Gebe kalamayanlar buraya.....

Olur olur sevin ama stres yapma vala içimde kelebeenkler uçuşuyo sanki yuppiii diye sevinesim var. Rabbim maddi manevi emeklerini boşa çıkarmasın ablacım ve bu yolda olan bizlerin de inşaallah
Canim benimm içten dileklerin için Sağol. Zor bir süreç evet maddi manevi :KK51:inşallah sonu guxel olacak. Olmazsa da zamanı gelmemiş hala calismaya devam
Sende en kisa surede inşallah bebisin al artık kucağına inşallah canjm benimm

Canim benimm içten dileklerin için Sağol. Zor bir süreç evet maddi manevi :KK51:inşallah sonu guxel olacak. Olmazsa da zamanı gelmemiş hala calismaya devam
Sende en kisa surede inşallah bebisin al artık kucağına inşallah canjm benimm

Oyy ablam benm sağol sende çok içten yazdın galiba yüreğime değdi hissettim :KK15: allahım bir değil bin kere razı olsun ayy gene ağlicam galiba ağlamakım geldi vala içlerim kabardı :cry:

Oyy ablam benm sağol sende çok içten yazdın galiba yüreğime değdi hissettim :KK15: allahım bir değil bin kere razı olsun ayy gene ağlicam galiba ağlamakım geldi vala içlerim kabardı :cry:
Canim benim ağlama hiç güzel düşün dua et bana en çok :KK16:asıl ben ağlarım bir sürü hormon aldım bu iğneler insanı gebelikte olduğu gibi duygusal yapıyormuş :KK61:amaa aan ağlamak yok gülmek var :KK66:

Canim benim ağlama hiç güzel düşün dua et bana en çok :KK16:asıl ben ağlarım bir sürü hormon aldım bu iğneler insanı gebelikte olduğu gibi duygusal yapıyormuş :KK61:amaa aan ağlamak yok gülmek var :KK66:

Kıyamam yaa ciddi mi daha gebe kalmadan başladı yani duygusallığın eyvah eyvah allah kocalarımıza yardım etsin desene :KK48: Aynen yaa ağlamayalım gülelim güldürelim en sevdiğim şey bu işte :21:

Kıyamam yaa ciddi mi daha gebe kalmadan başladı yani duygusallığın eyvah eyvah allah kocalarımıza yardım etsin desene :KK48: Aynen yaa ağlamayalım gülelim güldürelim en sevdiğim şey bu işte :21:
He bi ağlıyorum bi gülüyorum :) artık hersey güzel olacak inşallah canım benim
Kocam.alisti artık idare etmeyi öğrendi beni bu süreçte :)

Ben benim koccccaaaa sivilceye napim abla?
Kiz nerende cikti sivilce haydaaa.benim Totoca cikmusti kükürtlü sabun vermişti eczaci geçti bide antibiyotikli cilt pomadi vermişti.gostersen dicem ama hamlesinde doktora sor gülüm korkarim ilaç söylemeye TEn emiyor çünkü kimyayi.ama kükürtlü sabun sakincasi yoktur bence kurutucu özelliği var

Dimi :) cok güzel bir şey ya Allah herkese tattirsin inşallah :)
Evet ya bende derdim dogdugu gibi emmeyi nasil biliyo ona bu fonksiyonu kullanmyi kim ogretti diye...Allahim yaratilis mucizesini gorup te iman etmeyenlere hidayet versin...insallah bizlerde tadariz o guzel anlari...o emerken goz goze gelmeyi yanagina dokunmayi...sanki yutacakmis kime memeyi iyice agzina aldigini gormeyi...o zaman kendini gercekten manali hissedersin heralde...birak emmesini ben hamile kalinca gercek anlamiyla kadin oldugumu anlicam mana katicam hayatima hissediyorum...

Kiz nerende cikti sivilce haydaaa.benim Totoca cikmusti kükürtlü sabun vermişti eczaci geçti bide antibiyotikli cilt pomadi vermişti.gostersen dicem ama hamlesinde doktora sor gülüm korkarim ilaç söylemeye TEn emiyor çünkü kimyayi.ama kükürtlü sabun sakincasi yoktur bence kurutucu özelliği var
Tavla pulu kadar yer kırmızı ortasi mor ama bas falan vermiyor tam da kalcada pijamanin lastigi gelmis öldürdü beni sabah uyandigimda ya olmadi alayim kükürtlü sabun ya

Back
X