Gebe kalamayanlar buraya.....

Neeeee ttnet mi ohh cok sukur eniste bu ise sevinmicek yatak odasi dahil her yerde cekicek:)))sabir ablacim...imtihandasin:))))

aaaa bizim mahalledemi oturuyosun yoksa sende :))
Yok abla bu talevizyondan ama bi kac gece oncesi burda kadinlar bi kavga ettiki sorma gecenin 11 12sinde goemedim ama sac saca girmislerdir...esimde kiziyo mutfaktan bana cagiriyo gir iceri diye aaa dedim niye gircekmisim izlicem dinlicem:)))

süt içtiydim bi keresinde sonra yattım bu seferde ağzıma geldi en iyisi 1 2 saat öncesi yiyip içeyim dedim rahat oluyorsun yoksa iki yastıkla yatmak zorunda kalcam canım herşey zormuş ya hamilelikte

anlatmazsam çatlarım.bende eşime diyorum ya hep kadınlar çekiyor sıkıntıyı adet olmak kadın olmak ev işleri elin işinde çalışmak yemek yapmak doğum yapmak çocukla en çok kadın ilgileniyor ayrıca siz namaz kılarken kısa kollu ile kılabiliyosunuz ayağınıza çorap takmıyosunuz biz sıcakta olsa usule uyuyoruz.eee kolaymı dedi cennet sizin ayaklarınız altına verilmiş erkeklerin değil dedi.pıstım kaldım :) inşaallah dedim o cennete layık oluruz :) o yüzden şimdi ben sana diyorum eeee kolaymı cennet ayaklarının altına serilecek :) dualarınız kabul olacak doğum yapınca günahlarınız silinecek dua edin ki bizede nasip olsun kızlarr

Yok o igneyi hic sevmiyo benden kan alirken yanimdaydi bi krz adamin surat mossmor oldu...ama bu sefer diyo bende yaninda olacam...dogumdayken de yanjmda olcakmis hayy Allahimm!.. adamin sevgisi farklilasti:)))
kız sen doğumdayken bayılıp kalmasın oracığa bide doktorlara iş çıkarmasın senle mi uğraşacaklar eşinle mi :)))

ovitrelle pahalıydı ben 2 kez pregnly kullandım.ve ayrıca anında bulamadığım eczaneler oluyordu.şunu söyleyebilirim acımadı ki acımadı kiiii :) yada acısı geçince unuttum
Evwt pahali da bizimki de igne derdine dustu hangisi garantiyse onu iste diyo bana o aylar once demisti ignenin ismini ogren sorma alimmi diye burda saglik ocaginda yaptiralim dedi!...valla bilmiyorum insallah faydali olur ablacimm...alistim artik surekli kan alir et 1.5 yildan beri

rabbim bütün sıkıntılarını gidersin inşaallah canım

anlaşıldı size sağlam nazar değmiş.en iyisi evin ayrı olması bu konuda sana katılıyorum inşaallah rabbim bu yönde yardımcınız olsunda evini barkını ayırman hayırlısıyla tabi nasip olsun.eşinle olan sıkıntında milletin yanında olmaz evinizde yaşanır kapı kapanır kimse karışmaz.sabır sabır az daha dayan canım benim

kız tubaaaa bende 2 çatlatma vuruldum bende sizinle paylaştığımda hissetmiyormuydun yoksa benim yaşadıklarımı bak şimdiiii boşunamı yazmışım o kadar sıkıntımı he başka foruma ne gerek var bizim forumuz zaten :))

Aaa bunu bilmiyodum kuzum...kotu olmus uzuldum cunku baginizin kuvvetini burdan hissediyoduk...hayirlisi olsun o zaman esinle sen sirt sirta vermenizin zamani...siz birbirinize destek olucaksiniz...ancak bu sekilde zorlugu asabilirsiniz...

zaten sıkıntı orda sanki..eşi şuan başındaki maddi manevi ailevi sıkıntılar yüzünden bizim kızımızın arkasında sağlam duramıyor kalk hadi gidiyoruz taşınıyoruz diyemiyor bence çünkü abilerinin bu iş olayında başına sardığı maddi sıkıntılar öyle 2 günde 2 ayda aşılacak sıkıntılar değildi.sanırım bu yüzden eşi dahada çımazda hissediyor kendini olabilir aynı korkuları yaşıyor olabilir..Rabbim yardımcıları olsun bir yol bir kapı açsın inşaallah.olan birbirini seven kullarına olmasın inşaallah.

amin inşaallah cümlemize nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle

hayırlı sabahlar abla aynen bnd şaşırdım çookk uzun zamandır kimseler girmiyoduuu konu olunca herkes burda sen nasılsın
demekki birimiz derdi olunca hepimiz burdayız böyle sevindim burdaki arkadaşlığımız adına.ya insanın seveni dinleyeni olmasa.demekki haftalarca yazışma olmasa bile birimizin derdi olduğunda biraraya gelecek kadar olmuş dostluğumuz.aman buna da nazar değmesin inşaallah...

ciftsariliyumurta nurun_ala_nur yaren92 @ebrar09 zeynepsibel kızlar sağolun dualarınız için zira beni başka kurtaracak bişey olamaz bu saatten sonra. Herkese kırgınım ben bunları haketmedim. Kendi annemden çok kv açtım kalbimi herşeyimi onunla paylaştım öz annemden çok ona koştum allah da biliyo He o yapmadı oda yaptı her zaman anlattım size de asla inkar edemem öyle bi insan değilim. Ah şu kuzenimin düğünü olmasa bide 1 değil 2 tane ardarda biliyom yapacağımı ya işte duruyorum şimdilik. Ne olacak bilemem bu saatten sonra. Eşim desen bi tuhaf tanıyamıyorum. Annesiyle benm aramda kalma durumunu mu yaşıyo anlamadım ama bana öyle gelmiyo ruhsuz gibi hiç tepki vermiyo. Zaten bana kötü kötü düşündüren de o neden arkamda durmadı? Gerçi söyledi ilk gün bi çok şey de ben bilmiyorum artk bişey yaa. Her görümcem pisliğiyle görüştüğünde ben bunları yaşadım aslında bugüne kadar hep. Ne zaman bitecek diye bekledim bekledim bitti dedim tekrar dahil oldu yine bitti dedim şimdi tekrar doğdu. Ben bugün taşınıp gitsem hiçbirini evime sokmam asla! Onca şey yaptım kalpten yürekten çoraplarına kadar giydirdim başını yıkadım gecenin köründe sarma sardım canı çekmiş istedi diye. Yemin ederim yaptığımı anlatmak değil derdim çok içimden gelerek yapmıştım herşeyi kalpten isteye isteye seve seve ama nr yazık ki yaranamadım işte. Kızı da naptı biliyomusunuz? Annesi için Hastanede harcadığı parayı eve taburcu olup geldikten sonra bizden geri aldı. Bu nasıl bişeydir böyle? Biliyo kimin ne mal olduğunu ona rağmen böyle yapması çok zoruma gitti kızlar. Hâlâ şoku atlatamadım görümcem üstüme yürüdü ya aynı onun gibi yaptı ilk kez böyle gördüm onu beddua bile etti desem yeridir. Kim veriyo bu hakkı ona bu ne cüret böyle aklım almıyo hâlâ. Bide eşim gelince sanki o kavga gürültüyü ben komşuyla yaşamışım gibiydi söylediklerini inkâr etti beni yalancı çıkarmaya uğraştı yakışıyo mu allah aşkın kaç yaşında kadına?

Son düzenleme:
Neeeee ttnet mi ohh cok sukur eniste bu ise sevinmicek yatak odasi dahil her yerde cekicek:)))sabir ablacim...imtihandasin:))))
ahahah doğru o gelmemişti aklıma.dün aradılar türk telekomdan dedim biz işteyiz yarın gelin tamam deiler.bizim gelin geldi dün akşam bizde kalıyo o olacak evde.akşam eşim geldi daha aramadılarmı bu internet için deid.yooo dedim daha cumartesi başvuru kabul edildi.dün 1 bugün 2 aradım çağrı merkezini 1 hafta ile 15 gün arasında geliniyomuş dedim.(yalan söylemedim gerçekten öyle dediler. :) bi baktım dün adamın biri aradı.şimdi eşime aradılar demedim.bu akşam nasipse ben çatır çatır internete giricem o anlar zaten senin nasıl çekiyoki der kızlarla yazıyosun :)))) bunu bekliyorum şimdi :))) yatak odası olayını o düşünsün artık dermişimmmm :)

Abla ben bi tane igne yaptirdigini hatirliyorum o zaman bu kadr iletisimde degildik...hatta onuda zor bulmustun ama diger igneleri hatirlamiyorumvalla bilmiyorum bu sefer nolucak?

rabbim hayırlısını verecektir inşaallah beklemedeyiz sen üzme yüreğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…