Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar mrb.ben şimdi geldim hastaneden doktorum yumurtalıklarında jküçük küçük yumurtalara var ama gelişmemiş falan dedi.yanı yumurta olusumu yok dedi.bana farlutal verdi hastalıgım 3,günü muayne olcam kızlar sonra inş.ilaç tedavisine başlayacaz.bugün çok daha iyiyim.herkese selaaamlaaaaropuyorumnanaktan

ecrincim,geçmiş olsun en azından artık biliyorsun ve düzelmesi için ilaç kullanacaksın hani zararın neresinden dönersen kardır misali..ben de regl olmayı bekliyorum ben de 3. günü gideceğim dr. tahlillere..hadi hayırlısı hepimiz için..

sagol canım haklısın valla.amin canım amin.hayırlısı.inş.tahlillerin temiz çıkar canımm
inş.hepimizin bebişleri olurr

inşallah bitanem inşallah sen yeterki kocişinle moralini yüksek tutmaya calışşşşşş

Ayyyyyyyyyyy cok sevindim ecrin sana demistim bir kadinin hic yumurtasi olmazmi canim. Bak varmis ama kücükmüs. Olsun bunun da tedavisi var.
Yeterki ALLAH caresiz dert vermesin canim.opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile:ecrin_bebek:
slm cnm gecmısolsun ıste boyle herseyın bı caresı vardır moralını yuksek tut ınsallah olumlu sonuclar alırsın cnm yaaaa hepımızın kucagında bı bebişler olsun inşallah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…