• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy kıyamam aynı benimki bu ay 2 gün gç oldum normald günüm hiç şaşmaz wcye gittikçe oldun mu diye sorup durdu bebiş mi var acaba diyodu ama 3 gün oldum o sevinci gitsede bana belli etmemeye çalışıyo yavrum yaa benim bebeğim sensin olmasın takılma diyo insan daha çok üzülüyo :(

Benimde hic sasmaz günüm 3 gün gecti hic belirtim yoktu testi elime alana kadar umudum vardi ve sonuc 0 . Ama yine de gelmek bilmedi 10 gun daha bu swfer de acaba gec dollenmemi diye merakta birakti ama bu aksam . Esime halil sezainin sarkisiyla anlattim durumu :) icim yanar icim kanarrrr :))

Beraber olamadım eşimle eşim sağolsun yardimci oluyor ama ben ah bennn bu kadar korkak.oldugumu bilmiyordum

cocuğunuz var mı?yada ilk mi olacak? abla diyeyım yaşça büyükmüşsün :)

Yok tatlım olsa keşke dediğim gibi 2 yıllık evliyim ilk yıl biz yapmadık gezelim istedik snr bi kürtajım oldu 3 ay ara verdik ve şimdi istiyoruz ama Rabbim zamanını bekle diyo hayırlısı
Canım nasıl hitap etmek istersen 3 yaşında yiğenim var ismimle hitap ediyo :))

5 aydır evliyim ben :KK43:
üzülme canım Allahın izniyle onuda aşarsın bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok ama burda bu konuyla ilgili forumlar var oralarda vajinusmusu yenen insanlardan yardım al. kendini sıkma rahat ol diycem demesi kolay diyceksin jeller falan var canım onlarla egzersizler yap önce Allah şifa versin ..

Teşekkür ederim allah razı olsun yeni üye oldum o forumları. Bulamıyorum acaba link atabilirmisiniz bana

Beraber olamadım eşimle eşim sağolsun yardimci oluyor ama ben ah bennn bu kadar korkak.oldugumu bilmiyordum

Canım bildiğim kdrıyla sürekli egzersiz yapman lazım
Eşine zaten çok iş düşüyor
Kızlar kusura bakmayın :)) iğrençleşicem
İdrara sıkışık wc ye gittiğinde bırak tut bırak tut tamamını bi seferde yapma kaslarınınnasıl kontrol edeceğini öğrenirsin böyle yaparak eşinle birliktelikte de aynı şekilde kasıp gevşek bırakırsın bıraktığını farkedince birliktelik olur

Son düzenleme:
Yok tatlım olsa keşke dediğim gibi 2 yıllık evliyim ilk yıl biz yapmadık gezelim istedik snr bi kürtajım oldu 3 ay ara verdik ve şimdi istiyoruz ama Rabbim zamanını bekle diyo hayırlısı
Canım nasıl hitap etmek istersen 3 yaşında yiğenim var ismimle hitap ediyo :))

aynen bizde 1 sene yapmayalım dedik ama kötü mü ettik ki diyorum kendımce bi tanıdığım var ılk geceden hamile kalmış şimdi 4 yaşında bir oğlu var gecen sene ikinciyi doğurdu yine oğlan oldu hemen ılk aydan hamile kalmış ayyy varya cok şaşıyorum hemde ıstemedıydi hemen olmasını işte oda ondan yakınıyo keşke hemen olmasaydı dıye bizde olsun diye

Back
X