- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.321
bu arada slm kızlar
geçmişi okuyorum da baya yazmışsınız
kızlar merhaba umarım iyisinizdir beni merak etmeyin iyiyim çalışıyorum aranızda hamile olan varsa söylesinde seviniyim azcık sizleri çok özledim öpüyorum hepinizi geçmiş sayfaları okuyamıyorum çok çok yazmışsınız takip edemedim gelişmeler olursa haberdar edin beni hepiniz allaha emanet olun iyiakşamlar
canım ya ben bu hafta çok yoğunum o yüzden gelemiyorum ama diğer kızları sizleri bende çok özledim özellikle eski sohbetleri çok özledim nerdesiniz kızlar ya nolur gelin de eski sohbetlerimize dönelim nilsem nolur kendini toparla geri dön tatlım aramıza
Hos geldin nilse. Bende henüz tik yok. INSALLAH tez zamanda üst üste müjdeli haberleri aliriz. :Saruboceq:
sağol bitanem çıkmak zorundayım güzel haberlerinizi bekliyorum bitaneciklerim
Hos geldin kerem gül, Nasilsin canim opuyorumnanaktan
canım nasılsın bitanem tam çıkıyodum yazını gördüm çok kalamıycam bende sizleri o kadar çok özledimki umarım birgün tekrar hamile kalır aranıza dönerim
kızlar bişey dyecem hani adetim 10 gün önce geldi ya fazla kanamam olmadı normal adet kanamamdan az oldu iki gündürde aşırı derecede midem yanıyo bulanıyo aman kızlar birden aklıma geldi sacmaladım galiba
canım inşallah düşündüğün şeydir ama genede kendini çok kaptırma regli gününü bekleyip görücez yada şüpheleniyorsan hemen bi kan tahlili yaptır istersen inşallah tüm kalbimle diliyorum canım düşündüğümüz şey çıkar :Saruboceq:
canım 17 gün gecti normal adet tarihim bide bende daha önce hiç böle adetim önceden gelmezdi olmadı bilmem bu iki gündür midem felaket yanıyo sadce süt içiyom mide yanması gecio birden aklıma geldi canım kendimi hiç kaptırmadım cünkü allah izin verirse tüpbebek yapcağız bu aylarda mide bulantısı var biraz inşallah canım ama hiç umudum yok :Saruboceq:
ıyı aksamlar kız nbrsınızzzzzzzzzzzzzz
iyi akşamlar tatlım hoşgeldin napalım canım ya buraya gelip stres atıyoruz işte sizlerle sohbet ediyoruz
tatlım peki reglin nasıl olmuştu normal kanama olmuşmuydu az da olsa sadece lekelen me mi oldu .ayrıca ister doğal ister tüp bebek hangisi senin için hayırlıysa o olur inşallah tatlım :1hug:
canım pardon 1 gün geciya kafam bian karıştı normalde 23 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?