- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.021
doktorum bana zayıfla falan demedı valla demek iyiyim zaten öyle ço kıloluda durmuyorum gören 55 falan sanıyor.ama bende duydum kıloda fark edıyormus bı akadasım ablası zayıflayınca hamıle kalmıstı.sendede göbek varmı canımm
yok kızz olsun burada o kadar insan varki karıştırıyoruz neyin ney olduğunu bende mızmız gibi tiroid hastasıyım maalesef
evet benım doktor da oyle soylemıstı ama ben kılomun hat safasındayım yanı bırazdaha sısersem patlıyacam yanı kılo vermeye calısıyorum ama olmuyo su içsem yartıyo sınır oldum fisfisfisfisfisfis
anladım canımilaç kullanıyonmu
yaa kızlar bişey sorcam yaaa incir kürü nasıl yapılıyordu melikeeee kanki sen biliyordun galıba.bana yazarmısınız incir kürüne başlayacamda
yaa kızlar bişey sorcam yaaa incir kürü nasıl yapılıyordu melikeeee kanki sen biliyordun galıba.bana yazarmısınız incir kürüne başlayacamda
İNCİR KÜRÜ
15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye böl yarım litre kaynamış suya at 20dk kaynat zaten 2 bardak anca cıkacaktr.
bir sabah bi akşam yemeklerden 15dk önce 1 su bardağı iç.
günlük taze yapılacak 21 gun yap 7 gün ara ver tekrar 21 gün yap
bende bu tarıfı bu topıkten almıstı sanırım nilse mı vermıstı tam hatırlamıyorum ama daha bende denemedım hehe
sonunda bi kankin oldugu aklına geldiiiii:umursamaz:
incir kürü:
7-8 adet inciri önce iyice yıkayıp ikiye bölüp yarım lt klorsuz suya yani iki bardak 5-10 dak haslanıcak daha sonra süzüp suyu 1 gün içinde tüketilecek 21 gün süreyle uygulanıcak...
yumurta catlatmak için
6.dakika kuru inciri kaynattıktan sonra orta boyda taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 daika kaynatın
yazdım kankiii senin içinnnnnnkaydirigubbakcemile5
hayır cnm hiç ilac kullanmadım kullanmıyorum da
bende doktora tel ettim bugün içtim farlutalı hala tık yok adet olmadım dedim bi gebelik testi yap yada yapma direk bana gel dedi muayene edelim hamile kalma ihtimalin var dedi alttan muayene etmesinden korktuğum için gitmiyecem arkadaslar çok korkuyorum alttan muayene edilince eşimden bile soğuyorum
zaten ben 15gün önce gittim yumurtan çatlamış demişti ama adet olmadım ogünden sonra biz gün asırı ilişkide bulunduk ondan hamile kalma ihtimalim olacağını düşünüyor doktor biliyorum 3dk ama çok ürkütücü o masacanım yaaa korkma gitt bence yine sen bılırsın ama git.bende çok utanıyordum korkuyordum doktora gitmekden soyunurkan titriyordum bılee.doktroun bayan hemde.ama naptım mecbur gıttım.2hafta yumurta takıbı yaptılar alttan baktım en fazla 3dk bişey yaa.bence git canım belkı yumurtan buyumustur ne bilir belki çatlar ilişki falan önerir bi git görün derim ama yinede sen bilirsin canım
yaa niye oyle diyon kızzz aklımdasın zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?