• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah bu ay güzel haberi veririz cnm bu ay ikimizinden tarihleri aynı hadi bakalım şans hangimize vurucak

İnş sana vurur unudum yok benim belki tedavi gerektiren bi dırum olacak ne çıkacağını bilmiyorum kî
Sen bi tedavi uyguladın mı

İnş sana vurur unudum yok benim belki tedavi gerektiren bi dırum olacak ne çıkacağını bilmiyorum kî
Sen bi tedavi uyguladın mı
bnm herşey normal cnm eşimde varikosel vardı bizim sorunumuz bu hep klomen kullanıyodum bu ayda artık rahim filmini çekelim dedi bi o kalmıştı zaten onuda yaparsak artık ne zmn sonuç alırız bilmiyorum

Valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum geçmeyen ağrılara baş dönmesi de eklendî uyku problem oldu offf offf
yapma böyle benimde öyle bır umutla güne başladm ama yine aksilik yine aksilik.. sıkma canını sakın herkes kendinin en iyi doktorudur önce biz iyi davranacağız kendimize :(

bnm herşey normal cnm eşimde varikosel vardı bizim sorunumuz bu hep klomen kullanıyodum bu ayda artık rahim filmini çekelim dedi bi o kalmıştı zaten onuda yaparsak artık ne zmn sonuç alırız bilmiyorum

Allahım hayırlısını verdin inş :( ayyh ne zormuş yaa

mrb lar bende 1,5 senelık evlıyım stres baya etkılıyor mu hamılelık durumunu 22 yasındayım bılgılendırrsenız sevınırım

yapma böyle benimde öyle bır umutla güne başladm ama yine aksilik yine aksilik.. sıkma canını sakın herkes kendinin en iyi doktorudur önce biz iyi davranacağız kendimize :KK43:

Allahım hepimizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inş tez zmnda

Back
X