- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.141
kızzz yanında bi delikanlı var ya sende ne ühüüüü diyosun :)Burasi da serin şu an yağmuru özledim zaten yaa... benim yerime de islan bir dahakine :) babamizdan da ayriyiz bu hafta zatencuma birakti beni anneme pazara kadar ayrıyız ühü...
sorma tatlım size dahada zor oyy aklıma geliyosunuz zaten bu kızlar napıyo bu sıcaklarda diyesıcaklarla boğuşuyoruz abla yaaa
heh işte şimdi düştün elimeeee :))) o anlaştığın gebelik ve doğum paketinde bak bakayım neler yazıyor sözleşme yaptınız mı :)kızlar sağlık ocağından aradılar ben normalde özel hastaneye gidiyorum tetanoz aşısını onlar yapmıyormu sağlık ocağı biz yapıyoruz diyro ama
A.s kizlarne guzel bu gunlerde hep hamilelik ve dogum haberleri aliyorum onlar adina cok seviniyom ama takmicam takmicam diyom gordukce neden ben kalamiyomm bugun gorumcem dogum yapti, haftaya eltim doguracak insallah ve diger eltimde 4 aylik hamile.... Ama en uzuldugum sey kaynanamin arkamdan "onlarin cocugu olmaz artik biliyom, yazik ogluma bir kiz cocuguyla kaldi"!!!
Amin inşallah :) halilari yikatsam da sermem kolay is serilirler sonra belki görümcemi cagiririm yardima camlari falan siler. Kil tüy isini cok takma sanci birden dogum sancisi olarak gelmiyor zaten baktın tatlı tatlı başlıyor girer duşa halledersin su geldiginde dogum hemen baslayacak diye birşey yok zaten kardesim bir gün sonra doğmuş mesela hem oldu da istediğin gibi temizlenemedin emin ol yadirgayan olmaz :)
Var dimi şükür :) minyatür sinan :)))kızzz yanında bi delikanlı var ya sende ne ühüüüü diyosun :)
süpersinnn bebem yaa:)maşaAllahisleri oluruna bırakmak üzerinde düşünmemek öyle rahatlatiyor ki insani sakin söyle mi olur böyle mi olur diye düşünme kaybettigim bebiste ki dogum korkum vardi o zaman 4.5 ay var daha derken pat diye doğuma girdim hala beni hastanede görenler derler senin kadar sakinini gormedim diye :)) doktor iğne mi vuracak tamam dedim sanci mi verecekler tamam dedim ikin dedi ikindim yat dedi yattim kalk dedi kalktım :) sadece doktorun dediklerine uymak bile yetiyor. Sadece oluruna birak
Hic sanmıyorum umursayacaklarini :-/ cekinecegim birsey olunca amaaan neler görmüşlerdir diyip salliyorumonlar temizliyor zaten dermişimmmmmmmmmmm
lütfen böyle şeye üzülme sadece rabbimin elinde olan yazımıza ne diyebiliriz Allah aşkına şükür ki bir kızın var rabbim ona hayırlı uzun ömürler versin.sen boşver milletin dediğini veren Allah alan Allah onların demesiyle olmuyor tatlım bu işler.sen ümidini kaybetme rabbimden istemeye devam et duayla.[/QUOTE ablam iste zor yaa , bazen diyorum daha zamanin var olur allahin izniyle ama bazende bidaha hic olmicakmis gibi :-(
Ağlıyormusum dogurmayacam diye o günsüpersinnn bebem yaa:)maşaAllah
Sorma kizzz igneden nefret eden ben igne hastasi oldum...diyoki sonra yuksek dozda ilaca asilamaya gideriz...dedim her adet olanda yumrta catlamis diyebilirmiyiz hayir dedi...ben dedim he iste benim yumurtam catlamiyo dedim 22 28mmlik yumurta saglikli degil dedi...16mm oldu sonra 2 tane dedim o catlatilabilrdi dedi...belki de ikizim olacakti hee
senin hikayen de güzel bitecek onlar gibi :) bu arada resimlerine bayilirdim ayşegul serisinin :)Ne sicagi kizz serin buralarda gece 5e kadar don dur yarin nolcak dusuncesi durttu ha bire beni ay bi de ruyamda cocuk agliyo meme veriyom e sut yok cocuk cekiyo cekiyo bisey yok tobe nasil bi ruyaydi o...ha bu arada ben topikte 2 seruven olusturcam tugba doktorlarda...ya da tugba ruyalarda diye hani su okuma kitaplari oluyodu ya tatilde okulda diye vs...
Karizma yerlerde bebeemin çöküşü
Yok bitanem unutur muyum senii tam bende onu düşünüyodum yazcaktım araya bişeyler girdi çıktım geldim şimdi. Hoşgeldinne var ne yok :))
Insallah canim duam hep o yonde Rabbim hayirli kapi acsin...sen alperini kucagina aldiginda ben bebislerimin ha erini alirim insallah...senin hikayen de güzel bitecek onlar gibi :) bu arada resimlerine bayilirdim ayşegul serisinin :)
Allahin izniyle canim benim de icimden gecen hep o Rabbim bu kadar gec bulduk iki tane saglikli hayirli evlat versin hep oyle bi tane de olsa saglikla hayirla insallahh...cumlemiz o haberi alalim en yakinda...geç değil kuzum bakarsın olur ikiz
Allahin izniyle canim benim de icimden gecen hep o Rabbim bu kadar gec bulduk iki tane saglikli hayirli evlat versin hep oyle bi tane de olsa saglikla hayirla insallahh...cumlemiz o haberi alalim en yakinda...
iyiyim sağolasın sen nasılsın :) ama kim o demedin :)
deli bu kız ya klomen ve iğne için seviniyor :) unutmaki bende ki kisti çatlatma iğnesi yapmıştı 2.ayımda deli bu yaaaa iğneye ssevineni bu kız herhalde :)Valla cok ayrintili konusmadi butun film tahlilleri skstirdim eline bakti hersey normal dedi...esinin degerleri cok da dusuk degil dedi...hormonlarin da iyi...ama pis kist gecmemis 2cme dusmus kuculmus yine hap verdi yani bu ay da bosa caliscaz...ama bi dahaki ay yumurtayi klomenle buyutup catlatma ignesi vercek sonunda igneyi kapacam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?