- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.961
Evet ya coktandir yoktun. Her seyin yolunda olmasina sevindim canim.opuyorumnanaktan
kızmayın sekerler hadı bu seferlık affedıom cunku adetım yaklastıya ondna olmuyo ama onumuzdekı ay affetmem buyrunnnnnnnnn
teşekkürler canım umarım sizin içinde herşey yolundadır.
nasıl gidiyor varmı bi gelişme....
Kizlar ben melikeyi gördüm. Birakin neneli limon gibi icmeyi. Agri kesici diye kocisi tarafindan yutulucak bir kadin. Herif agzinin tadini bilirmis canim. kaydirigubbakcemile3:içelim:
Herif seni kovalamaktan, bagisiklik sistemi zayiflamis tabi ki grip olur.kaydirigubbakcemileŞeniz:roflol:
teşekkürler canım umarım sizin içinde herşey yolundadır.
nasıl gidiyor varmı bi gelişme....
kankaaaa çok utandım yaaaa saoll sende ölesinnn canım benimmmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Kiz utanma gercek söyledim. Yani senin herif nasilda agzinin tadini bilirmis kissss. Bende tesekkür edrim.opuyorumnanaktan
yok kankaa yaa sucluları kovalamaktan grip oldu benceeee mamur beyyyyykafamçokkarıştı
mersiiiii kankaaa herkes öle söler sende saol ama hiç ben hayatımda ben gözel bi karıyam demedim çünkü sevmiyorum öle seleri bi topikte çok merak ettiler illam resmini koy dediler bende dedimki kocişim izin vermiyo böle selere yapamam dedim bunlarda bana burun kıvırdı ya esimle arammı acılsın allah askına kanka sonra dedimkii güzel olmasam esim alırmıydı dedim ama gel de bana sorr........:dilcikar:
aaaaaaaaaaaaa kocisin hakli olmazki herkese resmini göstermek bencede iyi yapmis. Önemli olan sizin mutlulugunuzdur dimi. opuyorumnanaktan
hımmm öle mi oldu dersin kankaaa onada okuyom yazdıkları öle tabii deyip gülüyo walla hoşuna gitti oda farkındaymış bunların öle söle diyoo wayyy bak ilk defa bu kadar acıldı benim kociş yaww kanka sayendeeeŞenizolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ayyy kankaa ya rahat ol benim kociş başkaa:lepi:
kaydirigubbakcemile3 ayyy kankaa ya rahat ol benim kociş başkaa:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?