Gebe kalamayanlar buraya.....

Kaynanan yuzune esinle kopmayin canim he tabi aranizda baska ne gecti bilmiyorumda. Bliyorum yuzunu bile gormek bile istemiyosun birak yuzunu gormeyi sesini duymak istemiyorum ben nolcak cankm benm hic bi zaman kendi kizlari gibi olamayiz ben canim dedikce canin ciksin dedi bizimki arkamdam konustu yeri geldi gicik kaptigim konulara degindi en sonunda birbirimize girdik bakma sen benim dairem ayri ama altli ustluyuz devamli sesi kulagimda tabi senin daha zor ayni evde yuz yuze

Evet canm bende bizzat anladım artk öz kızı yerine koymadıklarını sağolsun gözüme soka soka öğretti. İşte bnde o yüzden hiç eve gitmek onu görmek istemiyorum aynen de sesini dahi duymak istemiyorum. Anlatınca birilerine vah vah diyo ama bitiyo içimde ne yaşadığımı ben biliyorum ne yazık ki. Affedemem yapamam yani gelmiyo içimden ağzını doldura doldura söyledikleri emirler yağdırması falan hazmedemiyorum yaa çok ağır geldi. Bide ben ilk kez böyle şeyler yaşıyorum yani öyle bu yaşıma kadar kavga dahi etmişliğim laf dalaşına girmişliğim yok kimseyle. Ben ona kendi annemden daha fazla değer verdim hep dua ederdim allahım sen onu koru ona bi torun veremeden yanına alma ona bişey olursa ben naparım diye üzülüyodum hep. Buna karşılık hâlâ daha o bana dedi yazıklar olsun sana verdiğim değere diye. Ameliyat olmuş da evlatlarım gelmedi klozetin üstüne oturup öyle banyo yaptım diyodu ben onun başını bile yıkadım seve seve yaptım herşeyi büyük bi sevgiyle ama yaranamadım. He oda bana öyleydi bir dediğimi iki etmedi ama nasıl bu hale geldik onu anlamıyorum ...

Doldurusa falan geldiyse canim gorumcen tarafindan ondan yuz bulmus olabilir aslinda dusunmesi lazim yaninda sen varsin elinden kolundn tutan hep sensin sonucta cokta genc sayilmaz bugn yarin kim bakacak kendi kizi el adaminin yaninda ne kadar bakacakki yine oglum der sizin yaniniza siginir hadi bizmki eltime guveniyo sizinki neye guveniyoki. Aliskin degilmisin sen daha agir gelmistir aniden oldugu icin ben laf sokmalara ufak kusluklerine aliskindim vide biz hic oyle canim cicimli olamadik ama siz cok iyiyken bianda oyle olmasindaha agir gelmstr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…