Gebe kalamayanlar buraya.....

lütfen böyle şeye üzülme sadece rabbimin elinde olan yazımıza ne diyebiliriz Allah aşkına şükür ki bir kızın var rabbim ona hayırlı uzun ömürler versin.sen boşver milletin dediğini veren Allah alan Allah onların demesiyle olmuyor tatlım bu işler.sen ümidini kaybetme rabbimden istemeye devam et duayla.

onlar temizliyor zaten dermişimmmmmmmmmmm

süpersinnn bebem yaa:)maşaAllah

T

geç değil kuzum bakarsın olur ikiz

senin hikayen de güzel bitecek onlar gibi :) bu arada resimlerine bayilirdim ayşegul serisinin :)

Yok bitanem unutur muyum senii tam bende onu düşünüyodum yazcaktım araya bişeyler girdi çıktım geldim şimdi. Hoşgeldin ne var ne yok :))

hoş buldum güzel bi hafta geçirdim malum regli döneminde gitmiştim lunaparka gittik heyecanı doruklarda yaşadık gebelik varsa şüphesi de yoktu kafa rahat eğlendim ovulasyon testine de başladım dün şimdilik herşey yolunda (tabi evin batmış halini saymazsak) sen de ne var ne yok gitmedin dimi doktora geçmiş sayfaları okuyamadım

Allahin izniyle canim benim de icimden gecen hep o Rabbim bu kadar gec bulduk iki tane saglikli hayirli evlat versin hep oyle bi tane de olsa saglikla hayirla insallahh...cumlemiz o haberi alalim en yakinda...

amiiiiinnnnnn canım hayırlısıyla inşallah..

deli bu kız ya klomen ve iğne için seviniyor :) unutmaki bende ki kisti çatlatma iğnesi yapmıştı 2.ayımda deli bu yaaaa iğneye ssevineni bu kız herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…