- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.821
Canim ilk dakikalarda biraz daha silik ama sonra koyulasmis hala yumurtan olabilir pko olabilir kist olabilir sen en iyisi yine degerlendir kacirma!...
Yahu hanimlar sag salim mutlu olarak teslim edilcektir diyorum niye bana inanmiyosunuzahahah ne yapsın adam korkuyodur birtanecik eşi var onuda sana heba etmekten :)))
Ablayaren92 nin ciftsarili yumurtasi cikmis hala koyu bende anlamadim:))(bu kiz 3 4 yumurtluyomu ne?
Bah hele bah bahhh biz burda muhtesem mevlutu teklif ediyoruz mafya oluyoz arkadas...hele benimki beni hic bi yere yollamaz da niye cagiriyon da diyemezdün akşam anlattım eşime ben seni yol da mı buldum diyor
Yahu hanimlar sag salim mutlu olarak teslim edilcektir diyorum niye bana inanmiyosunuz
Detııııı şeyyyy
Bende anlamadim sende pko yoktu desem hamilesin belki erken catladi yumurtan..aaa olabilir bi test yap bi kuzum?bu akşamı değerlendireceğim. daha ilk ay olduğu için daha da koyulaşacak mı bilmiyorum .
Bah hele bah bahhh biz burda muhtesem mevlutu teklif ediyoruz mafya oluyoz arkadas...hele benimki beni hic bi yere yollamaz da niye cagiriyon da diyemez
Bende anlamadim sende pko yoktu desem hamilesin belki erken catladi yumurtan..aaa olabilir bi test yap bi kuzum?
Belli olmaz adetten hemen sonrasinda kalan var?yok kız daha adetin 15. gündeyim zaten. zaten 9. gün geldim eve zor gebelik
Gelirrr ama iceri giremezhe işte benim ki de öyle göndermiyor gidersek de beraber gidelim diyor..
Belli olmaz adetten hemen sonrasinda kalan var?
E o zaman ne bu?hakikaten ilginc hangi markayi kullaniyosun?sen yine de nolur nolmaz bi gebelik testi yap yarina...vardır da canım ben 9. gün geldim yani daha 6 ay oldu . daha 16 gün var bata
Eveeeet kizlar dun aksam yogun gecen tripten sonra dogum kontrol ilacini biraktim...esim bakti prospektusu okudu her zaman okurdu bu sefer gec geldi aklina heral...bu yuzden trip atti konusmadi bu gebeligi durduruyo diye aciklasam da kist diye dinlemedi beni o yuzden kullanmiyorun sogan suyuna abanacam...bu yuzden bu ayda full gaz calisma bakak gorek igneye kadar nolacaksa?
Gelirrr ama iceri giremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?