- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.141
h.b canım önemli değil bende seni hatırlayamadım senle hiç denk gelmedik galiba neyse önemli değil şimdi tanıştık konuşuyoruz:1hug:
kız bunun caresi olsa doktorlara ne gerek nerde hani o türk filimlerinde olurya bi macum yaparla o karışımla adamlar kudururya bize öle bişe lazım
eşim asker canım denizci deniz subayı
evet canım denk gelmedik herşeyde vardır bir hayır kopnuşuruz canım ben bırakamam ki sizleri tek detleştiğim siz varsınız
Ayyyy cok komiksin. Sende özel tarifler varsa bizede yaz.Melikenin tarifi tutmadi belki senin tarif tutar.himmmmmmmmmmmm :içelim:
Hos geldin. Aramiza kabul etmesine ederizde ayyy sende karnin bos gelmissin. Sayilarimiz artiyor her gecen gün sinir oluyorum. Afffffffffffffffff afffffffffffffffffff bizim bu halimiz ne olucak YARABBI duy sesimizi. Bana ve arkadaslarima saglikli, hayirli evlatlar tez zamanda nasip et. AMIINN opuyorumnanaktan
hımm bahriyeli yarin warrrrrrrr yaniiii benim eşimde polisss canım ne güzel gerci burda çok bahriyeli ama ben genelde evden tv.den izlerdim gemiye binip giderlerdi ya korsanlara karsııı
kızlar ben kacar yatayım artık yorgunum cok tatlı bi uykum var hepinizi cok cok öptüm ciceklerim iyiki varsınız yaşasın:enbuyukkk:yerimseniben
Ayyyy cok komiksin. Sende özel tarifler varsa bizede yaz.Melikenin tarifi tutmadi belki senin tarif tutar.himmmmmmmmmmmm :içelim:
kızlar ben kacar yatayım artık yorgunum cok tatlı bi uykum var hepinizi cok cok öptüm ciceklerim iyiki varsınız yaşasın:enbuyukkk:yerimseniben
evet canım malesef meslekleri çok zor ama napalım vatanımız için ve ekmek parası
dur sana bi şarkı söyliyim
GEMİLERDE TALİM VAR BAHRİYELİ YARİM VARRRRRRRRRRRRR:roflol::roflol::roflol:
birrrrrrrrrrrbennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ısırıcam şimdi seni haaaaaaaaa
evet ya ben burda gecenesimle önünden gecreken gördüm dedimki temel reisin cocukları böle giyerdi diyeeee çok farklı kıyafetttt beyaazz
bu ay olacak diyosun ama birde bakıyosun yine olmadı ama düşünmemek lazımış elinde deyilki düşünüyon işallah birgün olur kızlarr:çok üzgünüm::
kıslarrrrrrrrrr ben kaçtım gündüz gelin yawwwwwwww bwnimkociş yarın göreve 11 de gider o zaman acarım öptüm hepiniziiiiiiii
Yalanmiiiiiiiiiiiii al bak okadarda kür yaptik herifler kudurdu ama.Günlerce herifle tavsan kac tilki tut oynadik al bak yine yok. Ben bu ay dama cikicam karar verdim. :roflol::dance::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?