- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.441
Ayyy ne guzel biz ablamiZza kavuscaz gerisini eniste dusunsun artik size misafirmi geldi tam zamani yani:)))ahahah doğru o gelmemişti aklıma.dün aradılar türk telekomdan dedim biz işteyiz yarın gelin tamam deiler.bizim gelin geldi dün akşam bizde kalıyo o olacak evde.akşam eşim geldi daha aramadılarmı bu internet için deid.yooo dedim daha cumartesi başvuru kabul edildi.dün 1 bugün 2 aradım çağrı merkezini 1 hafta ile 15 gün arasında geliniyomuş dedim.(yalan söylemedim gerçekten öyle dediler. :) bi baktım dün adamın biri aradı.şimdi eşime aradılar demedim.bu akşam nasipse ben çatır çatır internete giricem o anlar zaten senin nasıl çekiyoki der kızlarla yazıyosun :)))) bunu bekliyorum şimdi :))) yatak odası olayını o düşünsün artık dermişimmmm :)
Aman abla telas yapmayalim belkide kocisiyle tatildedir il icinde bi yerlerde:))gelir gelir bugün girer okur belki yazar bize.kız benide telaşlandırma zaten onların orası daha karışık benim panik atağımda var aklıma kötü şeyler getirtme rabbim sen koru
Oldu muBende idare eder canim napim annemdeyim hafya sonuna kadar annemde iyi sayilmz dun kurtaj oldu
Inan üzüntüden tek kelime edemedim durumla ilgili farkindaysanBende idare eder canim napim annemdeyim hafya sonuna kadar annemde iyi sayilmz dun kurtaj oldu
O zaman ben bi cay koyayım deseydinahahah doğru o gelmemişti aklıma.dün aradılar türk telekomdan dedim biz işteyiz yarın gelin tamam deiler.bizim gelin geldi dün akşam bizde kalıyo o olacak evde.akşam eşim geldi daha aramadılarmı bu internet için deid.yooo dedim daha cumartesi başvuru kabul edildi.dün 1 bugün 2 aradım çağrı merkezini 1 hafta ile 15 gün arasında geliniyomuş dedim.(yalan söylemedim gerçekten öyle dediler. :) bi baktım dün adamın biri aradı.şimdi eşime aradılar demedim.bu akşam nasipse ben çatır çatır internete giricem o anlar zaten senin nasıl çekiyoki der kızlarla yazıyosun :)))) bunu bekliyorum şimdi :))) yatak odası olayını o düşünsün artık dermişimmmm :)
ciftsariliyumurta nurun_ala_nur @yaren92 @ebrar09 @zeynepsibel kızlar sağolun dualarınız için zira beni başka kurtaracak bişey olamaz bu saatten sonra. Herkese kırgınım ben bunları haketmedim. Kendi annemden çok kv açtım kalbimi herşeyimi onunla paylaştım öz annemden çok ona koştum allah da biliyo He o yapmadı oda yaptı her zaman anlattım size de asla inkar edemem öyle bi insan değilim. Ah şu kuzenimin düğünü olmasa bide 1 değil 2 tane ardarda biliyom yapacağımı ya işte duruyorum şimdilik. Ne olacak bilemem bu saatten sonra. Eşim desen bi tuhaf tanıyamıyorum. Annesiyle benm aramda kalma durumunu mu yaşıyo anlamadım ama bana öyle gelmiyo ruhsuz gibi hiç tepki vermiyo. Zaten bana kötü kötü düşündüren de o neden arkamda durmadı? Gerçi söyledi ilk gün bi çok şey de ben bilmiyorum artk bişey yaa. Her görümcem pisliğiyle görüştüğünde ben bunları yaşadım aslında bugüne kadar hep. Ne zaman bitecek diye bekledim bekledim bitti dedim tekrar dahil oldu yine bitti dedim şimdi tekrar doğdu. Ben bugün taşınıp gitsem hiçbirini evime sokmam asla! Onca şey yaptım kalpten yürekten çoraplarına kadar giydirdim başını yıkadım gecenin köründe sarma sardım canı çekmiş istedi diye. Yemin ederim yaptığımı anlatmak değil derdim çok içimden gelerek yapmıştım herşeyi kalpten isteye isteye seve seve ama nr yazık ki yaranamadım işte. Kızı da naptı biliyomusunuz? Annesi için Hastanede harcadığı parayı eve taburcu olup geldikten sonra bizden geri aldı. Bu nasıl bişeydir böyle? Biliyo kimin ne mal olduğunu ona rağmen böyle yapması çok zoruma gitti kızlar. Hâlâ şoku atlatamadım görümcem üstüme yürüdü ya aynı onun gibi yaptı ilk kez böyle gördüm onu beddua bile etti desem yeridir. Kim veriyo bu hakkı ona bu ne cüret böyle aklım almıyo hâlâ. Bide eşim gelince sanki o kavga gürültüyü ben komşuyla yaşamışım gibiydi söylediklerini inkâr etti beni yalancı çıkarmaya uğraştı yakışıyo mu allah aşkın kaç yaşında kadına?
herşeyin hayırlısı canım hiçbirimiz olmasını istemedik ama yapacak birşey yok artık rabbim anacığına ferahlık versin inşaaallah.Ben idare ederm ablam. Oldu abla olducok kotuydum dun bian yuzumn rengi falan gitmis bayilcaktm nerdeyse ama oldu yani
heee senin tavsiye üzerine dimi :)))Aman abla telas yapmayalim belkide kocisiyle tatildedir il icinde bi yerlerde:))
Insallah canim ablam oyledir...heee senin tavsiye üzerine dimi :)))
ayyy diş ağrında tam dayanılmaz zamanlarına denk gelmiş şimdi yaaa.gerçi iyiki gebeliğinin başında ortasında olmadı diş sıkıntın.gerçekten ben zor dayanıyorum sıcağa her seferinde püfledikçe diyorum bizim kızlar napıyor yardım et Allah'ım diyorum.şükür ki az kaldı doğuracaksınız rabbimin izniyle ve bebeklerinizle beraber güzel bir sonbahar olacak inşaallah serin ferah mutlu neşeli mis gibi süt kokan günleriniz olacak :)O zaman ben bi cay koyayım deseydinya her gece ayni terane ablam en erken 2.5 uyu en fazla 6 gibi kalk namaz kil dön dön dön... bir de üç gündür dişim ağrıyor ki sorma.
çay koycam ben ona inşaallah 13 ü yumurtlama takvime göre bakalım nasip dua edin bana da :)O zaman ben bi cay koyayım deseydinya her gece ayni terane ablam en erken 2.5 uyu en fazla 6 gibi kalk namaz kil dön dön dön... bir de üç gündür dişim ağrıyor ki sorma.
tabiki yakışmıyor ancak ele karışıp darı sıkıntıyı görmeyince insan diğer yüzlerini göremiyor.sen bu tarz şeyleri hiç görüp yaşamadığın için bu kadar şoktasın bu kadar kırıldın bu kadar hazırlıksızdın çünkü yapmaz sanıyodun.şunu hiç unutma HERŞEY İNSANLAR İÇİN.ben ailemde yakın akrabamda yeğenlerimde kızkardeşimde erkek kardeşimde anamda babamda gördüğüm için..ne eş kavgaları ne havada uçuşan laflar ne inmedik camlar ne boşanmalar ne boşanma sonrası sendromlar yeğenlerimin psikolojisi onların gözümün önünde babasız büyümeleri boşanılsa dahi evlada sahip çıkmayanları...seninde ağzından boşanma lafını duyunca içim ürperdi inan ki..boşanmanın şakasını bile yapmayın derler.evlenmek gibi boşanmakta var ama bunun sebepleri gerekçeleri var.Kuran'da bile Talak süresinde bunun sınırları var.ama ağzına alma aklına düşen bu vesveseyi bir an önce defetmenin yolunu ara.çünkü bu aklında kaldığı sürece boşanmak için sebeplerin kendince haklı gibi gelir sana bu yönde çalışmaya başlar zihnin.sen bu hataya düşme şeytana uyma.elinden geldiğince ver mücadeleni.zahmet olmadan rahmet olmuyormuş güzelim.elbet geçecek bu günler.herşeyin hayırlısı olsun inşaallah.
Ah canim benim onun sebebi suclusu biziz...guvrnmek herkesi kendin gibi gormek...sucumuz bu...bende en yakin arkadaslarimdan yedim o darbeyi...o yuzden hep bi mesafe sart...sen yine de saygini hizmetini eksik etme ama mesafeni koru...o anlicaktir senin neden degistigini...asil onemli olan esin insallah aeaniz bi qn once duzelir...o da sok oluyo bunlara sahit oldukca cunku o uzaktayken bisey hissetmiyodu tam anlamiyla!...Sağol ablam çok güzel yaşmışsın doğru da hepsi yaşayan biri olarak tabi. Evet yapmaz sanıyodum inanıp güvenmiştim ama hata bende aslında çünkü huyunu bile bile samimiyet kurdum ama napim işte aynı evin içinde yaşadığımız için kıyamadım hep. Halbuki görümcemin benle konuşmadığı dönemde aslında gidip herşeyi anlatıyomuş barıştığımz gün yenik yaptım davet ettim görümcemi oda gelmişti işte ablamdan konu açıldı onun görümceside manyak da onu konuşuyoduk hamileydi düşürdü ya onu bile biliyomuş hııı biliyom annem söyledi dedi. Yani hata bende niye anlattım ki herşeyimi
Kv huyu nasıl biliyon mu ağzında bişey durmaz boşboğaz düşün ben konuşmuyorum görümcemle ama benm ablamın mevzusuna kadar gidiyomuş meğer. Ne gerek var? İşte biriyle samimiyete girdi mi hemen herşeyi döker meydana. Yazık çok yazık...
Sorma ya karanfil koyuyorum bir tane uyusuyor cok zorlananinca ona başvuruyorum ama cok da koyamiyorum kasilmaya yol açıyormus zaten durur durur abuk zamanlarda agrirayyy diş ağrında tam dayanılmaz zamanlarına denk gelmiş şimdi yaaa.gerçi iyiki gebeliğinin başında ortasında olmadı diş sıkıntın.gerçekten ben zor dayanıyorum sıcağa her seferinde püfledikçe diyorum bizim kızlar napıyor yardım et Allah'ım diyorum.şükür ki az kaldı doğuracaksınız rabbimin izniyle ve bebeklerinizle beraber güzel bir sonbahar olacak inşaallah serin ferah mutlu neşeli mis gibi süt kokan günleriniz olacak :)
Tutsun inşallah hayirlisiyla o zaman degme keyfimizeçay koycam ben ona inşaallah 13 ü yumurtlama takvime göre bakalım nasip dua edin bana da :)
anneemmmm kızz neden demiyon bize sızılarını onlar yeğenimizin işleri güçleri :)Sorma ya karanfil koyuyorum bir tane uyusuyor cok zorlananinca ona başvuruyorum ama cok da koyamiyorum kasilmaya yol açıyormus zaten durur durur abuk zamanlarda agriraslında baslarda da olduydu benim de bayadir unuttuydum son kırk gün hiiiic doğuracak gibi değilim ki sanırım günün yaklastigina inanamıyorum hala halbuki üç gündür sizilar oluyor alttan alttan
amin inşaallah :) bu arada sevgili kocacığım aradı ve yine ttneti sordu adam hacı ya mağlummu oluyor anlamadım ya 2 gündür diyorum en erken 1 hafta en geç 15 güne bağlanırmış diye adam sabah öğlen akşam soruyor :))) ama demedim yine aradılar gelcekler bugün diye :)))Tutsun inşallah hayirlisiyla o zaman degme keyfimize
:))))adam basina gelicek beladan mi korkuyo yoksa gercekten basglanmasini istiyo mu:))))amin inşaallah :) bu arada sevgili kocacığım aradı ve yine ttneti sordu adam hacı ya mağlummu oluyor anlamadım ya 2 gündür diyorum en erken 1 hafta en geç 15 güne bağlanırmış diye adam sabah öğlen akşam soruyor :))) ama demedim yine aradılar gelcekler bugün diye :)))
Anlik bi sanci girdi onemsemedim ilk gün ikinci gun otururken minik kimildanma dun de yururken ufak sizlanma oldu iste düne kadar takmadiydim daanneemmmm kızz neden demiyon bize sızılarını onlar yeğenimizin işleri güçleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?