- Emoji Skoru
- 2.756
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.341
Topraam ev işi btmz ztn hçNapiyirsunuz bensiz bakam :) ben temizlik yapıyorum hala bitmedi canım çıktı ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topraam ev işi btmz ztn hçNapiyirsunuz bensiz bakam :) ben temizlik yapıyorum hala bitmedi canım çıktı ya![]()
Ahh ahh.. insallah cnm yaDertlenme cnm olur inş zmnı gelince![]()
Nerde valla dün ev curcunaydi :) simdi temizlik yapıyoruz ne kadar romantik :)
Biz gecen hastaneye giderken gözüme carpti hosuma gitti güller ne güzel duruyorlar baksana dedim aklinda kalmis :) doğru düzgün gorusemedik dün de evde olamadik diye almış yoksa yilbasi hediyelesmesi bizde de olmaz :)Malesf bn yılbaslarnda hediye alıorm cnm esim karsı ktlamayda hediyeyede.tanstgmzdn beri öle bnm hediye sevgililr gnüne kldı ama hakkını yemeyeym kasım ayı tansma yıl donumümzdü. O zmn aldı hediye
Aynen ben superdum o siliyor :) hayat müşterek kuzum napalımBeraber mi yapıyosunuz temizliği kolay gelsin cnm :))
Arada dagitir arada toplarsinizNerde valla dün ev curcunaydi :) simdi temizlik yapıyoruz ne kadar romantik :)
Arada dagitir arada toplarsiniz![]()
Zaten usutmememiz lazim yavrum bizimEşim de öyle diyo işte kızıyo kalın giyin diyo zaten o sancıdan sonra yok yani tamamdır :))
Aynen ben superdum o siliyor :) hayat müşterek kuzum napalım![]()
Ben gibi sap başına temizlikten iyidir kakilmişa döndümHee valla
Sevgililr gununde kacıs ykBiz gecen hastaneye giderken gözüme carpti hosuma gitti güller ne güzel duruyorlar baksana dedim aklinda kalmis :) doğru düzgün gorusemedik dün de evde olamadik diye almış yoksa yilbasi hediyelesmesi bizde de olmaz :)
Dimi :) hanim haniiiim unutmadik sözünüAynen tatlım zaten olması gerekende o
İyi bari güzel temizleyin sahlep içmeye gelicez daha :)))
Malesf bn yılbaslarnda hediye alıorm cnm esim karsı ktlamayda hediyeyede.tanstgmzdn beri öle bnm hediye sevgililr gnüne kldı ama hakkını yemeyeym kasım ayı tansma yıl donumümzdü. O zmn aldı hediye
Inşallah ya en büyük hediye o olur zaten banaSevgililr gununde kacıs ykcbk gelsnde ya :) insallah bzde o zmana
Olurz
![]()
Dimi :) hanim haniiiim unutmadik sözünü![]()
Cerez eti puf çikolata cay :))Merak etme canım bizde yılbaşında hediye almıyoruz :)) ama kutlarız evde kendi çapımızda falan :))
Aynen :))Unutulmasın kaynamasın arada hatırlatalım yani :))
Cerez eti puf çikolata cay :))
Meyve kimin eseri :) pasta ve tatlilara bayıldım yaaAynen :))
Bzde öle işte kndi çapımzda oda ktlama denmz misafrlge gdioms gbi ama dun aksm evdydk snradamda kayınbanam gldi ormantik bi yıl basıydıMerak etme canım bizde yılbaşında hediye almıyoruz :)) ama kutlarız evde kendi çapımızda falan :))