- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.981
aranızda pre sedd ı kullananlar varmı????**
geçmiş olsun melikecim bir an önce iyileşirsin inşallah
meraba bende sizlerdenim benimde 4 senedir yok offff çok üzülüyorum ya
meraba bende sizlerdenim benimde 4 senedir yok offff çok üzülüyorum ya
sagol canımm sen nasıl oldun
aynı bi degişiklik yok canım yatıyom pc actım esim göreve gitti aksama ailem gelicek daha dogrusu abim komutan sırnakta görevli izne gelmiş evlendigimden beri evime gelememiş görmemişti yazın yogun oluyo askeriyenin işleri yaa bana gelicekler onları bekliyorummm iyileşincede bursayaa yolculuk yapıcammmmmmmmm esimle beraberrrr sen ne yapıyosun nasılsınnnn canımm
valla ay sonu muhasebe evraklarıyla ugraşıyorum hesap kitap yani,bursada akrabalarmı var yoksa başka bişeymi var umarım sadece tatil amaçlıdır abinler içinde çok heyecanlı oldugunu tahmin edebiliyorum evlendikten sonra ayrı oluyor insanın ailesi gözünde gönlünde çok farklı oluyor
evet canımm öle walla abim komutan oldugu için hersey ondan sorumlu bi nevi o yüzden gelememiştii dügüne geldigi gün döndü evet canım bursada ablam komser eniştemle ufak bi hesabım var onu kapatıp gelicemmm evet yaa muhasebe zor iş özelliklede pazartesi ve cuma bende eski bi bankacı olaraktan biliyorum işletme mezunuyum bu yılda polislige giricem inşallah yabancı degilim ailem emniyet mensubu canım napıcan meslegin bu her meselgin zor yanları oluyo olmuyo degilllll ne yaptın sonucları felan hersey yolunda dimi
evet kızlar iltihap olabilir ama kızlar adetime 14 gün var şimdimi gideyim yoksa adetime birgün kalamı gideyim şimdi ilaç verse kullanamam diom sonuçta korunmuyom aklım karıştı off
sonuçlarımızda düzelme var biliyorsun 10 milyondan 32 milyona çıktı ilaç için görüşecegiz doktorla ve ayın 4 ü yumurtlama dönemim başlıyor hesaplayılarla baktım umutluyum allah izin verirse tabii.annem ve kayınvalidemde 2 sene olmamış çocukları onlar benimde onlar gibi oldugumu düşünüyor hesaplarına göre kalma zamanım gelmiş
slm mıllet gunaydın nezamandan beri gıremedım ben gırmeyelı hamiş olan varmı bakem bana iyi haberler verin hade
mrb kızlar ben geldim şimdi hastaneden yarın ilaç tedavisne başlıyorummm hayırlısı
mrb kızlar ben geldim şimdi hastaneden yarın ilaç tedavisne başlıyorummm hayırlısı
melike kankkı veeee sevgilimakarna teşekkürler kızlar hoşbulduk sagolun.yarın klomene başlıyorum sonrada yumurta takıbıne başlıyoruz bakalım hayırlsııı artıkk.
2010hepimiş hamiş kalacaz kızlarrrrrrrrr
amin kankaa allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:
yokmuuu bu ayy hamişim ben diyennnnnnn:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?