Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın canım nasılsın erkencisin yine
evet ben evdede olsam geç kalkamıyorum yaaa bide nedense bebeğimle ilgili yaklaştıkça heyecan yapıyorum hayatım nasıl olcak vs vs diye:)
eşimle çok şükür mutluyum ama bebek olunca vakit ayıramazsak istediğimiz gibi flim izleyip sarılıp uzanamazsak diye halen korkularım var :)
sen nasılsın :)

korkmana ne gerek var alır bebişinizi ortanıza öyle uzanıp film izlersiniz sende yaniiii dert etme bunları şimdi :)

korkmana ne gerek var alır bebişinizi ortanıza öyle uzanıp film izlersiniz sende yaniiii dert etme bunları şimdi :)
ayy evet ama ne bileyim az büyüse mesela devamlı öpücük yağmurlarını ortalıkta yapamıycaz vs vs :)
sonra herkes bebek işi zor diyor . daha ne bekliyecektikkiii 1. 5 yıllık evliyken hamile kalmak istedim cok sükür beklemedik oldu daha ne olsun yaa. doğduğunda 2 yıllık evli olcaz inşallah ne biliyim yaaa

Eee patron değil mi hepsi aynı. Oda belki karnın büyüyünce farkına varır şimdi unutuyodur :))

Hayirli sabahlar canlar...bugun ogleden sonra doktora gidicem bakalim kist kuculdu mu kayboldu mu?sizde ne var ne yok?

Hayırlı sabahlar canm iyi haberlerle dön inşaallah. Benm de bikaç problem var onları halledersek allahın izniyle artk önüme bakabilirim sanırım..

Son düzenleme:
gel gel hayırlısıyla gel burayada gerçi dün yola çıktığını gördüm gelmişsindir bile ama buralar seni özledi :)

bende özledim ablacım. yazdığımda daha yoldaydık . gelmesine geldim ama evde 2 erkeği bir hafta yalnız bırakınca evin aldığı durum belli o yüzden temizlik zamanı

Burasi da serin şu an yağmuru özledim zaten yaa... benim yerime de islan bir dahakine :) babamizdan da ayriyiz bu hafta zaten cuma birakti beni anneme pazara kadar ayrıyız ühü...

Burasi da serin şu an yağmuru özledim zaten yaa... benim yerime de islan bir dahakine :) babamizdan da ayriyiz bu hafta zaten cuma birakti beni anneme pazara kadar ayrıyız ühü...

:) hasta olursam sorarım ama sana :)) üzülme kıız hasret gidermeye gitmedin mi önceden seviniyodun anneme gidiyom falan diye heyecan vardı şimdi kocaya mı döndü olay :)))

Hayırlı sabahlar canm iyi haberlerle dön inşaallah. Benm de bikaç problem var onları halledersek allahın izniyle artk önüme bakabilirim sanırım..
Insallah canim bakalim elektrigimiz tutcakmi yeni doktorla:)))senin icin de bi an once Rabbim yolunu acsin insallah...probelmin bi an once cozume kavussun...

Insallah canim bakalim elektrigimiz tutcakmi yeni doktorla:)))senin icin de bi an once Rabbim yolunu acsin insallah...probelmin bi an once cozume kavussun...

tubaammmm arkadaşımla konuşuyorduk onunda 1,5 sene sonra oğlu oldu onda da pko varmış ilaç kullandım 3. 4. deneme derken oldu dedi aklıma sen geldin. inşallah bu doktor vesilen olur yeğenime

tubaammmm arkadaşımla konuşuyorduk onunda 1,5 sene sonra oğlu oldu onda da pko varmış ilaç kullandım 3. 4. deneme derken oldu dedi aklıma sen geldin. inşallah bu doktor vesilen olur yeğenime
Yarenimmmmgelmis de....ozlemisiz biz kuzumuzuuuu...ilac derken ne kullanmis canim glukofenmi?insallah canim doktor tezi yapiyoruz...istanbulda doktor birakmicam galiba gitmedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…