- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benimm içten dileklerin için Sağol. Zor bir süreç evet maddi maneviOlur olur sevin ama stres yapma vala içimde kelebeenkler uçuşuyo sanki yuppiii diye sevinesim var. Rabbim maddi manevi emeklerini boşa çıkarmasın ablacım ve bu yolda olan bizlerin de inşaallah
Canim benimm içten dileklerin için Sağol. Zor bir süreç evet maddi maneviinşallah sonu guxel olacak. Olmazsa da zamanı gelmemiş hala calismaya devam
Sende en kisa surede inşallah bebisin al artık kucağına inşallah canjm benimm
Evet tatlım bende öyle duydum gecen zorla alistirdim kendimi sola :))
Canim benim ağlama hiç güzel düşün dua et bana en çokOyy ablam benm sağol sende çok içten yazdın galiba yüreğime değdi hissettimallahım bir değil bin kere razı olsun ayy gene ağlicam galiba ağlamakım geldi vala içlerim kabardı
![]()
Bahane ariyordu zatenOyy ablam benm sağol sende çok içten yazdın galiba yüreğime değdi hissettimallahım bir değil bin kere razı olsun ayy gene ağlicam galiba ağlamakım geldi vala içlerim kabardı
![]()
Rahim kokusu ve meme ucu kokusu da ayniymis tatlım o yüzden bebek saldirirmis bi bilgi daha sana :))Iyi olmuş canim bende hamis kalana kadar baya bisiler ogreniom :)
Senin yuzundenBağ bağ bağ hele bağ hallere şekillere şemallere girdi vah gözelim menim![]()
Aaaa ne kadar guzel bisey ya bu?mucizeye bakarmisin?Rabbim nelere kadir!...Rahim kokusu ve meme ucu kokusu da ayniymis tatlım o yüzden bebek saldirirmis bi bilgi daha sana :))
Dimi :) cok güzel bir şey ya Allah herkese tattirsin inşallah :)Aaaa ne kadar guzel bisey ya bu?mucizeye bakarmisin?Rabbim nelere kadir!...
Canim benim ağlama hiç güzel düşün dua et bana en çokasıl ben ağlarım bir sürü hormon aldım bu iğneler insanı gebelikte olduğu gibi duygusal yapıyormuş
amaa aan ağlamak yok gülmek var
![]()
He bi ağlıyorum bi gülüyorum :) artık hersey güzel olacak inşallah canım benimKıyamam yaa ciddi mi daha gebe kalmadan başladı yani duygusallığın eyvah eyvah allah kocalarımıza yardım etsin deseneAynen yaa ağlamayalım gülelim güldürelim en sevdiğim şey bu işte
![]()
Kiz nerende cikti sivilce haydaaa.benim Totoca cikmusti kükürtlü sabun vermişti eczaci geçti bide antibiyotikli cilt pomadi vermişti.gostersen dicem ama hamlesinde doktora sor gülüm korkarim ilaç söylemeye TEn emiyor çünkü kimyayi.ama kükürtlü sabun sakincasi yoktur bence kurutucu özelliği varBen benim koccccaaaa sivilceye napim abla?
Bahane ariyordu zaten![]()
Evet ya bende derdim dogdugu gibi emmeyi nasil biliyo ona bu fonksiyonu kullanmyi kim ogretti diye...Allahim yaratilis mucizesini gorup te iman etmeyenlere hidayet versin...insallah bizlerde tadariz o guzel anlari...o emerken goz goze gelmeyi yanagina dokunmayi...sanki yutacakmis kime memeyi iyice agzina aldigini gormeyi...o zaman kendini gercekten manali hissedersin heralde...birak emmesini ben hamile kalinca gercek anlamiyla kadin oldugumu anlicam mana katicam hayatima hissediyorum...Dimi :) cok güzel bir şey ya Allah herkese tattirsin inşallah :)
Rahim kokusu ve meme ucu kokusu da ayniymis tatlım o yüzden bebek saldirirmis bi bilgi daha sana :))
Kizlar bugun gecikmede 8. Gunumdu ya. Idrar testi yaptım su eczanede 5 liraya satilanlardan negatif ciktiacaba kan tastine gerek varmi ki ya ne dersiniz..
Tavla pulu kadar yer kırmızı ortasi mor ama bas falan vermiyor tam da kalcada pijamanin lastigi gelmis öldürdü beni sabah uyandigimda ya olmadi alayim kükürtlü sabun yaKiz nerende cikti sivilce haydaaa.benim Totoca cikmusti kükürtlü sabun vermişti eczaci geçti bide antibiyotikli cilt pomadi vermişti.gostersen dicem ama hamlesinde doktora sor gülüm korkarim ilaç söylemeye TEn emiyor çünkü kimyayi.ama kükürtlü sabun sakincasi yoktur bence kurutucu özelliği var