Gebe kalamayanlar buraya.....

amin kuzum . benim arkadaşım pkoydu evlendi ilk ay korundu 2. ay korunmayı bıraktı hamile kaldı mübarek yumurta hazır da bekliyormuş
Ah iste kac ay dogum kontrol hapi kullanip biraktigi gibi kalan var...nasip ben bu zamana kadar kullanmadim hic yok yok yine yok

Ah iste kac ay dogum kontrol hapi kullanip biraktigi gibi kalan var...nasip ben bu zamana kadar kullanmadim hic yok yok yine yok

bizimde imtihanımız bu . kimi istemez olur , kimi ister hemen olur, kiminin hiç olmaz..bakalım biz nolacağız? Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler .

Cuma kahverengi leke gibi oldu azicik sonra sari akintiya donustu cumadan sayarsak yarin 6 ama cumartesi tam anlamiyla oldum ctesiden sayarsak 5 yarin yani

benim klomen kullandığım ilk ay kist olmuştu adetim kahverengi gelmişti o ay o şekilde kahverengi olmuştum doktor kistten demişti . erir o büyükte değil ki patlasın . bi ara olmadı gidersin

benim klomen kullandığım ilk ay kist olmuştu adetim kahverengi gelmişti o ay o şekilde kahverengi olmuştum doktor kistten demişti . erir o büyükte değil ki patlasın . bi ara olmadı gidersin
Cano yarin baktirmazsam eger bi ay boyunca dogum kontrol hapi kullancamistemiyorum kullanmak doktorda tamamen gitmeden klomen vermiyo?2.2cme dusmus dedi gitmemis midir yahu

Cano yarin baktirmazsam eger bi ay boyunca dogum kontrol hapi kullancamistemiyorum kullanmak doktorda tamamen gitmeden klomen vermiyo?2.2cme dusmus dedi gitmemis midir yahu

bi git kuzum gitmiştir belki. benim anlamadığım benim kist 4mm di ama doktor bana adetle gider önemsiz diyip klomen vermişti sonra ki ay da gitmişti yoktu

bi git kuzum gitmiştir belki. benim anlamadığım benim kist 4mm di ama doktor bana adetle gider önemsiz diyip klomen vermişti sonra ki ay da gitmişti yoktu
Benimki 3.27cmdi gecen ay sonra kuculmus hap kullandim gecen ay simdi 2.2cm olmus yine hap verdi cildircam ya bu hap beni mahvediyo kilo aldiriyo kalp carpintisi yapiyo yarin gitsemde kaybolmus dese klomene baslatsa

Benimki 3.27cmdi gecen ay sonra kuculmus hap kullandim gecen ay simdi 2.2cm olmus yine hap verdi cildircam ya bu hap beni mahvediyo kilo aldiriyo kalp carpintisi yapiyo yarin gitsemde kaybolmus dese klomene baslatsa

başlatır mı ki bi de o var adetin sonuna gelmişsin . 3. gün ya da 5. gün başlatıyorlar genelde

Rabbim bebek sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerimizin duasına icabet etsin, her bir kardeşimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Tüm bebek sahibi olmak isteyenlere latif ismiyle lütufta bulunsun, Rabbimiz kerem sahibidir hanımlar, merhamet sahibidir.. Dua edelim inşallah

Elbette çok doğru söylediklerin. Zaten herkesin kendi doğruları olduğu için çakışıyo durumlar. Ben ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Yalnız kalmaya çok ihtiyacım var. Söyledikleri zaten hiç çıkmıyo içimden nasıl atlatcam bilmiyorum. Eşim bana hak veriyo gibi görünüyo ama hiçbişey yapmadı onda da var haller anlayamıyorum ki bi çözsem devamı gelir de işte bilmiyorum. Yani bana dediği ne olursa olsun o büyük 65 yaşında bi kadın onu savunmuyorum ama bağırdığın için haklıyken haksız duruma düştün diyo daha çok sinirleniyorum bu sefer onunla da konuşmuyorum. Yenilir yutulur şeyler değil olsa affederdim küs kalma huyu yoktur ama bu sefer iş çığrından çıktı çok ağrıma gitti söyledikleri bide eşim çıktı geldi hemen eve onun yanında sus pus oturuyo beni yalancı çıkarmaya uğraştı söylediklerini inkâr etti falan aman ne bileyim işte artk toz tanesi kadar dahi yok gözümde...

Aaa bunu bilmiyodum kuzum...kotu olmus uzuldum cunku baginizin kuvvetini burdan hissediyoduk...hayirlisi olsun o zaman esinle sen sirt sirta vermenizin zamani...siz birbirinize destek olucaksiniz...ancak bu sekilde zorlugu asabilirsiniz...

Bende senin gibi kalakaldım işte böyle. Düzelecek bi tarafı yok zaten neler neler dedi bende keza. Artk yoluma bakcam oda artk dirinden ne fayda gördüm de ölüne gelcem diyen kızından akıl almaya koşsun..

Bilmiyorum be tubam. İnan artk pozitif olamıyorumu bırak olmak istemiyorum resmen. Gerçekten ruh sağlığım da gidiyo elden baş edemiyorum artk. Zaten en kısa zamanda taşınmazsak daha da büyür mevzular bence. Aynı evin içinde yabancı olmak falan ne tuhaf illaki sorun olur

nasıl yaniii ee bugüne kadar kaynanan devamlı kızı gibi davranıyo diyodun ne oldu da birden böyle düşünüyosun cano şaşırdım demekki kaynana kaynanadır hepsimi aynı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…