- Konu Sahibi penpepanter38
-
Ben de aynı şeyi düşünüyorum yaşlandım mı acaba diye çok teşekkür ederim önerileriniz içinTestler normal de olsa yaşlandıkça yumurta sperm kalitemiz düşüyor. Takviyeler kullanabilirsiniz. Doktorlarıniza danışıp da. Folik asit yerine Multivitaminler olabilir.
Tüp bebek düşünmüyorum olacaksa kendiliğinden olsun diye düşünüyorum zaten eşim de asla kabul etmez tüp bebeği malum 2 tane çocuğu var ve fazla kaderciTüm değerlerinize baktırın. Yaşınız olduğu için doktora gitseniz hiç beklemeden tüp bebek yapar büyük ihtimalle.
Çok doğru ve güzel söylemişsiniz ama eşim asla sıcak bakmıyor sperm testine Allah verecekse verir düşüncesinde onunla kötü olmak istemiyorum bu husustaneden doktora gitmiyorsunuz ki detaylı bir araştırma için. malesef bebek için sadece hormon testeri yetmiyor.
eşinizin de hormon, genel kan tetkiki ve sperm testi hatta sperm dna testine bakılmalı,
sizin de belki doğumdan sonra yapışıklık vs olmuş olabilir bir rahim filmi bakılabilir, ayrıca amh testi bakılmalı.
ve belki yumurtanız var fakat içi boşta olabilir vitamin vs takviyesi gerekebilir. vs vs . bence bir görünün
Ya asla yaşlı değilsiniz ama benim 28 yaşta yaşlıydı yumurtalar kötüydü mesela. Olabilir yani. Usg ile iyi görünür ama kalitesi iyi olmayabilir.Ben de aynı şeyi düşünüyorum yaşlandım mı acaba diye çok teşekkür ederim önerileriniz için
Yumurta kalitesi malesef ki sadece tup bebekte dollenme asamasinda belli oluyor. Ama.bence yine de takviyeyle bir sure deneyinÇok doğru ve güzel söylemişsiniz ama eşim asla sıcak bakmıyor sperm testine Allah verecekse verir düşüncesinde onunla kötü olmak istemiyorum bu hususta
Rahim filmi çekilmişti 2020de üzerine ameliyat da oldum orda da baktılar tüplerim açıktı sonrasında da herhangi bir kist patlaması falan yaşamadım ama yapıştıysa sonradan tabi bilemem
Amh testi fakülte ya da devlet hastanelerinde yapılıyor mu? Benim de endişem yumurta kalitesi hususunda
Siz ne yaptınız peki yumurtalar konusunda düzeldi mi bebeğiniz oldu mu?Ya asla yaşlı değilsiniz ama benim 28 yaşta yaşlıydı yumurtalar kötüydü mesela. Olabilir yani. Usg ile iyi görünür ama kalitesi iyi olmayabilir.
Takviye olarak önerebileceğiniz bir şeyler var mı rica etsemYumurta kalitesi malesef ki sadece tup bebekte dollenme asamasinda belli oluyor. Ama.bence yine de takviyeyle bir sure deneyin
Çok teşekkür ederim ilginize inşallahYaşınızdan ötürü biraz geç olabilir ama destek alarak belki daha hızlandırabilirsiniz
Ben hep prowomen diye bi sey kullandım aylarca doktor vermisti. 1 tüp bebek sonrası 2.ye hazırlanırken doğal oldu histereskopi sonrası.Siz ne yaptınız peki yumurtalar konusunda düzeldi mi bebeğiniz oldu mu?
Yoruyorum sizi ama prowomen nedir nasıl kullandınız ve ne kadar sürede etki gösterdiBen hep prowomen diye bi sey kullandım aylarca doktor vermisti. 1 tüp bebek sonrası 2.ye hazırlanırken doğal oldu histereskopi sonrası.
Doktorun önerdiği bi multivitamindi. 6 ay filan kullandım. Temelde folik asit tabi. Ama ben histereskopi filan da oldum o da işe yarar. Herkesin durumu farklı. Siz ekstra vitaminli bi folik asit isteyin bence zarrı olmaz.Yoruyorum sizi ama prowomen nedir nasıl kullandınız ve ne kadar sürede etki gösterdi
doktorum bana ve eşime omega, ımpyrl , d2+k3 damla vitamin, birde en son q10 eklediTakviye olarak önerebileceğiniz bir şeyler var mı rica etsem
Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsunDoktorun önerdiği bi multivitamindi. 6 ay filan kullandım. Temelde folik asit tabi. Ama ben histereskopi filan da oldum o da işe yarar. Herkesin durumu farklı. Siz ekstra vitaminli bi folik asit isteyin bence zarrı olmaz.
Çok teşekkür ederimdoktorum bana ve eşime omega, ımpyrl , d2+k3 damla vitamin, birde en son q10 ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?