Gebe kalamayanlar buraya.....

ya adet kanaması gibiydi ama diğer adetlerime göre azdı sancım vardı sanki cok cok adet kanamam varmış gibi ama kuru ağrıydı 3 gün sürdü sonra lekenmeler oldu

canım acaba üstüne görme derler ya acaba öle bişeymi diye merak ettim de ama bildiğim kadarıyla üstüne görme sadece lekelen me oluyo tatlım çok az duydum kanamsı olupta azda olsa üstüne gören hadi inşallah bebişin seninledir :Saruboceq:

canım ya hemen bi test yapsana yarın sabah şimdi bende çok heycanlandım hadi inşallah canım ya iyi haberi alırız yarın sabah delikafadulden

yokya yine umutla alıyom boş cıkıyo bu sefer yıpratıyom kendimi kalsın varsada var yoksada yok ne yapabilirim keşke olsa canım ah ah bana cok büyük bi sürpriz olurdusüprizzzzz:1shok:delikafaduldenguclubacismile:1hug:

benımde adetım ayrın gelmezse sızce umutlenmelımıyım

canım ne diyim ki öle hayal kırıklıkları yaşadık ki sana ne diyceğimi bilemiyorum inşallah bebişin seninledir tatlım yarın bi test yap şansını dene hamile olanların çoğunun genelde testte regli günleri ikinci .çizgi silikte olsa çıktı hadi inşallah yarın birsürü güzel haber alırız inşallah :Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis

zaten umutlanmadım mide yanmaları olunca aklıma geldi ama yinede inşallah-tatlicadiarzu-

inşallah canım meleğin geldi seninledir ve sana süpriz yapar inşallah test konusundada kendini nasıl rahat mutlu hissediceksen öle yap tatlım sonuç ne olursa olsun nolur üzülme olurmu elbet herşeyde vardır bi hayır

yarın degılde cnım bır kac gun gecsın oyle yapıyım dıyorum :Saruboceq: ınsallah adetım gelmezde yarın oruc tutacam kandıl ıcın

zaten gelırsede artık ne dıyelım aslında ben hep ıcımden nedense 1marta kadar beklemek gecıyordu bılmıyorum bırden ole cıktı ıcımden :Saruboceq:

evet canım bekle biraz inşallah hamişsindir canım:Saruboceq:

kızlar inşallah rabbim hayırlısıyla meleklerimizi bize nasip eder çok zor artık umutlarım iyice tükeniyo sinirlerim bozuldu offfffffffffff ya gene piskopata bağladım neyse siz bana bakmayın inşallah en kısa zaman da sizlerden alıcağımız haberle sevinirim

aslında ben henüz yeni başlayacağım tedaviye.15 aylık evliyim ama hiç yumurtlama olmuyor.geçen hafta yumurta ölçümleri yapıldı.reglimin 3.günü tekrar gidecem.klomene başlayacam.hayırlısı

aslında ben henüz yeni başlayacağım tedaviye.15 aylık evliyim ama hiç yumurtlama olmuyor.geçen hafta yumurta ölçümleri yapıldı.reglimin 3.günü tekrar gidecem.klomene başlayacam.hayırlısı

hayırlısıyla inşallah en kısa zaman da bebişine kavuşursun canım inşallah bu yolda daha fazla yıpranmaz sın bebeğin sana en yakın zamanda süpriz yapar annecim geldim diye :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…