- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.101
insallah olur bukadar uzatma melikecim barısın hadi özür diledi birbennnn hadi öpün birbiriniz barısın burası varken baska yerde işin ne bakimmmmm:gitme:
kızzz banadamı kızdın ben naptımmmmmÇok üzgünüm çoookkızlarrrrr ben iyiyimm tamamm bişi uzattıgımda yokk lütfen ben kimseyi kırmıyuom kşmsede beni kırmasın bişi sölerken 3 kere düşünerek yazalımm tamam saka felan yapıyoz ama yerine göre canım tamamı k.ib tatlımmm
ya ben sinirlendigim tek konu su sanki yıllardır çocugum olmamış olmayadabilir allhım yazdıysa napabilirim de yok macunlarım kürlerim yarasa bana yaramışta ikiz üçüzüm olurmuş şimdiye allahallah nasıl olur yaaaa benim esim zaten 15 gün hastanede babasının yanında naısl oluyo ya ben hangi ara bu haltları yiyom acabaaaaa
Melikeee, beni cok üzdün bende bir daha sana yazmam Her laftan alinipta karsikini sanki cahil. lafini bilmez köylü muammelesi yapma. Hep sen lafini biliyon hep sen iyi konusuyon. Ben sadece saka yaptim. Beni bu kadar üzmene hakkin yok bir dahada san yazmam. Ben öyle kücük lafalardan alinmam. ama bir de kirildimmi tam kirilirim. ALLAH sana istedigin kadar bebek nasip etsin. Bir dahada sana yazmam.
melike sarı civcivim niye bu kadar kızdın kimse senin kişiliğine dalga gecmio ni ye o maunları yapanlar cahilmi senin için demiom ama o cmacunlarla hamiş kalan cok canım birben seninle dalga gecmedi ve bende biz acımızıda sevinçimizde beraber yaşığoz yazık gercekten yazık bizleri co yanlış anladın ama bence sen bu gün biraz morelin bozuk birbene patladın keskin sirke küpüne zarar
kızzz banadamı kızdın ben naptımmmmmÇok üzgünüm çoook
Yaaaaaa ben manyakmiyim niye kisiligiyle dald^ga geciyim.Inan göz yadlarim kilavyenin üstüne damladi. Bu kadar uzatilmazki canim.Sadece saka yptim geri sayfadi bazilarida bu sakalardan yapmistliar hatirliyorum. ayyyyyyy ne kadar üzüldüm elim aygim buz kesti.:çok üzgünüm:
kız ne olur gitmeyim bu rası sizsiz olamaz yapamaz sende üzülme umutlu birben nazar değdi arkadasklığınıza siz kankisizniz yapmayın böyle sende topla kendini üzülmeYaaaaaa ben manyakmiyim niye kisiligiyle dald^ga geciyim.Inan göz yadlarim kilavyenin üstüne damladi. Bu kadar uzatilmazki canim.Sadece saka yptim geri sayfadi bazilarida bu sakalardan yapmistliar hatirliyorum. ayyyyyyy ne kadar üzüldüm elim aygim buz kesti.:çok üzgünüm:
kızlar artık konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen umutlubirben gitme sakın kal canım
kızlar artık konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen umutlubirben gitme sakın kal canım
Yaaaaaa inanamzsin ne kadar üzüldügüme göz yaslarima hakim olamiyorum en iyisi ben cikiyim.Ben yapi olarak cok ince fikirli degilim ama kimseyle de dalga gecmem. Yani cok ince fikirli degilim ama öyle dan dan da konusmam. aaaaaaaaa bu kadar da lafini bilmez yerine konulmam cok agrima gitti. ALLAH biliyro ben cok üzüldüm.:çok üzgünüm:
melike bence gereksizce gerginlik oldu birdaha olmaz diyon ama bencede genel olarak cok kırıcı oldun kimse cahil dağil canım
tamam canım toparlan biraz sonra gene gel ya burda kişiliğe laf atılmada ben taraf tutmuyom ama melike genel olarak cok kırıcı oldu :1no2::1no2::1no2::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?