara
sonrası nasıl olcak ve doğuma nasıl gideceksin bide ben bu aralar kıl tüy ilerine taktım doğuma temiz gitmek nasıl olcak ya aniden gelirse vs vs. ayyy senin yerine ben önceden heyecan yaptım:)
senin ruh halin nasıl neler düşünüyorsun öncesi doğuma gidiş sonrası vs vs.
doğuma tertemiz gitmek istiyorum e bu sefer kıl tüy işleri her gün alınmazki nasıl olcak ayyyyyyyyyy ayyyy
sanırım boşluktan bunları düşünüyorum :)

esoes1919 Allah razı olsun tatlım Allah hepimize kolay hayırlı dogum versin :) doğuma az kaldı sezaryandi bebis dönmedi diye döndü şu an normal bekliyoruz bakalım ay sonunda haftada bir nst ve kontrol olacak annemden dönüşte bebisin ve benim dogum cantami hazirlayip dolabini kıyafetlerini ayarlayacagim beşiği kurulacak ev temizlenecek :) kil yün tüy isi azalıyor bende azaldi hormonlardan sanırim ki malum bölgeyi göremiyorsun zaten benim zamanda bir şekilde hallediyoruz napalım :) doğum zamani buralarda olurum hem ooo paylascak çok şey olacak daha :)

ayyy bbeeeemmm insallah en iyisini yaşarsın :)
ayy evet daha çok erken ev temizliği önce halları yıkamaya göndermek vs bide ailem ve eşimin aileside dışarda lduğundan annem gelicek mi ne zaman gelsin vs düşünceler hep kafamda işte:)
kıl tüy işleri başlarda hormonlardan artıyor sonramı azalıyor acaba?:)
benim normal gidiyor ama ne biliyim tedirgin oluyorum direk suyum gelir temiz gidemezsem diye:)

kızlar sağlık ocağından aradılar ben normalde özel hastaneye gidiyorum tetanoz aşısını onlar yapmıyormu sağlık ocağı biz yapıyoruz diyro ama

A.s kizlar ne guzel bu gunlerde hep hamilelik ve dogum haberleri aliyorum onlar adina cok seviniyom ama takmicam takmicam diyom gordukce neden ben kalamiyomm bugun gorumcem dogum yapti, haftaya eltim doguracak insallah ve diger eltimde 4 aylik hamile.... Ama en uzuldugum sey kaynanamin arkamdan "onlarin cocugu olmaz artik biliyom, yazik ogluma bir kiz cocuguyla kaldi"!!!

sağlık ocağı yapıyor kız git biz vurunduk :)
ayy ne bileyim dedim benim doktorum randevusu 22 sinde o zaman hem onu konuşurum işte diye tamam dedi:)
özel hastane olunca onlar yapıyor sandım meğer sağlık ocakları takip ediyormuş

Amin inşallah :) halilari yikatsam da sermem kolay is serilirler sonra belki görümcemi cagiririm yardima camlari falan siler. Kil tüy isini cok takma sanci birden dogum sancisi olarak gelmiyor zaten baktın tatlı tatlı başlıyor girer duşa halledersin su geldiginde dogum hemen baslayacak diye birşey yok zaten kardesim bir gün sonra doğmuş mesela hem oldu da istediğin gibi temizlenemedin emin ol yadirgayan olmaz :)

Cok biliyormus o lafa bak

ayyyy içimi ferahlattın senin yazını okurken sakinlik hissettim mutlu oldum:)
ayyyy ne güzel güzel gnler başlıyor sana maşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…