- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.341
Anam simdidne cocugun malina ortak!..bebeğe diye pudra alır kendime kullanırım
Yatmadan once al canim hemen yataga girince sicakla etkisi butunlesiyo sonra uykun geliyo bi de sut ictimmi yada yogurt o zaman biraz olsun rahatliyosun
Anlatmak istermisin kuzummm?Bu sefer büyük canm sorunlar. Kaldıramıyorum gerçekten. Kendimi heba etmekten bıktım usandım çok kötüyüm
Canimmmm az sabir az kaldi insallah..Rabbim tam istedigin anda serinlik versin tum hamislerimize...kolaylik versin insallah...süt içtiydim bi keresinde sonra yattım bu seferde ağzıma geldi en iyisi 1 2 saat öncesi yiyip içeyim dedim rahat oluyorsun yoksa iki yastıkla yatmak zorunda kalcam canım herşey zormuş ya hamilelikte
Kiz ignelere de bakiyom ovitrelle ince kucuk bisey ama pregnly kalin massallah gozum korktu bizimki guluyo igne vurulurken bakcam sana diyo tobe tobe ben aci cekince mutlu mu oluyo ne?
Bu sefer büyük canm sorunlar. Kaldıramıyorum gerçekten. Kendimi heba etmekten bıktım usandım çok kötüyüm
Canimmmm az sabir az kaldi insallah..Rabbim tam istedigin anda serinlik versin tum hamislerimize...kolaylik versin insallah...
Anam simdidne cocugun malina ortak!..
Yok o igneyi hic sevmiyo benden kan alirken yanimdaydi bi krz adamin surat mossmor oldu...ama bu sefer diyo bende yaninda olacam...dogumdayken de yanjmda olcakmis hayy Allahimm!.. adamin sevgisi farklilasti:)))O kadar iğne dedin ki sevenlerin kavuşması gibi senin iğneye kavusman adam da görmek ister onu mutluluğunu
Heee benim gorumce var iki cocugu var esim onlara cikilata aliyo birini gorumce yiyo iyi mi ol geldi aklima biraz da ben isiriiim dersin sende:)))Anasiyim ben onun kullanırım onun için gezerken pişik oldum ben
O'na da sıkıntı olurdu evet yazın hersey zor yahuCanim bebk yaz dogsaydi o yavrucuk daha da sknti cekicekti sicaktan onlarin yerine siz sicakliyosunuz oyle dusun...yavrum hep boynunun alti kizaracakti..
Yok o igneyi hic sevmiyo benden kan alirken yanimdaydi bi krz adamin surat mossmor oldu...ama bu sefer diyo bende yaninda olacam...dogumdayken de yanjmda olcakmis hayy Allahimm!.. adamin sevgisi farklilasti:)))
Ben kutuphaneden alıyorum da cok da yormuyor gece zaten konsantre olunmuyorbenimkine kitap al dedim unuttu kaç zamandır en azından okuyup gözlerim yorulur belki uyku moduna geçerim diye
Teeeey o mu???hiiic bile horul horul uyur o!...o degildr kuzum ben korkuyom ya igne igne dedik ya tutmazsaaynı performansı bebek gece uyutmadığında da bekliyoruz yanında olacak
Heee benim gorumce var iki cocugu var esim onlara cikilata aliyo birini gorumce yiyo iyi mi ol geldi aklima biraz da ben isiriiim dersin sende:)))
Pudra bitti artık dayanamadıbebeğe diye pudra alır kendime kullanırım
Ben kutuphaneden alıyorum da cok da yormuyor gece zaten konsantre olunmuyor
Teeeey o mu???hiiic bile horul horul uyur o!...o degildr kuzum ben korkuyom ya igne igne dedik ya tutmazsa
Ahanda bi tane daha ...esimde bana diyo sende eve gelirken 2 tane cikolata isticenmi diyo haa bi de sarti var bulunmasi zor olan yiyecekleri asermicekmisim:)))Çikolata zararlı ya çocuklara zarar gelmesin diye yer oyanı ben öyle yaparım evlatlarima zarar gelmesin ben yerim çikolataları
Aynen :) aha da kasınmaya basladım aaaaaoda boş diyorsun yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?