Gebe kalamayanlar buraya.....

burası böyle işte

@mdk35 canim burdaki herkes gibi sende sinaaniyorsun,tamam belki bazilarin sinavi daha zor bazilari daha kolay, ama bilki sinavi gecince odulude ona gore buyuk oluyo ... Canim sakin bu sinavda kalma tam tersine sana guc gelsin onlar oylemi dedi sen inadina guclu ol ve esinle beraber herseye karsi gel.. Yaparsine be... Allaha bol bol dua et ve emin olki sen bu sinavi gecince bi kac zaman sonra onlar utanacak !!! Senin yapabilecegin tek sey Allaha siginmak ,,,,

iştee ne de olsa kızı yeri geldi bak ondan tarafa oldu ...ahhh ahhh nelere canımızı sıkıyoruz da kaynana tarafından bi sığınak görmüyoruz ALLAH göstermesin eşime bişey olsa hiççç bakmazlar ....sende oluruna bırak cvp ta verme evine bak falan bakalım bundan sonra tavırları ne olacak

Bebek isteyen arkadaşlar, kendim de mucize bir bebek olarak size yazmak istedim. Sevgili anneciğim evlendikten tam 3 sene sonra bana hamile kalmış ve o an'a kadar da hiç düşüğü falan olmamış. Annem hep anlatır, dedesi yani benim büyük dedem hacıdan peygamber hurması getirmiş, hurmalara tam sayısını hatırlamıyor 7 tane meryem 1 tane de yusuf suresi okumuşlar, anneciğim de bu hurmalardan her gün sabah aç karına bir adet yemiş ve çok kısa bir süre sonra bana hamile kalmış. Kuzenim de buna benzer bir uygulamayla hamile kaldı ama onlar incire okudular. Okunacak meyve nar, incir, hurma veya üzüm olabilir, kuzenime 21 farklı kişi okumuştu yani 21 tane farklı incirin her birine 7 meryem suresi 1 tane de yusuf suresi.. o da çok kısa süre sonra hamile kaldı. Unutmadan, bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alınca zekeriya sofrası kurmanız gerekiyor,

Sevgiler

bildiklerini bizlere umut olsun diye paylaştığın için teşekkürler.bizden de sana sevgiler.

canım böyle bir paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim :)

erken mi giriyorum ki acaba ben B Benbirlaydii da girdiydi ama onun daha erkendi sanırım uçuş izni için bakalım ne cıkıcak sonuçlar oyun parkı alıcam ben daha
Canim ben ucus uzni icin girmistim nst ye ama benim doktorum soyledi bana bundan sonra gidecegin doktor seni 2 haftada 1 nst ye alacak dedi. Bundan sonra 2 haftada bir girecekmisiz

Inan üzüntüden tek kelime edemedim durumla ilgili farkindaysan Allah'im sana annenene sabir versin ne diyeyim destek olun birbirinize sende bende iyi biliyoruz bu durumu güvendigin birine çok ihtiyaç duyuyor insan
O yuzden bende dun hastaneden dogru buraya geldm cumartesye kadr kalcam ben biliyorm eger annem kendisi gelseydi eve cok kotu olcakto ben dun aglarken kadinlar aglama bak sende hamilesin falan dediler ama elimde degil annemi oyle baygin gorunce icimden parca koptu oda aglaya aglaya uyandi zatn cok ktu bi durumdu ya

Ah yavrum ya anestezi ile mi oldu iyi yapmışsın yalnız bırakmamakla

Cok güzel bir yaziymis cok begendim canım :))

kız dur bizide ağlatacan rabbim kimseye yaşatmasın hepsi insanlar için işte bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…