Gebe kalamayanlar buraya.....

evet benım doktor da oyle soylemıstı ama ben kılomun hat safasındayım yanı bırazdaha sısersem patlıyacam yanı kılo vermeye calısıyorum ama olmuyo su içsem yartıyo sınır oldum fisfisfisfisfisfis

bence sacma kılo dengesı ıle hamıle kalmak ...ben hıc ınandırıcı bulmuorum.benım arkadasım vardı 24 yasında yerınden kalkamıodu hamıle kaldı hamıle kalmadan oncekı gobegını falan gorsen dersınkı hamıleydı.nasp meselesı yha

yaa kızlar bişey sorcam yaaa incir kürü nasıl yapılıyordu melikeeee kanki sen biliyordun galıba.bana yazarmısınız incir kürüne başlayacamda

yaa kızlar bişey sorcam yaaa incir kürü nasıl yapılıyordu melikeeee kanki sen biliyordun galıba.bana yazarmısınız incir kürüne başlayacamda

İNCİR KÜRÜ

15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye böl yarım litre kaynamış suya at 20dk kaynat zaten 2 bardak anca cıkacaktr.
bir sabah bi akşam yemeklerden 15dk önce 1 su bardağı iç.
günlük taze yapılacak 21 gun yap 7 gün ara ver tekrar 21 gün yap

bende bu tarıfı bu topıkten almıstı sanırım nilse mı vermıstı tam hatırlamıyorum ama daha bende denemedım hehe

canım aynı tarıfı bende duymustum akşam yaptım yarım litre 2,5su bardagı oluyor galıba 15 incir koydum 20dk kaynattım.1,5su bardagı çıktıı acaba sunumu az koydum dedım bide çok şekeri oldu yaaakaydirigubbakcemile3

incir kürü:
7-8 adet inciri önce iyice yıkayıp ikiye bölüp yarım lt klorsuz suya yani iki bardak 5-10 dak haslanıcak daha sonra süzüp suyu 1 gün içinde tüketilecek 21 gün süreyle uygulanıcak...
yumurta catlatmak için
6.dakika kuru inciri kaynattıktan sonra orta boyda taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 daika kaynatın
yazdım kankiii senin içinnnnnnkaydirigubbakcemile5

sagol kankı yaa 7-8mı yoksa 15-16 anlamadım valla ben 15-16 duydum yaptım akşam ama çok tatlı oldu yaaa

bende doktora tel ettim bugün içtim farlutalı hala tık yok adet olmadım dedim bi gebelik testi yap yada yapma direk bana gel dedi muayene edelim hamile kalma ihtimalin var dedi alttan muayene etmesinden korktuğum için gitmiyecem arkadaslar çok korkuyorum alttan muayene edilince eşimden bile soğuyorum

canım yaaa korkma gitt bence yine sen bılırsın ama git.bende çok utanıyordum korkuyordum doktora gitmekden soyunurkan titriyordum bılee.doktroun bayan hemde.ama naptım mecbur gıttım.2hafta yumurta takıbı yaptılar alttan baktım en fazla 3dk bişey yaa.bence git canım belkı yumurtan buyumustur ne bilir belki çatlar ilişki falan önerir bi git görün derim ama yinede sen bilirsin canım

zaten ben 15gün önce gittim yumurtan çatlamış demişti ama adet olmadım ogünden sonra biz gün asırı ilişkide bulunduk ondan hamile kalma ihtimalim olacağını düşünüyor doktor biliyorum 3dk ama çok ürkütücü o masa

merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim size birşe danışacakktım ban yardımcı olurmusunuz evlenmeden önce heray düzenli olarak adet oluodum ama evleneli 8 ay adet düzensizliği başladı bende şimdide kasıklarımda çok kötü bir ağrı bu ayın 18de yada 19da hasta olmam gerekiodu ama olmadım 1 hafta geciktim ayın 18de birleşme yaşadık sizde şu anda ben hamile olabilirmiyimmmm.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin inşşş bende çok istiyorum inş olurr dualarım sizinle sizde bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…