Gebe kalamıyorum

esraawyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
69
24
3
24
Tecrübeli insanlara ihtiyacım var bu yoldan geçmiş güzel haberler alanların desteği benım için önemli kızlar 2023 Temmuz ayından beri korunmuyorum ve hiçbir şekilde gebelik yaşamadım adetlerim düzenli .Bunca zamandan sonra ve korunmasız da olmayınca artık birşey mı var acaba neden olmuyor diye infertiliteye gitme ihtiyacı duydum.Kendimde hormon testi vajınal muayene bütün hepsine baktırdım hiçbir sıkıntı yok dendi.Neyse eşimde sperm testi verdi sonuçlar kötü çıktı hareketli sperm sayısı çok çok düşükmüş ve baya pahalı olan bir vitamın verdi bunu kullandıktan sonra tekrar sperm testi yapacağız dedı neyse ben aldım içmeye başladı birde keçiboynuzu özü aldım onu kullanıyor.Sizce düzelir mi değerleri sanki hiç gebe kalamıycakmışım gibi hissediyorum tabi bu süreçte eşimle birbirimizi strese sokmamaya çalışıyoruz kızlar ne yapmam lazım başka öneriniz falan var mı d vitamini folik asit de kullandım ovulasyon da bir ay takip ettim ama yinede olmadı başka fikriniz varmı

Merhaba eşinizin sorunuyla ilgili bilgim yok ama siz en azından rahim filmi çektirebilirsiniz.

Bende Temmuz ayından itibaren korunmuyorum ve bebis olmuyor doktorlar henüz erken gününü tutturamıyorsundur diyo bende ovülasyonla denedim bu ay bakalım regl olacakmış gibi hissediyorum aslında benimde eşiminde sonuçları iyi çıktı klomen deneyeceğiz bu ay oda olmazsa rahim filmi dedi doktor sizde bir tedaviye başlamadımı

Merhabalar bizim de düşük sonrası on ay kadar bebeğimiz olmadı. Kendi testlerim normal çıkınca eşim test yaptırdı ve sizinki gibi düşüktü sonuçları. Doktorun verdiği takviye yanında, sigarayı bıraktı, e vitamini kullanmaya başladı, keçiboynuzu pekmezi, muz ve bitter çikolata yiyordu. Beslenmeye özen gösterdi yani. 1 ay sonrasında hamile kaldım. Takviyeleri düzenli kullanmaya, sağlıklı beslenmeye ve varsa sigarayı kullanmamaya özen gösterin. En önemlisi moral kendinizi strese sokmayın bizim sonuçlar baya kötüydü, çok şükür ol deyince oluyor

Canım eşinde de bi sorun kalmadıysa eğer belini çektirmeni tavsiye ederim çünkü bir yakınım doktora gittiğinde yumurtalıklarınız ters dönmüş aldırmanız gerekiyor demişti aldırmayıp belini çektirdi ve şuan beş haftalık hamile ne varsa eskilerde var belinizi çektirmeyi düşünün bi isterseniz

İki ayrı doktor hamilelik icin korunma bırakıldıktan ortalama 1,5 yıl içerisinde gebeligin olma ihtimalinin en yüksek donem oldugunu söylüyorlar. Bu süreyi normal buluyorlar. Hurafe denir ancak gerçekten iliski sonrasi kalkmayın, mümkünse öyle yarım saat falan değil. Uzun süre kalkmayın ve wc'ye gitmeyin.

Eşimde de bi dönem çıktı biz taze sıkılmış portakal suyuna bir ay boyunca proxeed plus kullandık bi sonraki tahlillerinde düzelmişti

Verdiği vitamin foliborn Myforce mu

merhabalar biz 5 yıllık evliyiz biz 5 yıldır korunmadan birlikte olmamıza rağmen olmadı ve bu süreçte 2 aşılama ve bir tüp bebek denedim olumsuz sonuçlandı be bizde de hiç bir sıkıntı yok eşimin sperm kalitesi iyi sadece ileri harekeliliği yavaştı ama bu yavaşlık hamile kalamama engel değildi ben tüp bebek denemesinden 6 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden oldu fakat 2 aylıkken düşük yaptım düşük yaptıktan sonra bi 6 ay bekledik sonra ikinci aşılamamı yaptım fakat tutmadı dediğim gibi o arada tabi nerde ne sıkıntı var araştırıyoruz ama birşey yok nasip vakti saati var dedik bekledik ve eşim tekrar doktora gitti 2 ay önce eşime proxeed plus önerdi doktor araştırdık yorumları çok iyiydi herşeyi denedik bunu da denemeyelim mi dedik ve eşim aldı ben belde çektiridim olmadı göbek çektirdim olmadı kendşmde vitaminler kullandım olmadı eşim bu ilacı kullandı onunla beraber keçi boynuzunu kaynatıp sabah akşam içti ve bende kızlar avakado çok tükettim her sabahları tahin limon yedim bolca dua ettim stresten uzak durdum kafamdan attım artık ve dün hamile olduğumu öğrendim beslenmek çok önemli eşleriniz keçi boynuzunu kullansın dediğim ilacı kullansın ve sizlerde avakadoyu bol bol tüketin tahin limon tüketin allahım izni ile olur vakti saati vardır biliyorum zor durum süreç maddi manevi çok yıpranıyorsun ama o aldığın haberlere değiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…