- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.501
Ay inşallah ya. O geliyorum desin Mehteran tutarizayyy gereksiz yere atmaz inşaallah ya o kesiği.. ben bilmem fatih torunu ya mehter marşı isterse napıcaz :)
Bebiş gitti miO yuzden bende dun hastaneden dogru buraya geldm cumartesye kadr kalcam ben biliyorm eger annem kendisi gelseydi eve cok kotu olcakto ben dun aglarken kadinlar aglama bak sende hamilesin falan dediler ama elimde degil annemi oyle baygin gorunce icimden parca koptu oda aglaya aglaya uyandi zatn cok ktu bi durumdu ya
amin inşaallah cümlemize versin rabbim hayırla sağlıkla Allah razı olsunRica ederim çift sarılı yumurta ve çitlembik1994 inşallah Rabbim dualarınızı kabul eder, sağlıklı, hayırlı bebekleriniz olur. İkiniz için de 7 Ayetel Kürsi okuyorum ayrı ayrı. Rabbim kabul etsin inşallah
Ah kuzum ya ben ondan dedim sana erken değil mi diyeSelam kizlar Nasılsıniz, ben hic iyi degilim k.v delerdeyim ve doguma kadarda burda kalmak zorundayım ama tahammül sinirlarimi coktan astim
Ayy canim sorma eşim göreve gitmese asla gelmezdim eşim yanimda olamayacakti buraya gelmesemde tek kalmaamada musade etmiyorlar. Yemin ederim cildirmak üzereyim öğlen odaya gectim sinirden agladim yaa Allah günah yazmasin ama yaşlı insanlar gerçekten cekilmiyor. Eşim in de 2 lafindan 1 i idare et kafayi yiyecem sabahtan aksama kadar evde patliyorum misafir üstüne misafir k.p giyinisime herseyime karisiyo sinirlerim alt ust olduAh kuzum ya ben ondan dedim sana erken değil mi diyebirak 3-5 ayi ben 3-5 gün dayanamıyorum
Benim kp iyi yine kayinvalideden yaAyy canim sorma eşim göreve gitmese asla gelmezdim eşim yanimda olamayacakti buraya gelmesemde tek kalmaamada musade etmiyorlar. Yemin ederim cildirmak üzereyim öğlen odaya gectim sinirden agladim yaa Allah günah yazmasin ama yaşlı insanlar gerçekten cekilmiyor. Eşim in de 2 lafindan 1 i idare et kafayi yiyecem sabahtan aksama kadar evde patliyorum misafir üstüne misafir k.p giyinisime herseyime karisiyo sinirlerim alt ust oldu
GttiBebiş gitti misenin kadar üzülmem münkün değil ama emin ol içim parçalandı Allah yardımcınız olsun
Aminnkız dur bizide ağlatacan rabbim kimseye yaşatmasın hepsi insanlar için işte bunların
Evet anestezi aldi normalde suni sanci veriyolarmis hep bu doktor cok sukur oyle yapmadi bayan doktordu. Dusmanima yasatmasin rabbimAh yavrum ya anestezi ile mi olduiyi yapmışsın yalnız bırakmamakla
Kuzum okuyorum da @umutbtmz e dedigim gibi kötü bir şey olunca yorum bile yazamıyorum kendimce üzülüyorum sadecebebeem kızlarla konuşuyon beni görmezden geldin durumumu da yazdım hiçbişey demedin niye ki? Kırıldım çok...
Ah yaEvet anestezi aldi normalde suni sanci veriyolarmis hep bu doktor cok sukur oyle yapmadi bayan doktordu. Dusmanima yasatmasin rabbimannemi oyle gorunce oldum oldum dirildim bi yataktaga ben yattim yanina fenalastim yuzum sararmis dudaklarim morarmis noldu sana diyo annem kafam kalkmadi
Canim ben ucus uzni icin girmistim nst ye ama benim doktorum soyledi bana bundan sonra gidecegin doktor seni 2 haftada 1 nst ye alacak dedi. Bundan sonra 2 haftada bir girecekmisiz
Geriliyor kuzum normal zeytinyağı sür yumuşar
saol cnm bekleyelim görelim o zmn :))
Ayy canim sorma eşim göreve gitmese asla gelmezdim eşim yanimda olamayacakti buraya gelmesemde tek kalmaamada musade etmiyorlar. Yemin ederim cildirmak üzereyim öğlen odaya gectim sinirden agladim yaa Allah günah yazmasin ama yaşlı insanlar gerçekten cekilmiyor. Eşim in de 2 lafindan 1 i idare et kafayi yiyecem sabahtan aksama kadar evde patliyorum misafir üstüne misafir k.p giyinisime herseyime karisiyo sinirlerim alt ust oldu
Benim oldu :-/ kacinilmaz son ühü...çatlak olmaz inşallahh
Benim oldu :-/ kacinilmaz son ühü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?