- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.201
23 yaşındayım senin?
31 canım benim için daha zor yaş ilerledikçe sıkıntı ahh ne güzel yaşlardı 20 li yaşlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yaşındayım senin?
Ayni gun adet tarihlerimiz :))inşallah canım ya 7sınde adet olmam gerek gelsınde bi kontole gıdıcem dr ne dıcek bakalım sorun kalmadıysa devam edicez
Ayy kıyamam aynı benimki bu ay 2 gün gç oldum normald günüm hiç şaşmaz wcye gittikçe oldun mu diye sorup durdu bebiş mi var acaba diyodu ama 3 gün oldum o sevinci gitsede bana belli etmemeye çalışıyo yavrum yaa benim bebeğim sensin olmasın takılma diyo insan daha çok üzülüyo![]()
Ne gebe kalabiliyorum ne ilişkiye girebiliyorum kimden yardım alacam lütfen yardımlarınızı bekliyorum![]()
31 canım benim için daha zor yaş ilerledikçe sıkıntı ahh ne güzel yaşlardı 20 li yaşlar :)))
stresten gelmemiş işte canım
daha önce yoktuda sonradanmı oluştu canımDediğim gibi vajinismus belası![]()
Ayni gun adet tarihlerimiz :))
Ins gelmez cnm. Sanki simdi yavastan belirtiler var ama ins ins hamilelik belirtisidir bunlarinşallah gelmez ikimizinde ama benim gelicek tabikide
Ins gelmez cnm. Sanki simdi yavastan belirtiler var ama ins ins hamilelik belirtisidir bunlar
cocuğunuz var mı?yada ilk mi olacak? abla diyeyım yaşça büyükmüşsün :)
Beraber olamadım eşimle eşim sağolsun yardimci oluyor ama ben ah bennn bu kadar korkak.oldugumu bilmiyordum
üzülme canım Allahın izniyle onuda aşarsın bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok ama burda bu konuyla ilgili forumlar var oralarda vajinusmusu yenen insanlardan yardım al. kendini sıkma rahat ol diycem demesi kolay diyceksin jeller falan var canım onlarla egzersizler yap önce Allah şifa versin ..5 aydır evliyim ben![]()
Beraber olamadım eşimle eşim sağolsun yardimci oluyor ama ben ah bennn bu kadar korkak.oldugumu bilmiyordum
Yok tatlım olsa keşke dediğim gibi 2 yıllık evliyim ilk yıl biz yapmadık gezelim istedik snr bi kürtajım oldu 3 ay ara verdik ve şimdi istiyoruz ama Rabbim zamanını bekle diyo hayırlısı
Canım nasıl hitap etmek istersen 3 yaşında yiğenim var ismimle hitap ediyo :))