- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.081
arakadasım üzülme bende yeni evliyim ama millet 2 ayda yapıyor bebeği biz uğrasıyoruz 10 aydır olmuyor nasıl sey anlamadım sen hiç korundunmu canımkızlr bakın saka yapılıyo ama kişiligime laf söletmem tammamı bana böle deme hakkını kimseye vermiyorum çünkü haketmedim ya ben kaç aylık evliyim allahım yaaa kime ne ya ne tarifi ne macunu nerden çıkarıyosunuz bunları yaa ben bukadar basitmiyim boşver melikeyi ona yarasaydı üçüz dogurudu deniliyo kızım ben yeni evliyimmmm tamammı kimseyi de ilginedirmez benim özel hayatıma laf sölemek herkes kendine baksınnnnn
kızlr bakın saka yapılıyo ama kişiligime laf söletmem tammamı bana böle deme hakkını kimseye vermiyorum çünkü haketmedim ya ben kaç aylık evliyim allahım yaaa kime ne ya ne tarifi ne macunu nerden çıkarıyosunuz bunları yaa ben bukadar basitmiyim boşver melikeyi ona yarasaydı üçüz dogurudu deniliyo kızım ben yeni evliyimmmm tamammı kimseyi de ilginedirmez benim özel hayatıma laf sölemek herkes kendine baksınnnnn
valla bende aynen kim ne derse yapıyorum uğrasıp duruyom herkes sen bebekle bozmusun kafayı diyorlar istiyorum işte benim bebeğe çok ihtiyacım var esimde çok istiyor olsun bi bebek bende aynen bacaklarımı dikip yatıyorum ama bacağını dikmeden uğrasmadan hamile kalıyor insanlar nasıl oluyor anlamıyorum allah bizede nasip etsin artıkya allahım ne yapıcam bende topikten okudugumu yapıyorum ayaklarımı dikiyorum bi sat kalkmıyorum canım böle sölüyoz işte dalga geciyolar ben yeni evliyim tamammmııı çok normal sanki 10 senelik evliyim ben kimseyle dalga gecmiyorum millet beni sakız yapıyo agzına kimse kusra bakmasınn gelenmem ben böle selere yaaaaa yeterrrr
arkadaslar ben bugüne kadar kimseyi kırmadım kırıldıgım halde halada kırmak istemiyorum lütfen ne macun ne gsogan suyu ne incir kürü hiç bişi yapmıyorum esim zaten babası hasta hiç görmüyorum o yüzden oda diyoo daha erken diyee zaten olanı paylaşıyoruz ama ben bişi yapmıyorum sadece iki gündür incir yiyorummm
melikecim üzülme bence büyütme takma kafana biz çalışmalara devam ederiz durmak yok yola devam canımvalla bende aynen kim ne derse yapıyorum uğrasıp duruyom herkes sen bebekle bozmusun kafayı diyorlar istiyorum işte benim bebeğe çok ihtiyacım var esimde çok istiyor olsun bi bebek bende aynen bacaklarımı dikip yatıyorum ama bacağını dikmeden uğrasmadan hamile kalıyor insanlar nasıl oluyor anlamıyorum allah bizede nasip etsin artık
arakadasım üzülme bende yeni evliyim ama millet 2 ayda yapıyor bebeği biz uğrasıyoruz 10 aydır olmuyor nasıl sey anlamadım sen hiç korundunmu canım
çok kırıcı konusmssun yaaa.nasıl ikiz üçüz dogururmuş nasıl konusuyorsun sen yaaa.
şurda iki stres atmak için konusuyoruz böylee kırıcı olma yaa.sen çık dama canımm işe yararsa bizede dersin.
valla bende aynen kim ne derse yapıyorum uğrasıp duruyom herkes sen bebekle bozmusun kafayı diyorlar istiyorum işte benim bebeğe çok ihtiyacım var esimde çok istiyor olsun bi bebek bende aynen bacaklarımı dikip yatıyorum ama bacağını dikmeden uğrasmadan hamile kalıyor insanlar nasıl oluyor anlamıyorum allah bizede nasip etsin artık
ya allahım ne yapıcam bende topikten okudugumu yapıyorum ayaklarımı dikiyorum bi sat kalkmıyorum canım böle sölüyoz işte dalga geciyolar ben yeni evliyim tamammmııı çok normal sanki 10 senelik evliyim ben kimseyle dalga gecmiyorum millet beni sakız yapıyo agzına kimse kusra bakmasınn gelenmem ben böle selere yaaaaa yeterrrr
tamam canım sinirlenme yaaa.
senişn enazından olmuş da düşmüs benim oda olmadı demekki senim olabiliyoryok canım temmuzad evlendim eylül 25 de düşük yaptımm zaten moralimiz iki aydır sıfır kayınbabam rahatsız esim onla ilgileniyo canım yaaaa
yok arkadasım ben kürüklemişyorum yangını sakinlestirmeye calışıyorum uzatmayıjn artık canım kapatalım konuyu alıngan oluyor bebek için uğrasanlarYaaaaaaaaaa arkadaslar yaaa siz inanamiyorum. Niye böyle yapiyorsunuz yangina körükle gidiyorsunuz anlamadim. Ben bilerek kimseyi kirmam.AALAH biliyor. Yaaaaaaaaaa ne kadar üzdünüz beniiiii aaaaaaaa :gitme:
ya ben sinirlendigim tek konu su sanki yıllardır çocugum olmamış olmayadabilir allhım yazdıysa napabilirim de yok macunlarım kürlerim yarasa bana yaramışta ikiz üçüzüm olurmuş şimdiye allahallah nasıl olur yaaaa benim esim zaten 15 gün hastanede babasının yanında naısl oluyo ya ben hangi ara bu haltları yiyom acabaaaaa
senişn enazından olmuş da düşmüs benim oda olmadı demekki senim olabiliyor
insallah olur bukadar uzatma melikecim barısın hadi özür diledi birbennnn hadi öpün birbiriniz barısın burası varken baska yerde işin ne bakimmmmm:gitme:evet canım maalesef gelde bana sor zor atlattım o günleri bi annenin parcasından ayrılması ne demek çok acı verici burayı buldumda rahatladıma aslında ama şimdi yine üzüldümm bidaha belki gelmem topige basak yerlere takılırım dr dedi düşükten sonra 6 ay hormonların yerine anca gelir düşügümde seyahat ettim o gün gecde kanamam geldi simide kafaya takıyom her ay olurmu diye bu defada dr stres yapıyosun sen dedii bende oluruna bırakıyomm
melike sarı civcivim niye bu kadar kızdın kimse senin kişiliğine dalga gecmio ni ye o maunları yapanlar cahilmi senin için demiom ama o cmacunlarla hamiş kalan cok canım birben seninle dalga gecmedi ve bende biz acımızıda sevinçimizde beraber yaşığoz yazık gercekten yazık bizleri co yanlış anladın ama bence sen bu gün biraz morelin bozuk birbene patladın keskin sirke küpüne zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?