- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.801
Sempatik hamilelik :)) benimkinin göbüş 5 aylik oldu :)
Kaynanan yuzune esinle kopmayin canim he tabi aranizda baska ne gecti bilmiyorumda. Bliyorum yuzunu bile gormek bile istemiyosun birak yuzunu gormeyi sesini duymak istemiyorum ben nolcak cankm benm hic bi zaman kendi kizlari gibi olamayiz ben canim dedikce canin ciksin dedi bizimki arkamdam konustu yeri geldi gicik kaptigim konulara degindi en sonunda birbirimize girdik bakma sen benim dairem ayri ama altli ustluyuz devamli sesi kulagimda tabi senin daha zor ayni evde yuz yuzeAmin canm allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun rabbim sabır versin sana annene. Ben hâlâ daha bu hale nasıl geldik diye şoktayım niye böyle oldu anlamadım. Zaten artk istesem de atamam içimden o söylediklerini çünkü bana göre bugüne kadar içinde ne biriktirdiyse döktü ortaya. Eşim de diyo bugüne kadar böyle bişey oldu mu olmadı nolur biraz bu gözle baksan affetsen gibilerinden şeyler söyledi bende dedim unutamıyorum dediklerini içimden gelmiyo malesef. İstiyorum belki ama yüzünü bile görmek istemiyorum aslında. Bi daha aynı sofraya dahi oturamam dedim. Benm için düşündüklerini ve söylediklerini duyduktan sonra hiçbişey olmamış gibi muhatap olamam. Birden bire herşey tersine döndü. İşte bu neden biliyomusun eşimle hep arama girmesinden oldu kaç kez uyardık eşimle karışma bize diye. Bende öyle düşünüyorum canm EL olduğumuzu belli ediyolar bi yerde kendi kızı demediğini bırakmadı onu her defasında affediyo ama ben bişey dediğimde günlerce küserdi konuşmazdı eşime de derdi ki mdk benle konuşmuyo küs bana diye. Annemdeyim zaten ben 2 gündür. Bakalım babam konuşcak eşimle olmazsa boşancam çünkü sadece bu mevzu değil eşimle de olan şeyler var ayrıyetten. Zaten üzüldüğüm de bu zaten gerisi değil ki...
ama üzülüyorum yaa bebeğimiz oluncada değişmeyecekler o taraftan doğru düzgün sevgi almadan büyüyecek buda bni üzüyoOna bakarsan bende aynıyım canım :))
üniversteden arkadaşım var aramızda 2 hafta falan var bugün söylemiş doktoru erkekmiş ama o burdur da oturuyo bi bn kaldım yaasöyler artık vakti geliyor yavaş yavaş
Kaynanan yuzune esinle kopmayin canim he tabi aranizda baska ne gecti bilmiyorumda. Bliyorum yuzunu bile gormek bile istemiyosun birak yuzunu gormeyi sesini duymak istemiyorum ben nolcak cankm benm hic bi zaman kendi kizlari gibi olamayiz ben canim dedikce canin ciksin dedi bizimki arkamdam konustu yeri geldi gicik kaptigim konulara degindi en sonunda birbirimize girdik bakma sen benim dairem ayri ama altli ustluyuz devamli sesi kulagimda tabi senin daha zor ayni evde yuz yuze
geçmiş olsun canoo bişey olmaz inşallah hiç kendini kasma ani hareketler fln da yapma stres te yokKizlar Merhaba nasılsınız ben hastanedeyim yatıyorum bebegimin suyu fazlaymis nst de sancim cikti. Erken doğum riskim var lütfen bana dua edin
inşallah teşekkürler isteyen herkese versin rabbim sizedeHayirli olsun saglikla kucagina al bebegini
hayırlı cumalar canlar...giremiyorum bu hafta hep adliyedeyim icra dosyalarıyla uğraşıyorum belim kırılıyo yoruldummtakip etmeye çalışıyorum burayıda
Doldurusa falan geldiyse canim gorumcen tarafindan ondan yuz bulmus olabilir aslinda dusunmesi lazim yaninda sen varsin elinden kolundn tutan hep sensin sonucta cokta genc sayilmaz bugn yarin kim bakacak kendi kizi el adaminin yaninda ne kadar bakacakki yine oglum der sizin yaniniza siginir hadi bizmki eltime guveniyo sizinki neye guveniyoki. Aliskin degilmisin sen daha agir gelmistir aniden oldugu icin ben laf sokmalara ufak kusluklerine aliskindim vide biz hic oyle canim cicimli olamadik ama siz cok iyiyken bianda oyle olmasindaha agir gelmstrEvet canm bende bizzat anladım artk öz kızı yerine koymadıklarını sağolsun gözüme soka soka öğretti. İşte bnde o yüzden hiç eve gitmek onu görmek istemiyorum aynen de sesini dahi duymak istemiyorum. Anlatınca birilerine vah vah diyo ama bitiyo içimde ne yaşadığımı ben biliyorum ne yazık ki. Affedemem yapamam yani gelmiyo içimden ağzını doldura doldura söyledikleri emirler yağdırması falan hazmedemiyorum yaa çok ağır geldi. Bide ben ilk kez böyle şeyler yaşıyorum yani öyle bu yaşıma kadar kavga dahi etmişliğim laf dalaşına girmişliğim yok kimseyle. Ben ona kendi annemden daha fazla değer verdim hep dua ederdim allahım sen onu koru ona bi torun veremeden yanına alma ona bişey olursa ben naparım diye üzülüyodum hep. Buna karşılık hâlâ daha o bana dedi yazıklar olsun sana verdiğim değere diye. Ameliyat olmuş da evlatlarım gelmedi klozetin üstüne oturup öyle banyo yaptım diyodu ben onun başını bile yıkadım seve seve yaptım herşeyi büyük bi sevgiyle ama yaranamadım. He oda bana öyleydi bir dediğimi iki etmedi ama nasıl bu hale geldik onu anlamıyorum ...
Hosbuldum ablacimmm:))dualarimdasiniz...hoşgeldin tubammm seninde cuman mübarek olsun :)
Siz oyle saniinnnyaaa korkma yarenimmm kuran okutulan evde napacak en fazla ya sure okutturur ya ilahi ya bulaşık yıkattırır yada pilav ayran dağıttırır :) eh bizde bunları seve seve yaparız zaten inşaallah :)
Ben organ mafyasiymisim esine gore bende dedim bobrekleri vestiyere birakacantövbe tövbe :)) ne yanlış yaptın kıza ben neyi kaçırdım he söyle :))
Dedim sana adamlari kabul etmiyoruz cicimmBeyim böyle düşünüyor ablanurun_ala_nur a esimle geleyim dedim hemen panik oldu şüpheli hareketleri var
Ben organ mafyasiymisim esine gore bende dedim bobrekleri vestiyere birakacan
Canim ilk dakikalarda biraz daha silik ama sonra koyulasmis hala yumurtan olabilir pko olabilir kist olabilir sen en iyisi yine degerlendir kacirma!...
Ablabanada anlatın bakayım bana göre 13 ve 14.gün kırmızı sonra silikleşmiş ne demek şimdi bu :)
Ben organ mafyasiymisim esine gore bende dedim bobrekleri vestiyere birakacan
ahahah ne yapsın adam korkuyodur birtanecik eşi var onuda sana heba etmekten :)))
Fena bi niyetim yok diyom ablam guzel olacak guzeeeel eger planladigim gibi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?