- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.581
Ya ben bu tüp olayını hiç anlamıyorum neden tıkanıyor kendi kendine açılabiliyor mu ? İnşallah senin kide acılır yaa
hadı yaaaa :gitme: çabuk girt gel canım özletme kendını:gitme::gitme::gitme:
kayınpederin hastaymış melike geçmiş olsun rabbim şifa versin inşaallah
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin :çok üzgünüm:
melike, gecmis olsun kayinpederin icin ALLAH hasta olan herkese sifa versin. seni özliyicegiz kiz kankiiiiiii yerin belli edicektir. geri geldiginde sen ve arkdaslarimdan bazilari hamis olmus olur tabiki bende INSALLA :Saruboceqpuyorumnanaktan
melike canım nereye kayboldun kızzz
melikecim geri gelmişsin çok sevindim..seni çok özlemişim yavvvvopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kızlar bişey sorcam yaa aranızda ultrasonografi yaptıran varmı acababilmiyorumkismile
burdayım kankimmmmm burdayım canımmm abimlerdeyim iskendurunda koruma meuru askeriyede onlara geldim annemde burda kızkarsdeimle kaynanamlardada kimse yok eltimde annesine giti bende evde tek kalamazdım buraya gelidm walla yarını bekliyoz sonuca göre artık kocişte hatayda hastanedeeopuyorumnanaktan
değerlerin iyi herhangi bir sorun yok gibi görünüyor... netten hormon değerleri diye bakarsan sende görürsün içini ferah tut.
busecimmm belli mi oldu ya dr sölemiyomu nasıl dr.muş bu sorsana canımm
kankı ozledım valla yaa iii ailene kavusmussun canım benım. inş.iyi haberlerini alırsın canım :Saruboceq: cabuk geell özletme
canım sordum degerlerın güzel dedı ama bende kızlara bi orayım dedım opuyorumnanaktan p.tesi tekrar gitcem canım ultrasonografı yaptırcam neyse artık bilmiyorum sen yaptırdınmı daha önceopuyorumnanaktan
evet canım en yaptırdıgımda sütün var dedi onada bi ilaç vermişti yarısı dururyo kullanmadım heralde gecmiştir diye düşünüyom bilmiyom bakalım ne olucakk opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?