- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.121
TATLIM BENİM HOŞGELDİN TEKRARDAN ARAMIZA VALLAHİ ÇOK ÖZLEDİM KIZZ SENİopuyorumnanaktan
slm arkadaşlarrrr bende geldim aranıza kabul edrseniz tabiii
hoş geldin canım aramıza sende bizim gibi hedefimiz cocuk diyenlerdenmisin alkisalkisalkis
Ben 35 yasindayim 5 yillik evliyim. Sorunum artik yok. Herzaman istedim ama özellikle 2 yildir cok istiyorum. Yarismaci arkdaslara basarilar dilerim. :roflol::sm_cool:laelaelaelaelae
öle wallaaa canımmm ya baska oyalanıcak seler yapmalıyızzzzzzzz
evet yaa 4,5 senelik evliyim vee bebeiş hasreti çekiyorum sorunum tüplerim tıkanıkmış tüp bebek diolar maalesefakannehirakannehir
hırsız sapıtık artık bu yolda hepimiz ne olcak bu işin sonu kız kazaylan yapın herkes öle dio ya kazaylan oldu die sarhoş cıkın yola kaza yapın anladın canımdelikafadulden...
melike bak nedicem bi sen koca karılara gitsene cocuk için ben gittim işe yaramadı ama sorun eşimde olduğu için ben git derim sana bak annem bana koca karılarda hamile kalmış teyzemde öle kalmış
evet yaa 4,5 senelik evliyim vee bebeiş hasreti çekiyorum sorunum tüplerim tıkanıkmış tüp bebek diolar maalesefakannehirakannehir
hadi yaaaaa çok sevinirim walla bende temmuz 5 de evlendim benimkocişde burda polissss
amannnnn biyerimize el atmayan bi tek o kaldı zaten napimmm hayırlısı olsun annem göbegimi çektirmişti düşmüşdee
inşallah canım ya bizde çok istiyoruz mayısta belli olucak
bu arada size geç cevap verdim ama kusura bakmayın kızlar eşim aradı da teldeydim
Yok biz artik umutsuz vakayiz. Bizi artik kazada kurtarmaz. Bize ilk geceden hamile kalan kadindan cok özel tarifler gerek.:mymeka::roflol::dance:
canım bence cocuk için değer tüpbebek bende tüpbebek tedavisine başlıcam tüplerin tıkalıysa bide evet canım sana tüpbebek hayırlısı olsun canım
slm arkadaşlarrrr bende geldim aranıza kabul edrseniz tabiii
hıııııııııı tanıyamadım kusura bakma malum kafa başka yerde olunca tekrar hoş geldin tatlum
baklım canm ya şuan da tüp bebk için biraz maddi durum sıkışık ama şifalı bitki kürleri buldum onları denicem bi arkadaş benimle aynı durumdaymış ve şuan 4 aylık hamile inş bizede nasip eder bi denemekte fayda var:Saruboceq:
allahım seninde yüzünü güldürsün hayırlı bi bebişle bizimde canım walla ne diyimmm
canım herşey vesile inşallah seninde yüzün güler biz sadece istemesini bilelim
esin ne iş yapıyokiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?