Gebe kalamayanlar buraya.....

hadi yaaaaa eminmisin canım kan testi mi yapmıştın ben diyom ama kafaya takınca adet olamıyoz lütfen takmayalım yaaaaa
evet özel jimer hastanesine gittim bu akşam kan testi yaptırdım ve negatif çok üzgünüm bu hafata sonu bi doktora gideceğim bukadar adet gecikmesi normal değil kist falan olmasından şüpheleniyorum yoktur dimi arkadaslar bişey

bnece psikolojik dicek çünkü bana öle dediii kötü düşünme takmıcaksın kafana dicekkk

benim test negatif çıktı çok üzgünüm

Canım çok üzüldüm ama bu iş kısmet işi biz ne zman istersek değil Allah ne zaman verirse olacak ne yaparsak yapalım, lütfen kendini harap etme... burada kocaman bir aile olduk hepimiz ve çok güzlüyüz.. birbirimizin kardeşi desteğiyiz... Elbet olcak Allahın izniyle ama demekki bu ay değilmiş... unutma moralin altüst oldukça hormonların bozulacak o yüzden toparla kendini hemen.. doktoruna görün muhtemelen alttan bakar ama kafanı takma.. bence kist falan yoktur sadece çok istediğin için yalancı gebelik sendromu olmuşsundur... Umutlar devam ediyor canım... hadiiii toparla kendiniiii....

arkadaslar gercektenmi bakarmı alttan dersin çok acıyormu öyle duymuştum sanki neolur cevap verin

ay kız Allah iyiliğini versin neden acısın aganigi sırasında acımıyorsa bunda niye acısın bu hem daha küçük hem kayganlaştırıcı jel sürüyorlar ay kız güldürdün beni gece gece kaydirigubbakcemile3 kendini serbest bırakır rahatça durursan anlmazsın bile zaten topu topu taş çatlasa 1 dakika sürüyor....

haaa bu arada benim doktorum sorun olsun olmasın her muayeneyi alttan yapıyor.. alttan yapılan ultrasonda herşey çok daha net görülüyormuş hata payı daha az...

benim test negatif çıktı çok üzgünüm

canim ayyyyyyyyy gecmis olsun cok üzüldüm senin durumuna, canim bende senin yasadiklarini defalarca senin yasadiklarini, yasadim seni cok iyi anliyorum ALLAH sabir versin, tez zaman da saglikli,hayirli, bol rizikli , bebisler nasip eder YARADANIM. senağlama:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…