- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.381
Ah iste kac ay dogum kontrol hapi kullanip biraktigi gibi kalan var...nasip ben bu zamana kadar kullanmadim hic yok yok yine yokamin kuzum . benim arkadaşım pkoydu evlendi ilk ay korundu 2. ay korunmayı bıraktı hamile kaldı mübarek yumurta hazır da bekliyormuş
Canim yabugun biraz agrim oldu yumurta buyumesi olan agri gibi simdide adetim siyah geliyo afedersin...yarin doktora gitsemmi acaba kist mi catladi?ne diyosun?
Cuma kahverengi leke gibi oldu azicik sonra sari akintiya donustu cumadan sayarsak yarin 6 ama cumartesi tam anlamiyla oldum ctesiden sayarsak 5 yarin yaniadetin kaçıncı günü canım
Ah iste kac ay dogum kontrol hapi kullanip biraktigi gibi kalan var...nasip ben bu zamana kadar kullanmadim hic yok yok yine yok
Ben kaşınıyorum ya kücüken de vardı uykum gelince kaşınırım ee uykum var uyuyamıyorum da yapcak bisey yok kasın duraa kaşınmada eklenmesin lütfenn:)
Cuma kahverengi leke gibi oldu azicik sonra sari akintiya donustu cumadan sayarsak yarin 6 ama cumartesi tam anlamiyla oldum ctesiden sayarsak 5 yarin yani
Cano yarin baktirmazsam eger bi ay boyunca dogum kontrol hapi kullancambenim klomen kullandığım ilk ay kist olmuştu adetim kahverengi gelmişti o ay o şekilde kahverengi olmuştum doktor kistten demişti . erir o büyükte değil ki patlasın . bi ara olmadı gidersin
Cano yarin baktirmazsam eger bi ay boyunca dogum kontrol hapi kullancamistemiyorum kullanmak doktorda tamamen gitmeden klomen vermiyo?2.2cme dusmus dedi gitmemis midir yahu
Benimki 3.27cmdi gecen ay sonra kuculmus hap kullandim gecen ay simdi 2.2cm olmus yine hap verdi cildircam ya bu hap beni mahvediyo kilo aldiriyo kalp carpintisi yapiyo yarin gitsemde kaybolmus dese klomene baslatsabi git kuzum gitmiştir belki. benim anlamadığım benim kist 4mm di ama doktor bana adetle gider önemsiz diyip klomen vermişti sonra ki ay da gitmişti yoktu
Benimki 3.27cmdi gecen ay sonra kuculmus hap kullandim gecen ay simdi 2.2cm olmus yine hap verdi cildircam ya bu hap beni mahvediyo kilo aldiriyo kalp carpintisi yapiyo yarin gitsemde kaybolmus dese klomene baslatsa
E cumartesiden sayarsak 5 istebaşlatır mı ki bi de o var adetin sonuna gelmişsin . 3. gün ya da 5. gün başlatıyorlar genelde
E cumartesiden sayarsak 5 iste
E cumartesiden sayarsak 5 iste
Iyi geceler ben de yatarrr:))az gez kiiiizzz!..canımcım iyi geceler ben uyuyorum malum yarın gezi günü
canım o kadar yakın ki kullandığın kelimeler. ben eşime de derdim seni sevmesem bu insalara asla katlanmam bu aileye gelin olmazdım diye ama işte eşimi seviyorum maalesef yeri geldi onlara kızıp kırılıp eşimden çıkardım sinirimi çünkü onun ailesiydi çünkü onun yüzünden onlarla muhatapdım . hele ki evlenmeden önce ki rahatımız nerdeyse hepimizde vardır. gittiğimde hala o evin kızı olmayı özleyen bi benim ama evime döndüğümde eşimin yanına yuvam benim diye mutlu olmuyor da değilim.. eşinle ne yaşadın bilmiyorum ama evliliğini 3. şahıslar yüzünden bozma biliyoruz ki eşini seviyorsun eşinle ayrılmak yerine ayrı eve çıkın ve kendi ailende olsa 3. kişilerden uzaklaşın .. zor günler olur ama o günleri eşinle beraber atlat .. ailesinin öyle olması ne senin suçun ne de eşinin suçu. her zaman iyi insanlar çıkmıyor karşımıza belki onlara göre de biz iyi değiliz
Aaa bunu bilmiyodum kuzum...kotu olmus uzuldum cunku baginizin kuvvetini burdan hissediyoduk...hayirlisi olsun o zaman esinle sen sirt sirta vermenizin zamani...siz birbirinize destek olucaksiniz...ancak bu sekilde zorlugu asabilirsiniz...
Kotu olmus canim ama olan olmus kv senin ozunde nasil biri oldugunu o anda sinirle dolmuslukla soyledigini bilir merak etme...Rabbim iyun yapanlarada oyununu geri dondurur sen bunalma esinle olan duruma gelince bi o var yaninda sevdigin destek olan ve destek oldugun bu meselelere esinle olan bagini dahil etme...siz ayrisiniz...belki ayri bi hayatiniz olur ayri bi ev sonra bebek insallah umudunu yitirme bunlari yasadiysan vardir hikmeti
6 ay falan hiç bişey yapmadık doktora bile gitmedik artık kendi haline bırakmıştık bi baktık ki olmuş çok şükürNasil hamile kaldiniz
nasıl yaniii ee bugüne kadar kaynanan devamlı kızı gibi davranıyo diyodun ne oldu da birden böyle düşünüyosun cano şaşırdım demekki kaynana kaynanadır hepsimi aynı yaaKayınvalidemle tüm ipleri kopardım zor duruyorum zaten burda. Tartıştık bayağı ağır oldu karşılıklı. Yani öyle öfkeliyim ki şuan hamile kalsam çocuğumu göstermemë planları yapıyorum. Gözüm hiçbişey görmüyo. Bileğimi kessem kan akmaz yani o dereceyim. Bi an önce taşınmamız gerek artk. Kv görümcemle eltimle kaynımla falan herşeyi yoluna sokmuş olan benle eşime oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?