- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende anlamadım cnm senin bu ay tedavin nasıl klomen mi rahim filmi çektirmişmiydin
inşallah bu ay güzel haberi veririz cnm bu ay ikimizinden tarihleri aynı hadi bakalım şans hangimize vurucakBi tedavim yoktu dr boykot ettim tavşan hesabı
Bu ay gidicem dr a
psikolojık de olabilir kuzum ben de regl olunca bazen midem bunalmır basım döner sıkma canını sakınAy bi anlayabilsem![]()
Valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum geçmeyen ağrılara baş dönmesi de eklendî uyku problem oldu offf offfana saçmalama ya lafa bakdeme öyle bunlar geleceğin habercisi bu ay olmaz öbür ay olur aaaaaaaa sakın öyle şeyler yazma bi daha
![]()
psikolojiktir cnm reglin geç oldu ya ondanda olabilirValla kendimi hiç iyi hissetmiyorum geçmeyen ağrılara baş dönmesi de eklendî uyku problem oldu offf offf
inşallah bu ay güzel haberi veririz cnm bu ay ikimizinden tarihleri aynı hadi bakalım şans hangimize vurucak
psikolojık de olabilir kuzum ben de regl olunca bazen midem bunalmır basım döner sıkma canını sakın
aynı durumdayım cnm kendimi kandırıyorum takmıyorum diyorum ama yok öyle olmuyo elimde değilAynen geçen dr psikolojik demişti takmıycam takılmıycam desemde bilinç altına atıyırum galiba
psikolojiktir cnm reglin geç oldu ya ondanda olabilir
aynen öyle canım benim kafaya takmıyoruz diyoruz ama bilinçaltında onlar dağ oluyorAynen geçen dr psikolojik demişti takmıycam takılmıycam desemde bilinç altına atıyırum galiba
Yoruldum amaaynı durumdayım cnm kendimi kandırıyorum takmıyorum diyorum ama yok öyle olmuyo elimde değil
aynen öyle canım benim kafaya takmıyoruz diyoruz ama bilinçaltında onlar dağ oluyor![]()
bnm herşey normal cnm eşimde varikosel vardı bizim sorunumuz bu hep klomen kullanıyodum bu ayda artık rahim filmini çekelim dedi bi o kalmıştı zaten onuda yaparsak artık ne zmn sonuç alırız bilmiyorumİnş sana vurur unudum yok benim belki tedavi gerektiren bi dırum olacak ne çıkacağını bilmiyorum kî
Sen bi tedavi uyguladın mı
yapma böyle benimde öyle bır umutla güne başladm ama yine aksilik yine aksilik.. sıkma canını sakın herkes kendinin en iyi doktorudur önce biz iyi davranacağız kendimizeValla kendimi hiç iyi hissetmiyorum geçmeyen ağrılara baş dönmesi de eklendî uyku problem oldu offf offf
ordan bi tanede bana yollaBilinç altıma bomba atıcam
bnm herşey normal cnm eşimde varikosel vardı bizim sorunumuz bu hep klomen kullanıyodum bu ayda artık rahim filmini çekelim dedi bi o kalmıştı zaten onuda yaparsak artık ne zmn sonuç alırız bilmiyorum
aynen cnm bunların başımıza geliceni hiç bilmeden yaşıyoduk rabbim bizede verdi işteAllahım hayırlısını verdin inşayyh ne zormuş yaa
yapma böyle benimde öyle bır umutla güne başladm ama yine aksilik yine aksilik.. sıkma canını sakın herkes kendinin en iyi doktorudur önce biz iyi davranacağız kendimize![]()