- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.401
aynen cano zaten babamlar vermiyoduuu zor verdi o da sırf eşimin iyiliğinden verdi yoksa bu tarafla bişey olmaz beş kuruş etmez derler ya aynen öyle tek eşim için katlanıyorumcanım o kadar yakın ki kullandığın kelimeler. ben eşime de derdim seni sevmesem bu insalara asla katlanmam bu aileye gelin olmazdım diye ama işte eşimi seviyorum maalesef yeri geldi onlara kızıp kırılıp eşimden çıkardım sinirimi çünkü onun ailesiydi çünkü onun yüzünden onlarla muhatapdım . hele ki evlenmeden önce ki rahatımız nerdeyse hepimizde vardır. gittiğimde hala o evin kızı olmayı özleyen bi benim ama evime döndüğümde eşimin yanına yuvam benim diye mutlu olmuyor da değilim.. eşinle ne yaşadın bilmiyorum ama evliliğini 3. şahıslar yüzünden bozma biliyoruz ki eşini seviyorsun eşinle ayrılmak yerine ayrı eve çıkın ve kendi ailende olsa 3. kişilerden uzaklaşın .. zor günler olur ama o günleri eşinle beraber atlat .. ailesinin öyle olması ne senin suçun ne de eşinin suçu. her zaman iyi insanlar çıkmıyor karşımıza belki onlara göre de biz iyi değiliz
iyiyim şükürler olsun sen nasılsın canım benim durumlar nasıl annenin tarafında operasyon oldumu vazmı geçildiNapiyosunuz kizlar
az bile demişBen de ilk gebeligimde hastane araştırırken bi hastane de 3000 liraydi doğum eşime söyledim bebeğin kıyafetini falan hastane veriyor diye esimde o parayı verdikten sonra çeyrek takmalilar dediydi
evdeydim tubammm ve balkonda dahi çekmiyordu düşün yani ama sabırrr bugün kısmetse ttnet bağlamaya gelicekler eve :) sonra 10 ekimde de telefonun paket kontratı bittiğinde nasipse başka operatöre geçicem çok sabırlıyım çok anlayacağın :) sen nasılsın dün neler yaptın canım benimSelam canlar nerelerdesiniz?
totemini kaybetmiş onu arıyor o :) eve de döndüydü aslında nerdeki internetmi sorun acaba@ftsch guzuummm nerdesin yaa
aaaa bizim mahalledemi oturuyosun yoksa sende :))Ayy mac cekemez kafam zaten kac saattir tabanca tufek sesi dar dar dar!...
Hem adetli olsan nolcak başka yöntemleri de var bu işin uzak durma yani seviyosan aç konuş bence
Ben nasılım biliyomusunuz? Şuan sanki siz karşımdaymışsınız da elinizi tutup bir bir dertlerimi döküyomuş gibiyim. Rahatlmaya çok ihtiyacım var ağladım sustum ama şimdi dokunsanız hiç susmayacak gibiyim. İşte tamda böyleyim şuan...
hayırlı sabahlar abla aynen bnd şaşırdım çookk uzun zamandır kimseler girmiyoduuu konu olunca herkes burda sen nasılsıngünaydın hayırlı sabahlar kızlarr :) birikenleri okumaya başladım şaşırttınız beni 16 sayfa görünce nasıl olurrrrrr dedimmmmm :) bitireyim döncem inşaallah :)
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış yarenimmMerakla bekliyoruz bizde bugün ebebek e girdik uygun zibinlar vardı . bebek yok ama fiyat araştırması var
lütfen o mıh gibi aklına düşeni aklından çıkarmaya çalış.elbet bu çark tersine dönecek biraz daha sabır her evlilik imtihanla sınanıyor hepimizin imtihanları çeşit çeşit...Aynı işte bende öyle düşünüyorum hep. Olanlara bakıyorum niye bu halde yiz ne gerek vardı diyorum bi adım atmak bu kadar zor mu yarına çıkacağımızın garantisi varmı? Böyle olmamalıydı. Kafam çok karışık ne istediğimi bile bilmiyorum. Boşanma kelimesi mıh gibi beynime düşüyo bazen. Zoruma giden şeyleri sindiremiyorum artk. Çok değiştim kendimi tanıyamıyorum ne olacak diye böyle diye düşüne düşüne sıyırmak üzereyim. Allahım yardım etsin
Ne bosanmasi noluyo canim?konusuldu da benim mi haberim yok
Kaderine küsemezsin çünkü rabbine küsemezsin kaderin rabbinin elinde sen sadece üzüldün incindin kırıldın hepsi bu..rabbimde mazlumların yanında.mazlum olanın döktüğü gözyaşında edeceği duayı kabul edecek kadar hemde..o yüzden gözyaşı döktüğünde kalbin incindiğinde hayırlı dualarını et kendine ve eşin için tatlım benim yaaa.ben inanıyorum sen güçlüsün atlatacaksın bu sıkıntıları inşaallah rabbim çok büyükAllahım kalbinden geçen güzel dilekleri yaşatsın sana inşaallah bu tedavi ayı senin ayın olsun. Kaderime küstüm ben artk..
Sen iğneyi duyunca aştin kuzum
Tabiki de onune bakicaksin seni bu durumlar uzse de kaderime kustum dedirtmemeli...artik yeni evlisin gibi dusun bi cok sey yeni baslicak hayatinda inanki senin yerine ben heyecanlandim...cunku benim de yeni bi semtte baslamaya ama yapamiyorum sen sanslisin kuzum inan bana!...Bende senin gibi kalakaldım işte böyle. Düzelecek bi tarafı yok zaten neler neler dedi bende keza. Artk yoluma bakcam oda artk dirinden ne fayda gördüm de ölüne gelcem diyen kızından akıl almaya koşsun..
O nedemek kizz yanimda olsan kollarini cimdirirdim ne demek kustum kaderime...bunlar birer imtihan...sen zannediyomusun ki hepimiz gulluk gulistanligiz daha bu sabah esim kirgin gitti ise bnde oglen acma yaptim is yerine goturdum bi bakistik hersey gecti...bunlar hepmize seytanin vesvesesi...Allaha teslim ol dua et...cumlemiz icin aaralanacak kapi var muhakkak!...nazar degmistir size bol bol oku!..
Det bi de pozitif olmak isteniyomus ruh sagligi bozuluyomus kendine gel bakim duani et namazini kil...inancini kuvvetlendirmeye ihtiyacin var...kimseden yardim yok bi tek Rabbim yardimcin oluyo!Bilmiyorum be tubam. İnan artk pozitif olamıyorumu bırak olmak istemiyorum resmen. Gerçekten ruh sağlığım da gidiyo elden baş edemiyorum artk. Zaten en kısa zamanda taşınmazsak daha da büyür mevzular bence. Aynı evin içinde yabancı olmak falan ne tuhaf illaki sorun olur
Kiz ignelere de bakiyom ovitrelle ince kucuk bisey ama pregnly kalin massallah gozum korktu bizimki guluyo igne vurulurken bakcam sana diyo tobe tobe ben aci cekince mutlu mu oluyo ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?