Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar merhaba,

geçen ay 8 temmuzda regl oldum. ancak takvimime göre bu ay 5 inde olacaktım. yalnız bende 5 ağustosa kadar devamlı mide bulantısı vardı. bende adet olmadan gititm kan testi yaptırdım. testim negatif çıktı. mide bulantım ise vertigom var arada o yapabilirmiş. neyse bugün ayın 10 u oldu hala adet görmedim. sizce yine test yaptırsam mı? ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım vaar

Hamilelik Takvimi
bebeem -------------------13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ----------------------3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ---------------17 Mart-12.deneme Prens Buğra Miraçbekliyoruz
aysima00 -----------------24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymenbekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -----------------21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ---------------9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Melekkaya19 -------------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 --------------------24 Haziran-5.denemeÇalışmalara devam
gamzeli es ----------------3 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.denemeÇalışmalara devam
ciftsariliyumurta -------27 Ağustos-27.denemeÇalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.denemeKısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ------------29 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam
yaren92 ------------------30 Ağustos-12.denemeÇalışmalara devam

Ezra35 --------------------30 Ağustos-10.denemeÇalışmalara devam
ftsch -------------------- ---1 Eylül-19.deneme Hala totem yapıcam der
Karabocugum -------- ---3 Eylül-6.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---5 Eylül-15.denemePrensesini bekliyor
@nur03----------------------14 Eylül-9.deneme Sabırla bekliyor

çok ilginç ama ne kadar çok adeti geciken var ve testi negatif çıkan var şaşırmaya başladım artık.ve çoğu 40 günden sonraki günlerde sökülüp adet oluyor.şimdi canımcım bizler günü geçip testi negatif çıkan arkadaşlara belki geç yumurtlama geç döllenmedir diye hep heyecanla bekliyoruz.dilerim senin öyledir.anlam veremiyorum ki çok kişide olmaya başladı.Yani 45 güne kadar beklemek normal adet oldun oldun olmadın doktoruna görünmen lazım.var mı sürekli gittiğin bir doktorun.

var cancazım var. bende bebek istiyorum ama bu bekleyişler inan sıktı beni hani hiç ağrım da yok sadece gögüslerim onlarada alıştırma sütyen takıyorum artık o kadar hassaslaştı. bu akşam idrar testi yapsam mı ki

Askolsun kizlar bisi sordum kmse bisi yazmadi :/ yani.kendi aranizda knusmaya devam ama :/

şimdi gelelim sana anlayabilmek için bide önceki bat tarihine baktım.sende düzensizlikte hat safhada sanırım nasıl yorum yapayımki.gebelik desem onu Allah bilir.sanki bana bu kadar gecikmenin ardından rahim dökülmeye yani adet olmaya hazırlanıyor gibi geldi.eğer öyle ise 1-2 güne adet olursun gibi.yok değilse yine doktorunla görüş bence.sen ilaçla mı adet görebiliyosun ancak

aklımda kalmasın beni stres ediyor bu merak diyorsan yap idrar testini güzelim.seni rahatlatacaksa canını sıkıp beklemene değmez.yap bi bak bakalım

Hımm nerdeydi Gaziemir de miydi? Değişiklik olurdu senin için. Bakarsın izin verir yaa insafa gelir belki he
ahh keşke verse devamlı iş çıkarıp duruyo ..gaziemirdeydi ablamda...geçen hamileyim diye biraz daha anlayış olsa öğle sıcaklarında dışarı çıkmasam dedim ee kim yapacak işleri diyo anlayış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…