Gebe kalamayanlar buraya.....

öncelikle hoşgeldin canım bende temmuz 5 te evlendim eczaneden bi test al dene canımm yarın bi hafta olucak sana cıkar yanii ok tatlım yine gel k.ibbopuyorumnanaktan

ben de senin gibi yaptım 7- 8 incir ile bence gayet kıvamında 15-16 incir çok oluyor bence..içine havuç da koydum ve yumurtladığımı çok net hissettim bence işe yaradı yumurtlama anlamında tuttu mu bilmem ama..

tamam sagol bende 7-8 incir yapayım ozaman 15-16çok şekerl oluyorr

Bende iyi sayilirim iyi diyelim iyi olalim adet oldum bu gün 3 günüm. Sabahlari yataktan cikmak istemiyorum. aaaaaahhhh ahhhhhhh ne olucak bizim durumumuz. bilmiyorumkismile

hı anladım canım yaa sıkma canını bende hastalıgımı beklşyorum 3,günü muayne olcam ilaca başlayacaz bakalım

evet canım ben yapmıyom ama bi tane günde yiyommm naasıl hissettin yaa belirtilerin nasıl oldu seninkiii

heralde yani kankaaa zaten ayaklarımı dikiyodum gec geldim o yüzden sabahhh yakaldımm kaydirigubbakcemile3

Şenizkaydirigubbakcemile :icecream: yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar melike harika günler gecirirken ben ise :hulya::hulya::hulya::hulya: ama bu haksizlik senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…