- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.781
Geri gelmem ki karsisindan :) bi dönelim eve de bakalım beeelki serinlemistir biz yokken
Canim nst deyim su an hastanedeyim pazartesiye kadar yatacwm.Gunde 5 kez nst ye giriyorum surekli şeker takibi yapiliyo. Renkli usg ye girdim ordaki doktorda suyunda fazlalik var dedi. Araştırma hastanesine yonlendirdi doktor pazartesi arastirma hastanesine gidecem. Dua et cnm yaa banaB Benbirlaydii akşam yazdım ama görmedin sanırım canım geçmiş olsun iyisindir inşallah
biz seninle aynı günmü adet olduk kuzumm benimde 15.günüm bugün
Hamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme Prens Alper bekliyoruz
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme Prens Mert bekliyoruz
B Benbirlaydii -------9 Şubat-6.deneme Prens bekliyoruz
umutbitmz ------------ ---17 Mart-12.deneme Prens Buğra Miraç bekliyoruz
aysima00 -------------- ---24 Mart-26.deneme Prens Mehmet Eymen bekliyoruz
@emikra--------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
esoes1919 -------------- ---21 Nisan-3.deneme Prens bekliyoruz
zeynepsibel ------------ ---9 Haziran-14.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Melekkaya19 -------------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
lolita555 ----------------- ---24 Haziran-5.deneme Çalışmalara devam
gamzeli es ------------- ---3 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09-------------------26 Ağustos-15.deneme Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ---- ---27 Ağustos-27.deneme Çalışmalara devam
A amorevole ---------------------29 Ağustos-27.deneme Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ------------29 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
yaren92 --------------- ---30 Ağustos-12.deneme Çalışmalara devam
Ezra35 ----------------- ---30 Ağustos-10.deneme Çalışmalara devam
ftsch -------------------- ---1 Eylül-19.deneme Hala totem yapıcam der
Karabocugum -------- ---3 Eylül-6.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur ----- ---5 Eylül-15.deneme Prensesini bekliyor
@nur03----------------------8 Eylül-9.deneme Sabırla bekliyor
anladım şimdi adet döngülerimizin günü farklı büyük ihtimalleyaren92
Canim nst deyim su an hastanedeyim pazartesiye kadar yatacwm.Gunde 5 kez nst ye giriyorum surekli şeker takibi yapiliyo. Renkli usg ye girdim ordaki doktorda suyunda fazlalik var dedi. Araştırma hastanesine yonlendirdi doktor pazartesi arastirma hastanesine gidecem. Dua et cnm yaa bana
Bizden kaynakli o aslındabenim evde 1.kat ama serinlikten hiç eser yok
Bizden kaynakli o aslındayoksa gelene serin geliyor ev
Canim iyi olda yat napalim inşallah pazartesi cikarsin sanci çıkıyor mu peki?Canim nst deyim su an hastanedeyim pazartesiye kadar yatacwm.Gunde 5 kez nst ye giriyorum surekli şeker takibi yapiliyo. Renkli usg ye girdim ordaki doktorda suyunda fazlalik var dedi. Araştırma hastanesine yonlendirdi doktor pazartesi arastirma hastanesine gidecem. Dua et cnm yaa bana
O bizim ateşimizdenbenim eşimde yanıyor evler diyor o zaman ondada bişeylik var
Canım KV mevzusunu geçtim de esinle hakkinizda da hayırlısı neyse o olsun . yaşadıklarını sen bilirsin nihayetinde ama iyi dusun olur mu ?
çok üzüldüm ne desem boş farkındaysan yorum dahi yapamıyorum.hep içimden herşeyin yoluna girmesi için senin için dua ediyorum elimden başka şey gelmiyor.çünkü sevgiyi aşkı iyiyi kötüyü eşler kendileri yaşıyor ve yaşayan kendi sabrına merhametine kadar dayanabiliyor.bizim için sen önemlisin sen iyi ol başka şey bizi ilgilendirmez yuvanın yıkılmasına bu kadar sevgi emeğin gitmesine üzülürüm istemem yuvanın yıkılmasını ama bu bir işkenceye dönüşmüşse bütün yollar denenmiş hadler sınırını aşmış kalp birşeyleri affetmiyorsa bu senin kararın elbette.anlaşılan o ki eşin kendisine çeki düzen vermeden ve evi ayırmadan bazı durumların iyileşmesi söz konusu değil sanki anladığım bu.rabbim senin ve yuvan hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah güzelim bu mübarek Cuma gününde yüreği katı olup bir yuvayı yıkmak üzere olanlarında yüreğine merhamet versin inşaallah..
Insallah canim ...allah yardımcın olsun canım inşallah düzelirde eve dönersin zamanında da doğum yaparsın...dualarımdasın:)
Canim nst de cok fazla sanci yok Elaziga sevk yaptilar oraya gidecez. Burda yaptıkları bisey yok ki sekerimi olciuolar her saat nst ye giriyorum bide tansiyon ates vs bakiyorlarCanim iyi olda yat napalim inşallah pazartesi cikarsin sanci çıkıyor mu peki?
Sempatik hamilelik :)) benimkinin göbüş 5 aylik oldu :)bizden onlara mi geçti diyorsun
sanci olmamasi iyi su fazlalığı icin kontrol altinda tutacaklar demek uzak mi Elazığ?Canim nst de cok fazla sanci yok Elaziga sevk yaptilar oraya gidecez. Burda yaptıkları bisey yok ki sekerimi olciuolar her saat nst ye giriyorum bide tansiyon ates vs bakiyorlar
3 saat uzaklıkta cnmsanci olmamasi iyi su fazlalığı icin kontrol altinda tutacaklar demek uzak mi Elazığ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?