- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.061
o kızlar teşrif etmişler
aaaaaa kıskancc bibennnnn ben daha yeni evliyimm bee hem masallah de yawrum Şeniz aglama gülüm:içelim:
melikebirben geliom yoksunuz sabah arkadaşlarla konuştuk ama yine yoktunuz iyim canım ne olsun ne yapsamda bir an önce bebeğim olsun die düşünüyom melike kız o yaptığın bürbenin sölediği macunların tarifini versene deniyecem malum marta hazırlık
melikebirben geliom yoksunuz sabah arkadaşlarla konuştuk ama yine yoktunuz iyim canım ne olsun ne yapsamda bir an önce bebeğim olsun die düşünüyom melike kız o yaptığın bürbenin sölediği macunların tarifini versene deniyecem malum marta hazırlık
Bos ver melikeni tariflerini o kadar ise yarasydi melike simdiye ikiz yok yok ücüz dogurmaliydi. Gelin bu ay hep berakaydirigubbakcemile3ber dama cikalim. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilŞenize
Bos ver melikeni tariflerini o kadar ise yarasydi melike simdiye ikiz yok yok ücüz dogurmaliydi. Gelin bu ay hep berakaydirigubbakcemile3ber dama cikalim. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilŞenize
aaaaaaaaaaaaa neden benlen konuşmuyosunuz trübünlere oynuyosunuz kendiniz olun
canım bende aynen ama seninki gibi 1hafta değil tam bir ay gectii adet olmadım doktor bana enfeksiyon var dedi bi doktora git istersenmerhaba arkadaşlar ben burda yeniyim size birşe danışacakktım ban yardımcı olurmusunuz evlenmeden önce heray düzenli olarak adet oluodum ama evleneli 8 ay adet düzensizliği başladı bende şimdide kasıklarımda çok kötü bir ağrı bu ayın 18de yada 19da hasta olmam gerekiodu ama olmadım 1 hafta geciktim ayın 18de birleşme yaşadık sizde şu anda ben hamile olabilirmiyimmmm.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin inşşş bende çok istiyorum inş olurr dualarım sizinle sizde bana dua edin
siz devam edin acayip sinirlendim yaaa
melikecim sinirlenme canım bak ne dicem ilişkidemi bulundunuz bugün peki ilişkiden sonrA ne yapıyorsunuz bizde yapalım herkes söylesin yasiz devam edin acayip sinirlendim yaaa
kaydirigubbakcemile3elma sekerimmm kim diyo bu macun yapıp verdigimi bi ara samata olsun diye takıldık birbenle kıs birben hep yakıyon beni warya keciboynuzu pekmezi ve havuc suyu erkeklere iyi geliyomus ama gel gör ki benimkii kendi halinde canım bende incir yiyorum gülümmmkaydirigubbakcemile3:roflol:
melikecim sinirlenme canım bak ne dicem ilişkidemi bulundunuz bugün peki ilişkiden sonrA ne yapıyorsunuz bizde yapalım herkes söylesin ya
kızlr bakın saka yapılıyo ama kişiligime laf söletmem tammamı bana böle deme hakkını kimseye vermiyorum çünkü haketmedim ya ben kaç aylık evliyim allahım yaaa kime ne ya ne tarifi ne macunu nerden çıkarıyosunuz bunları yaa ben bukadar basitmiyim boşver melikeyi ona yarasaydı üçüz dogurudu deniliyo kızım ben yeni evliyimmmm tamammı kimseyi de ilginedirmez benim özel hayatıma laf sölemek herkes kendine baksınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?