- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.941
ICIMDE ACAYIP BIR KARAMSARLIK VAR OLMUYACAK OLMUYACAK :bbo:
canım umutlubirben sen asılama yapmıştın dimi tutmadı yani adet olduğuna göre çok üzüldüm olacak bizimde olacak bebeğimiz ben hala adet olmadım çok üzülüyorum farlutalı bitireli bugün 8gün oldu ama hala tık yok
çok üzülüyorum arkadaslar esim neti kapatıcam diyor erken menepoz diye seyler okuyorum çok üzülüyorum öyle bişey olmaz dimi doktor olsa söylerdi dimimavis, inanki bende seni aklimdan geciriyordum acaba mavis, hastalndimi ne oldu diye garip bir durum bilmiyorumkismile.
civan percemi aldım ama çok acı içemedimHlaä hastalanmaman tuhaf. kiz yesillik cayi falan icsen. Özellikle isirgan suyu acarmis diyorlar. bilmiyorumkismile
çok üzülüyorum arkadaslar esim neti kapatıcam diyor erken menepoz diye seyler okuyorum çok üzülüyorum öyle bişey olmaz dimi doktor olsa söylerdi dimi
Herifle isiniz nasil gidiyor yine öle miz miz mi mirmirmirmir yoksaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
hayır netten çok bilgi öğrenipte üzülüyorum ağlıyorum diye bugüne kadar normaldi ilk defa bu ay böyle oldu bu menepoz olayınıda netten okudum ağladım diye oda kapatırım bak diyo okuma üzülme diyokiz mavis, kocan niye neti kapatiyor yanlis yeleremi giriyorsun yoksa??? kaydirigubbakcemile3
kız niye durdu bakalım siz doktora gittinizmi bebek istiyoruz diyoaman ıkı gun calıstık baya :) ıyıdı sonra gene durduk
aman ıkı gun calıstık baya :) ıyıdı sonra gene durduk
kız niye durdu bakalım siz doktora gittinizmi bebek istiyoruz diyo
Hadi ya bak kizdim simdiiklava:laelaelaelaelae:tomato:alsanaalsanasmile
yarın git bi kan testi yap mızmız hamilesen çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?