Gebe kalamayanlar buraya.....

ben cıkmıor dıe bılıorum ya cıkmaz ınşşşş.korkma belkı adetlerın duzensızlestı yada psıkolojık bır gecıkmedır

kızlar slm biraz moralim bozuk bana bi baksanız anlayanınız varsa bana bişeyler söylesin şimdi ben bugün kan verdim az önce netten sonuçlarımı gördüm şöyle:
TSH:3.69
FT3:3.42
FT4:1.48
LH:6.63
FSH:9.03
E2:27.67
PRL:24.91
DHS:614.7
TTE:145.6
gecen sene sonuçlarım çok iyidi ama bu sene yükselmiş galiba bundan sonra nasıl bir tedavi başlar benim için ilaçla düşermi ya bunlar offf moralim bozuldu iyice zorlaşıyor artık gebe kalmam.

kızlar araştırdım 5inde sorun var ilaç yumurtlama takibi ve östrojen hormonu yüklemesi yapılıyormuş anlaşılan hamile kalmam gecen seneye oranla çok daha zor.

bendede kist var canım bende soğan kürü içerken hasta oldum ve devam et çokda rahatlattı benı canım bence sende içmeye devam et.bence erteleme canım opuyorumnanaktan

sağol cnm soğan kürü konusunda kararsızdım..çünkü okuduğum her yazıda adetliyken kullananı hiç görmedim..acaba bir zararı olur mu diye düşündüm..devam edeyim ozaman

evet tatlım gittim tabiikide hemen özel bi hastaneye gittim devlettekiler pek önemsemezler diye gitmedim oraya enfeksiyon ve iltihap olduğunu söyledi
Off of bacım geçmiş olsun.Kız varya bu bebek derdimiz olmasa hiç anlamayız ne hastalığımız var :)))

kızlar araştırdım 5inde sorun var ilaç yumurtlama takibi ve östrojen hormonu yüklemesi yapılıyormuş anlaşılan hamile kalmam gecen seneye oranla çok daha zor.

takma canım kafana tamammı yoksa hiç düzelmez bak değerlerin kafanı rahat tutbayanssulusmile

tsh normal bildiğim kadarıyla 4.20 den sonra yüksek
lh oda normal 1,1le 11,5 arasında olmalı
fsh oda 2.8le 11,9 olmalı
e2düşük biraz 34 le 160 olmalı
prolaktin yani prl 4.6 ve37 olmalı oda normal bence iyi

mrb canım üzme kendini umarım en kısa zamanda değerlerin düşer canım :Saruboceq:

sağol cnm soğan kürü konusunda kararsızdım..çünkü okuduğum her yazıda adetliyken kullananı hiç görmedim..acaba bir zararı olur mu diye düşündüm..devam edeyim ozaman

et canım devam et ben çok faydası gördüm valla söktü içimi opuyorumnanaktan çokda rahatlattıopuyorumnanaktan

tsh normal bildiğim kadarıyla 4.20 den sonra yüksek
lh oda normal 1,1le 11,5 arasında olmalı
fsh oda 2.8le 11,9 olmalı
e2düşük biraz 34 le 160 olmalı
prolaktin yani prl 4.6 ve37 olmalı oda normal bence iyi

canım çok teşekkürler bunları duymam iyi oldu ama sanırım östrojen düşük testesteron yüksek bu da kısırlığa neden oluyor bende inş bir kaç iğne veya ilaçla atlatırım.

ıltıhabın varsa maydanoz suyunun buharına otur bunu 3 gun yap gunde 2 kere bak hemen faydasını goreceksın gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…