- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.461
Ne olacak bizim bu internetsiz halimiz ya simdiden delleniyorum kizlarla bebeğin dolabini nasıl paylascam diyeamin inşaallah :) bu arada sevgili kocacığım aradı ve yine ttneti sordu adam hacı ya mağlummu oluyor anlamadım ya 2 gündür diyorum en erken 1 hafta en geç 15 güne bağlanırmış diye adam sabah öğlen akşam soruyor :))) ama demedim yine aradılar gelcekler bugün diye :)))
Ay tatlm yazamadım işlerim vardı sen napan zümrüt kuşum sen napan balkonda mısın hala
Anlik bi sanci girdi onemsemedim ilk gün ikinci gun otururken minik kimildanma dun de yururken ufak sizlanma oldu iste düne kadar takmadiydim dasur kapisina dayandi cengaver
en iyisi sende ttnete başvur :)Ne olacak bizim bu internetsiz halimiz ya simdiden delleniyorum kizlarla bebeğin dolabini nasıl paylascam diye
Ay tatlm yazamadım işlerim vardı sen napan zümrüt kuşum sen napan balkonda mısın hala
Ay hadi insallah cnm ya baya zor oldu sanane edeyim hocam yaaa balkon bile çözüm değil artık balkondaydım gece 1 e kadar çekmedi ya anacımmm.ama inşaallah bugün ttnet bağlanacak lütfen ne olur :)
@mdk35 cnm boşanma lafı falan geçmiş. İki üç kisiye uyup yuvanı yıkma önce elinden geleni yap. Galiba kv ile de sıkıntı olmuş ki siz baya iyiydiniz. Bi süre bekle belki düzelir eğer olmuyorsa ayrı eve çkmayı denersiniz bir göz olsun sizin olsun. Daha anne olmadık inşallah rabbim nasib eder ama bizi ne kadar severlerse sevsinler biz el kızıyız. İlk önce haksız da olsa içgüdüsel olarak kendi kızını korumak istemiş olabilir. Evlat sonuçta diye. Sen de işe girersin en azından bebek olana kadar. Evde çok yüz yüze gelmezsiniz böylece. Ne olursa olsun Rabbim eşinle arana soğukluk koymasın insallah
Eve internet istemiyorum ki ya zaten bilgisayar yok her ne kadar çocuk icin iyi cok sey öğreniyor deseler de ben zararinin da cok olduguna inanıyorum o yüzden istemiyorum telefonla idare ediyoruz bakalımen iyisi sende ttnete başvur :)
Firt diye çıksın inşallah ya bir de doktor insiyatifindeymis resmen şu kesik atmak falan hemen dogsun diye cart günah bizefatih torunu bunlar :)))
ayyy gereksiz yere atmaz inşaallah ya o kesiği.. ben bilmem fatih torunu ya mehter marşı isterse napıcaz :)Firt diye çıksın inşallah ya bir de doktor insiyatifindeymis resmen şu kesik atmak falan hemen dogsun diye cart günah bize
Ben kaşınıyorum ya kücüken de vardı uykum gelince kaşınırım ee uykum var uyuyamıyorum da yapcak bisey yok kasın dur
anlatmazsam çatlarım.bende eşime diyorum ya hep kadınlar çekiyor sıkıntıyı adet olmak kadın olmak ev işleri elin işinde çalışmak yemek yapmak doğum yapmak çocukla en çok kadın ilgileniyor ayrıca siz namaz kılarken kısa kollu ile kılabiliyosunuz ayağınıza çorap takmıyosunuz biz sıcakta olsa usule uyuyoruz.eee kolaymı dedi cennet sizin ayaklarınız altına verilmiş erkeklerin değil dedi.pıstım kaldım :) inşaallah dedim o cennete layık oluruz :) o yüzden şimdi ben sana diyorum eeee kolaymı cennet ayaklarının altına serilecek :) dualarınız kabul olacak doğum yapınca günahlarınız silinecek dua edin ki bizede nasip olsun kızlarr
Isiracam seni haaa!...Ay tatlm yazamadım işlerim vardı sen napan zümrüt kuşum sen napan balkonda mısın hala
Ya canim belliki sende kendine gore dert ve skintiyla dolusun :-( o dertler hele bi de gece oldumu daha cok basar, daha bi aci ve sert olur,,,, en guzel yontem yani kendimden bilirim ac muzigi en etkilisi fantazi/arabesk ;-) sonra agla bosalt kendini sonra kalk ve dua et oyle iyi geliyorki insana .....!!!!!Ben nasılım biliyomusunuz? Şuan sanki siz karşımdaymışsınız da elinizi tutup bir bir dertlerimi döküyomuş gibiyim. Rahatlmaya çok ihtiyacım var ağladım sustum ama şimdi dokunsanız hiç susmayacak gibiyim. İşte tamda böyleyim şuan...
Bacım bana kıyamaz kuşumkoru kendini hocammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?