- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.561
Ayyyyyyyyyyy cok sevindim ecrin sana demistim bir kadinin hic yumurtasi olmazmi canim. Bak varmis ama kücükmüs. Olsun bunun da tedavisi var.
Yeterki ALLAH caresiz dert vermesin canim.opuyorumnanaktan
aklinialirimsmile:ecrin_bebek:
slm cnm gecmısolsun ıste boyle herseyın bı caresı vardır moralını yuksek tut ınsallah olumlu sonuclar alırsın cnm yaaaa hepımızın kucagında bı bebişler olsun inşallah kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım iyiyiz sagol sen nasıslınopuyorumnanaktan
haklısın canım sagol.inş.olcak bebişlerimiz umutluyum hemde çokk.çokda mutluyum stres yapmıyacam kafamad takmayacam inş.havada çok güzel güneşli süpeer yaa bugun cok mutluyummmm
slm kızlar ben geldim
şekerler bu sabah doktora gittim herşey normal temiz çıktı doktor klomen verdi
slm kızlar ben geldim
şekerler bu sabah doktora gittim herşey normal temiz çıktı doktor klomen verdi
hakkında haayırlsı olsun bitanemmm
ecrın , umutbirben sizde hoş geldınızz nasılsınız kız zillilerr aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Hos bulduk caim. Bu gün güzel haberler aldik arkadaslardan INSALLAH devami gelir. Birde hamis haberleriniz gelse. opuyorumnanaktan
sonucc sımdı nezaman hamıle kalacan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:CüvCüv:
süpperrimmmmmmmm çok sükürrrr adetim bitttiiii :teytey:
sağol canım benim ya çok şükür ya Şeniz
işte bu arkadaşım yaa bu sıteye zaten mutlu olmak ıcın bılgı edınmek ıcın gırmıyomuyuz zaten sakın bozma moralını hep boyle ol
bugun burdada hava cok guzel guneslı tek basımada dısarı cıkıp gezmeyı sevmıyorum arkadasımda yok kımsede yok burdaa eve tıkılıp kaldık ıste kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Niye süper oldugunu anladim. Temel atma törenine basliyicaksiniz da ondan dimi himmmm. kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
onu ancak allah bilir canım ya bir yıl oldu hala bişey yok hiç bi sorun olmadığı halde o konuda pek ümitli değilim yani sadece hiç bi sorun çıkmadı ya ona sevindim :teytey:
melike dama çıkarsın artık adetinde bitti :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?