Gebe kalamayanlar buraya.....

aynen cano zaten babamlar vermiyoduuu zor verdi o da sırf eşimin iyiliğinden verdi yoksa bu tarafla bişey olmaz beş kuruş etmez derler ya aynen öyle tek eşim için katlanıyorum

@mdk35 canim galiba kv sorun yasamişsin üzülldüm açikcasi hepimiz biliyorduk senin kv aranin çok iyi olduğunu.. Tam olarak okuyamadim ama anladiğim kadariyla kv dolduruşa gelmiş.. Inşallah hatasini anlar bir an önce sen skma canini.. Ayni şey benom başimada gelir mi diye düşünüyorum çünkü kaynbabam öldü biliyosun şimdi onu yalniz birakmiyoruz eltimle 2 gun arayla kaliyoruz ama gündüz bütün gün ben varim böyle de olmuyo zor geliyo eltimle bize evimizi özlüyoruz ama onuda bakmicaz demiyoruz nasil olacak bilmiyorum

Selam canlar nerelerdesiniz?
evdeydim tubammm ve balkonda dahi çekmiyordu düşün yani ama sabırrr bugün kısmetse ttnet bağlamaya gelicekler eve :) sonra 10 ekimde de telefonun paket kontratı bittiğinde nasipse başka operatöre geçicem çok sabırlıyım çok anlayacağın :) sen nasılsın dün neler yaptın canım benim

günaydın hayırlı sabahlar kızlarr :) birikenleri okumaya başladım şaşırttınız beni 16 sayfa görünce nasıl olurrrrrr dedimmmmm :) bitireyim döncem inşaallah :)

o gözyaşların sevinçlere dönsün inşaallah. biz karşındayız tabi birimiz yoksak diğerleri burda hep burdayız sadece ellerimizi tutamıyoruz olsun gönüllerimiz bir

günaydın hayırlı sabahlar kızlarr :) birikenleri okumaya başladım şaşırttınız beni 16 sayfa görünce nasıl olurrrrrr dedimmmmm :) bitireyim döncem inşaallah :)
hayırlı sabahlar abla aynen bnd şaşırdım çookk uzun zamandır kimseler girmiyoduuu konu olunca herkes burda sen nasılsın

lütfen o mıh gibi aklına düşeni aklından çıkarmaya çalış.elbet bu çark tersine dönecek biraz daha sabır her evlilik imtihanla sınanıyor hepimizin imtihanları çeşit çeşit...

Allahım kalbinden geçen güzel dilekleri yaşatsın sana inşaallah bu tedavi ayı senin ayın olsun. Kaderime küstüm ben artk..
Kaderine küsemezsin çünkü rabbine küsemezsin kaderin rabbinin elinde sen sadece üzüldün incindin kırıldın hepsi bu..rabbimde mazlumların yanında.mazlum olanın döktüğü gözyaşında edeceği duayı kabul edecek kadar hemde..o yüzden gözyaşı döktüğünde kalbin incindiğinde hayırlı dualarını et kendine ve eşin için tatlım benim yaaa.ben inanıyorum sen güçlüsün atlatacaksın bu sıkıntıları inşaallah rabbim çok büyük

Bende senin gibi kalakaldım işte böyle. Düzelecek bi tarafı yok zaten neler neler dedi bende keza. Artk yoluma bakcam oda artk dirinden ne fayda gördüm de ölüne gelcem diyen kızından akıl almaya koşsun..
Tabiki de onune bakicaksin seni bu durumlar uzse de kaderime kustum dedirtmemeli...artik yeni evlisin gibi dusun bi cok sey yeni baslicak hayatinda inanki senin yerine ben heyecanlandim...cunku benim de yeni bi semtte baslamaya ama yapamiyorum sen sanslisin kuzum inan bana!...

aynen katılıyorum sana tubammm her cümlesine

Det bi de pozitif olmak isteniyomus ruh sagligi bozuluyomus kendine gel bakim duani et namazini kil...inancini kuvvetlendirmeye ihtiyacin var...kimseden yardim yok bi tek Rabbim yardimcin oluyo!

Kiz ignelere de bakiyom ovitrelle ince kucuk bisey ama pregnly kalin massallah gozum korktu bizimki guluyo igne vurulurken bakcam sana diyo tobe tobe ben aci cekince mutlu mu oluyo ne?

ovitrelle pahalıydı ben 2 kez pregnly kullandım.ve ayrıca anında bulamadığım eczaneler oluyordu.şunu söyleyebilirim acımadı ki acımadı kiiii :) yada acısı geçince unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…