Gebe kalamayanlar buraya.....

evet yaa 4,5 senelik evliyim vee bebeiş hasreti çekiyorum sorunum tüplerim tıkanıkmış tüp bebek diolar maalesefakannehirakannehir

canım bence cocuk için değer tüpbebek bende tüpbebek tedavisine başlıcam tüplerin tıkalıysa bide evet canım sana tüpbebek hayırlısı olsun canım

hırsız sapıtık artık bu yolda hepimiz ne olcak bu işin sonu kız kazaylan yapın herkes öle dio ya kazaylan oldu die sarhoş cıkın yola kaza yapın anladın canımdelikafadulden...

Yok biz artik umutsuz vakayiz. Bizi artik kazada kurtarmaz. Bize ilk geceden hamile kalan kadindan cok özel tarifler gerek.:mymeka::roflol::dance:

melike bak nedicem bi sen koca karılara gitsene cocuk için ben gittim işe yaramadı ama sorun eşimde olduğu için ben git derim sana bak annem bana koca karılarda hamile kalmış teyzemde öle kalmış

amannnnn biyerimize el atmayan bi tek o kaldı zaten napimmm hayırlısı olsun annem göbegimi çektirmişti düşmüşdee

Yok biz artik umutsuz vakayiz. Bizi artik kazada kurtarmaz. Bize ilk geceden hamile kalan kadindan cok özel tarifler gerek.:mymeka::roflol::dance:

kız bunun caresi olsa doktorlara ne gerek nerde hani o türk filimlerinde olurya bi macum yaparla o karışımla adamlar kudururya bize öle bişe lazım

canım bence cocuk için değer tüpbebek bende tüpbebek tedavisine başlıcam tüplerin tıkalıysa bide evet canım sana tüpbebek hayırlısı olsun canım

baklım canm ya şuan da tüp bebk için biraz maddi durum sıkışık ama şifalı bitki kürleri buldum onları denicem bi arkadaş benimle aynı durumdaymış ve şuan 4 aylık hamile inş bizede nasip eder bi denemekte fayda var:Saruboceq:

slm arkadaşlarrrr bende geldim aranıza kabul edrseniz tabiii

Hos geldin. Aramiza kabul etmesine ederizde ayyy sende karnin bos gelmissin. Sayilarimiz artiyor her gecen gün sinir oluyorum. Afffffffffffffffff afffffffffffffffffff bizim bu halimiz ne olucak YARABBI duy sesimizi. Bana ve arkadaslarima saglikli, hayirli evlatlar tez zamanda nasip et. AMIINN opuyorumnanaktan

canım herşey vesile inşallah seninde yüzün güler biz sadece istemesini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…