Gebe kalamayanlar buraya.....

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz

topıĞınde maılgÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

mafoldumben Bu ay istikrarlı calıstım bir bebeği haketmiş olmam lazım

hadibakalım inşallah hayırlı haberleri duyarızz

ben bu ay tevadiye ara verdim cenazemizde vardı çalışamadım şimdiii hiççç düşünmüyorumm no panik, no stres Allah büyük herşeyin hayırlısı olsunn inşallah

ınşallah canım gözümüzde büyüttükde büyüttük hiç ulaşamıcaz gibi geliyor Allah korusun.Sen ne tedavisi görüyorsun?

İnşallah canım gözümüzde büyüttükde büyüttük hiç ulaşamıcaz gibi geliyor Allah korusun.Sen ne tedavisi görüyorsun?

ben puregon+ çatlatma iğnesi aşılama oldu birkezz tutmadı tüplerden biri tıkalı yanlız dr tüplerdenbirinin tıkalı olması çok büyük sorun değil dedi yumurtalarım çok güzel cevap veriyo tedaviye dr hep bu ay olması lazım çok güzel diyoo ama olmuyoo sanırım eşimin sperm sayısındada problem var 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır uraşıyorum çok sıkıldım ve stres yaptım o yüzden bir kaç ay ara verdim şimdi

Ya ben bu tüp olayını hiç anlamıyorum neden tıkanıyor kendi kendine açılabiliyor mu ? ınşallah senin kide acılır yaa

mafoldumben Bu ay istikrarlı calıstım bir bebeği haketmiş olmam lazım

inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz..ben istikrarlı mistikrarlı çalışamıyorum yaa aslında günaşırı çalışmak gerek ama 5 yıllık olduk istikrar yok bizde...işten gelip yemek yeyince sızıp kalıyorum...yarın doktora gidecem dua edin...ayy forumlarda herbölümü okuya okuya uzman oldum doktorlardan bile çok bilgim var tek eksiğim doktor aletlerim ve muayenem yanisempatiksalakcinni

:)))))))))))))

mrb kızlar ben geldim şimdi doktordan tahlıl sonuçlarım iyimiş doktorum güzel dedı.
TSH 2,77
LH 11,04
FSH ,58
ÖSTRADıOL(E2) 63
PROLAKTıN 22,07
SERBEST TESTOSTERON 2,41
DHEA-S 248,1
U DEĞERLERı BıLEN VARMI ARKADAŞLAR.
bide p.tesi tekrar gitcem doktora
ultrasonografi yapcaklarmıs ultrasyonamı sokcaklar bu omu oluyor bilen varmı kızlar.yardımcı olursanız sevinirim opuyorumnanaktan

değerleri yanlışl yazdım galıbabilmiyorumkismile

tsh 0,27-4,2
lh 1,0-18
fsh 3,09-7,9
östradiol e2 39-189
proklaktin 3,24-29,12
serbest testosteron 0,45-3,17

kızlar nasıl sizce yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…