- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.181
Bende ilk bebisimi kurban bayraminda öğrendim inşallah bu sefer de kucağıma alacağım :)Isin tevafuku gecen yil kurban bayraminda bi basalangic yapalim dedik ilk...tabi sonra baska seyler girdi araya korunduk...bu yilda kurbana denk geliyo hayirlisi
Benim kendiliginden catlar dedi vermedi iğne iki yumurtam vardi biri bebis biri kist oldu ve doktorun dediginden bir hafta sonra catladi iki yumurtan falan olursa iste sen ne olur ne olmazKlomen kullaninca catlatma ignesi sartmi? Bana doktor klomen ve duphaston verdi
Ablam bat 8 eylul insallah eylul ayinaHamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
@umutbitmz---------------17 Mart-12.deneme Prens Buğra Miraç bekliyoruz
@aysima00-----------------24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymen bekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
@esoes1919-----------------21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
@zeynepsibel---------------9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Melekkaya19 -------------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@lolita555 --------------------24 Haziran-5.deneme Çalışmalara devam
@gamzeli es----------------3 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
@ciftsariliyumurta -------27 Ağustos-27.deneme Çalışmalara devam
@mdk35---------------------29 Ağustos-27.deneme Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ------------29 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
@yaren92 ------------------30 Ağustos-12.deneme Çalışmalara devam
@Ezra35 --------------------30 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
@ftsch-----------------------1 Eylül-19.deneme Hala totem yapıcam der
Karabocugum -------- ---3 Eylül-6.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---5 Eylül-15.deneme Prensesini bekliyor
citlembik1994 ------------------- ---14 Eylül-9.deneme Sabırla bekliyor
Değerlerde bir sıkıntı görünmüyor sayisi sivilasma süresi hareketliligi iyiKizlar merhaba esimin degerlerine bi bakip yorumlar misiniz lutfen ?
Insallah canim...saglikla cok sukur...Bende ilk bebisimi kurban bayraminda öğrendim inşallah bu sefer de kucağıma alacağım :)
Yeni kankam yelpaze ile takılıyoruzbebis bile hareketleniyor yelpazeyi sallayinca
Valla cok ayrintili konusmadi butun film tahlilleri skstirdim eline bakti hersey normal dedi...esinin degerleri cok da dusuk degil dedi...hormonlarin da iyi...ama pis kist gecmemis 2cme dusmus kuculmus yine hap verdi yani bu ay da bosa caliscaz...ama bi dahaki ay yumurtayi klomenle buyutup catlatma ignesi vercek sonunda igneyi kapacam yaaa
sorma tatlım size dahada zor oyy aklıma geliyosunuz zaten bu kızlar napıyo bu sıcaklarda diye
Dikkat et tutulma he. Ben sola yatinca rahat edip uyuyor çoğunlukla diye uzandım şimdi artık hareketleri farklı ellerini hissediyorum :) bir de ufaktan bicak batmasi basladi iki gündürbende pervanenin karşısında serinliyorum :) bizimkisi heran hareketli:)
Ayyy insallah melek anneler sizinde duaniz vesile olsun insallah bende heyecanliyim simdiden Rabbim umudumu sondurmesinhadi inşallah canım son 1 ay diyelim :)
Dikkat et tutulma he. Ben sola yatinca rahat edip uyuyor çoğunlukla diye uzandım şimdi artık hareketleri farklı ellerini hissediyorum :) bir de ufaktan bicak batmasi basladi iki gündür
Ayyy insallah melek anneler sizinde duaniz vesile olsun insallah bende heyecanliyim simdiden Rabbim umudumu sondurmesin))
2.5 hatta dördu buluyor benım de ne kadar yorgun sinirli gerginim anlatamamalıştım artık canım dikkat edıyorum yinede ben uyuyamıyorum ya uykusuzluk başladı
2.5 hatta dördu buluyor benım de ne kadar yorgun sinirli gerginim anlatamam
Hıc bır sekılde rahat edilmiyor vakıt de gecmiyor gece. Ah be tospam dogsan bıgeceleri bende öyle oluyorum uyuyamadığım için dön sağa sola yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?