Gebe kalamayanlar buraya.....

amiiiinnnnn cnm aminnnn inşallah olucak hepiz bigün hamile haberimizi birbirimize müjdelicez inşallah yeterki umudumuzu yitirmeyelim ve destek olalım birbirimize:1hug:

kızlar ben kacar yatayım artık yorgunum cok tatlı bi uykum var hepinizi cok cok öptüm ciceklerim iyiki varsınız yaşasın:enbuyukkk:yerimseniben

hımm bahriyeli yarin warrrrrrrr yaniiii benim eşimde polisss canım ne güzel gerci burda çok bahriyeli ama ben genelde evden tv.den izlerdim gemiye binip giderlerdi ya korsanlara karsııı

evet canım malesef meslekleri çok zor ama napalım vatanımız için ve ekmek parası
dur sana bi şarkı söyliyim
GEMİLERDE TALİM VAR BAHRİYELİ YARİM VARRRRRRRRRRRRR:roflol::roflol::roflol:

evet canım malesef meslekleri çok zor ama napalım vatanımız için ve ekmek parası
dur sana bi şarkı söyliyim
GEMİLERDE TALİM VAR BAHRİYELİ YARİM VARRRRRRRRRRRRR:roflol::roflol::roflol:

evet ya ben burda gecenesimle önünden gecreken gördüm dedimki temel reisin cocukları böle giyerdi diyeeee çok farklı kıyafetttt beyaazz

bu ay olacak diyosun ama birde bakıyosun yine olmadı ama düşünmemek lazımış elinde deyilki düşünüyon işallah birgün olur kızlarr:çok üzgünüm::

kıslarrrrrrrrrr ben kaçtım gündüz gelin yawwwwwwww bwnimkociş yarın göreve 11 de gider o zaman acarım öptüm hepiniziiiiiiii

Yalanmiiiiiiiiiiiii al bak okadarda kür yaptik herifler kudurdu ama.Günlerce herifle tavsan kac tilki tut oynadik al bak yine yok. Ben bu ay dama cikicam karar verdim. :roflol::dance::sm_cool:

kıs hangi kürle herifi kudurttun bak ben bunu duymadım hemen tarifi ver bakim
olmazsa bende dama çıkarım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…