- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.061
Gebelik testi yaptirdim kanda dger 138 cikti battan 2gun sonra sanki dusuk deger
bence değerin düşük değil ben ilk gebeliğimde battan sonra 5.gün 324 çıkmıştı bence normal değerin canımGebelik testi yaptirdim kanda dger 138 cikti battan 2gun sonra sanki dusuk deger
günaydın canım nasılsın erkencisin yinegünaydınnnn:)
kızlar merhaba,
geçen ay 8 temmuzda regl oldum. ancak takvimime göre bu ay 5 inde olacaktım. yalnız bende 5 ağustosa kadar devamlı mide bulantısı vardı. bende adet olmadan gititm kan testi yaptırdım. testim negatif çıktı. mide bulantım ise vertigom var arada o yapabilirmiş. neyse bugün ayın 10 u oldu hala adet görmedim. sizce yine test yaptırsam mı? ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım vaar
var cancazım var. bende bebek istiyorum ama bu bekleyişler inan sıktı beniçok ilginç ama ne kadar çok adeti geciken var ve testi negatif çıkan var şaşırmaya başladım artık.ve çoğu 40 günden sonraki günlerde sökülüp adet oluyor.şimdi canımcım bizler günü geçip testi negatif çıkan arkadaşlara belki geç yumurtlama geç döllenmedir diye hep heyecanla bekliyoruz.dilerim senin öyledir.anlam veremiyorum ki çok kişide olmaya başladı.Yani 45 güne kadar beklemek normal adet oldun oldun olmadın doktoruna görünmen lazım.var mı sürekli gittiğin bir doktorun.
Askolsun kizlar bisi sordum kmse bisi yazmadi :/ yani.kendi aranizda knusmaya devam ama :/
var cancazım var. bende bebek istiyorum ama bu bekleyişler inan sıktı benihani hiç ağrım da yok sadece gögüslerim onlarada alıştırma sütyen takıyorum artık o kadar hassaslaştı. bu akşam idrar testi yapsam mı ki
Ve donus zamanı yarın aranizdayim :)
ahh keşke verse devamlı iş çıkarıp duruyo ..gaziemirdeydi ablamda...geçen hamileyim diye biraz daha anlayış olsa öğle sıcaklarında dışarı çıkmasam dedim ee kim yapacak işleri diyoHımm nerdeydi Gaziemir de miydi? Değişiklik olurdu senin için. Bakarsın izin verir yaa insafa gelir belki he
bakalım yapayım ben bu akşamaklımda kalmasın beni stres ediyor bu merak diyorsan yap idrar testini güzelim.seni rahatlatacaksa canını sıkıp beklemene değmez.yap bi bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?