- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.221
şimdi sen hapların kaç adet onu söyle banaYa ablam duphastonda 2 tane anlamadim gitti :-( klomeni ikisini birden aliyom sonra bi bas agrisi falan basliyo acaba yanlismi aliyom , kizlarrrrr hicmi bilen yok lutfen ,
Klomen 2 paket 5 tane icinde 3.gunden -7. Gune kadarşimdi sen hapların kaç adet onu söyle bana
Ya canim burda fransada surekli haplari ikiser ikiser yediriyorlar , agri kesici bile dozlari yarim iki tane ayni anda aliyon... ne bilim sandim buda ayni bide demedi gunde ikidefa . Sonradan gelince kutusuna baktim oyle dudundumCanm ben klomeni bi sabah bi akşam içiyodum sen niye ikisini aynı anda içiyosun ki
tamam doğru ama ben bir ay için birer paketini kullanıyordum işte. bana bidaha reçeteyle uğraşmayayım diye 3 er paket yazdı fakat eczane 2 şer paket verebilirim ilk defa kullanıcaksınız ekranda göründüğü için vermiyor dedi.yani bence her haptan 2 şer adet değildir aman he dikkat et gerekirse ara doktoru olmadı aldığın eczacıya tekrar sor iyice söylesin adam akıllı sanaKlomen 2 paket 5 tane icinde 3.gunden -7. Gune kadar
duphaston 2 paket 10 tane icinde 16.gunden - 21.gune kadar
onların Türk lere garezimi var sen bunu bence birdaha sor gerçekten :) bazı doktor 2 tane aldılabilir fakat bu aynı anda değildir sabah akşamdır.Ya canim burda fransada surekli haplari ikiser ikiser yediriyorlar , agri kesici bile dozlari yarim iki tane ayni anda aliyon... ne bilim sandim buda ayni bide demedi gunde ikidefa . Sonradan gelince kutusuna baktim oyle dudundum
Tamam abla bi gideyim bakalim benim yumurtaliklarim hiç bakilmadi bi sorun varsada tedaviye başlarizbence git ve elindeki testleri göster çok çok 1 ay kaybedersin hormon testlerini yeniletirse.1 ay neki zaten her ay geçiyor güzelim.rabbim sağlık versin cümlemize.
Ya canim burda fransada surekli haplari ikiser ikiser yediriyorlar , agri kesici bile dozlari yarim iki tane ayni anda aliyon... ne bilim sandim buda ayni bide demedi gunde ikidefa . Sonradan gelince kutusuna baktim oyle dudundum
Koyuyorum o da ayrı sıcaklık veriyortekmeleyip atıyorum bende dışarısı serın ama yatmaya gelince ates basıyor
Ya bende onu anlamıyorum buharlı ütü mübarek bu kadar sıcak olunur mubide kocalar var onların sıcaklığıda vuruyor bize
Ya bende onu anlamıyorum buharlı ütü mübarek bu kadar sıcak olunur mu
Yav yok onun kadar sıcak değilim ben hatta yanıyorum ama distan soğuğum gece tabi isine geliyor öyle olmam kolunu bacagini atıyor yaaaa ceeeek cok sıcak diyorum duymuyor kızıp kalkıyorum yataktan uyuyan adama trip atıyorumbide bana diyor cok sıcaksın aşkım alev alev yanıyorsun diye sanki kendi neki
Yav yok onun kadar sıcak değilim ben hatta yanıyorum ama distan soğuğum gece tabi isine geliyor öyle olmam kolunu bacagini atıyor yaaaa ceeeek cok sıcak diyorum duymuyor kızıp kalkıyorum yataktan uyuyan adama trip atıyorum
Bakma özledim aslinda sarilip uyumayi ama sicak anacim :-/ kendime dogum cantasi olarak sirt cantasi aldım bu arada bebisin cantasi da vardi ayri da dedim tek basima biryere gitsem sirt cantasi rahat olur yani olur inşallahbizimkinin allahtan kol bacak yerinde bide onun sıcaklığını cekemem ama kıyamıyorumda sonradan :)
Bakma özledim aslinda sarilip uyumayi ama sicak anacim :-/ kendime dogum cantasi olarak sirt cantasi aldım bu arada bebisin cantasi da vardi ayri da dedim tek basima biryere gitsem sirt cantasi rahat olur yani olur inşallah
Ya belli olmuyor ki pat dıye geliyorlar hep hazır dursun sende hazırla yıka dursun kenarda Kız nstye gırmıs hop doguma almıslarbende aldım gecende grili çizgili böyle ekim annelerine bakıyorum bende orda herkesler bıtırmış herşeyi almışlar benim daha yarısı eksik haftaya kayınvalıde gelıyor annemle üçümüz cıkalımda bıtırelım bizde eskikleri liste yaptık
Ya belli olmuyor ki pat dıye geliyorlar hep hazır dursun sende hazırla yıka dursun kenarda Kız nstye gırmıs hop doguma almıslar
Benim ay sonunda olacak nst kan tahlili de yapılacakmış pazar eve döneceğiz pazartesi salı gıbı yıkamaya baslar yerleştiririm eşimde besiğini kursun havalansın barıbitirelim haftayada yıkayıp ütülicem bende sonra mobılyalar kurulur yerleştiririz temizlik yapıp içim rahat eder haftaya gircem bende nstye pazartesi günü
Benim ay sonunda olacak nst kan tahlili de yapılacakmış pazar eve döneceğiz pazartesi salı gıbı yıkamaya baslar yerleştiririm eşimde besiğini kursun havalansın barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?