- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.341
yerimseniben ne yapalım baska caremız yok tek dostumuz net kk :enbuyukkk:
ya adet kanaması gibiydi ama diğer adetlerime göre azdı sancım vardı sanki cok cok adet kanamam varmış gibi ama kuru ağrıydı 3 gün sürdü sonra lekenmeler oldu
canım ya hemen bi test yapsana yarın sabah şimdi bende çok heycanlandım hadi inşallah canım ya iyi haberi alırız yarın sabah delikafadulden
benımde adetım ayrın gelmezse sızce umutlenmelımıyım
canım acaba üstüne görme derler ya acaba öle bişeymi diye merak ettim de ama bildiğim kadarıyla üstüne görme sadece lekelen me oluyo tatlım çok az duydum kanamsı olupta azda olsa üstüne gören hadi inşallah bebişin seninledir :Saruboceq:
yokya yine umutla alıyom boş cıkıyo bu sefer yıpratıyom kendimi kalsın varsada var yoksada yok ne yapabilirim keşke olsa canım ah ah bana cok büyük bi sürpriz olurdusüprizzzzz:1shok:delikafaduldenguclubacismile:1hug:
benide aranıza alırmısınız
benide aranıza alırmısınız
inşallah canım meleğin geldi seninledir ve sana süpriz yapar inşallah test konusundada kendini nasıl rahat mutlu hissediceksen öle yap tatlım sonuç ne olursa olsun nolur üzülme olurmu elbet herşeyde vardır bi hayır
canım ne diyim ki öle hayal kırıklıkları yaşadık ki sana ne diyceğimi bilemiyorum inşallah bebişin seninledir tatlım yarın bi test yap şansını dene hamile olanların çoğunun genelde testte regli günleri ikinci .çizgi silikte olsa çıktı hadi inşallah yarın birsürü güzel haber alırız inşallah :Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis
yarın degılde cnım bır kac gun gecsın oyle yapıyım dıyorum :Saruboceq: ınsallah adetım gelmezde yarın oruc tutacam kandıl ıcın
zaten gelırsede artık ne dıyelım aslında ben hep ıcımden nedense 1marta kadar beklemek gecıyordu bılmıyorum bırden ole cıktı ıcımden :Saruboceq:
teşekkür ederim:) bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum
mız mız canım bişey sorucam sen daha önce hangi topiklere yazıyordun canım ya bana bi yerden tanıdık geliyosun da
aslında ben henüz yeni başlayacağım tedaviye.15 aylık evliyim ama hiç yumurtlama olmuyor.geçen hafta yumurta ölçümleri yapıldı.reglimin 3.günü tekrar gidecem.klomene başlayacam.hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?