Gebe kalamiyorummm

Denizim81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
30
17
24
Merhaba kızlar .3ay önce düşük yaptım.1 ay korundum.doktorum tekrar hamile kalabilecegimi söyledi.2 ay denedik ama olmadı.dusuk sonrası hemen hamile kalınır diyordu olmayınca üzüldüm.enfeksiyon vardı en son. sizce o engel olmuş olabilir mi.surekli hamile miyim diye düşünüyorum.ama adetim gelince hüsran.Dusuk yapıp ne Zaman hamile kaldınız?
 

Msspinkie

Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'adır
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
7.661
19.012
Çok erken ama farkında ol bunun👍 enfeksiyon da bir etkendir doktor ne diyor?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 206 gün geçti.

Aydsan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
565
268
24
Merhaba kızlar .3ay önce düşük yaptım.1 ay korundum.doktorum tekrar hamile kalabilecegimi söyledi.2 ay denedik ama olmadı.dusuk sonrası hemen hamile kalınır diyordu olmayınca üzüldüm.enfeksiyon vardı en son. sizce o engel olmuş olabilir mi.surekli hamile miyim diye düşünüyorum.ama adetim gelince hüsran.Dusuk yapıp ne Zaman hamile kaldınız?
Canım bunu söylediğim için belki beni eleştiren olucaktır.ama ben yinede söylim. Adetin bittiğinde beline yakı yapıştır. Ben 2 gebeliğimde de yapıştırmıştım hemen ardından hamile kalmıştım. Tabi herşeyin en iyisini Allah bilir ama bizlerde bildiklerimizi yapsak bişey kaybetmeyiz. Sen istersen dene. Kürtajdan sonra belin yumuşamış olabilir. İşallah iyi haberlerini alırız.
 

Severis

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
80
33
Merhaba kızlar .3ay önce düşük yaptım.1 ay korundum.doktorum tekrar hamile kalabilecegimi söyledi.2 ay denedik ama olmadı.dusuk sonrası hemen hamile kalınır diyordu olmayınca üzüldüm.enfeksiyon vardı en son. sizce o engel olmuş olabilir mi.surekli hamile miyim diye düşünüyorum.ama adetim gelince hüsran.Dusuk yapıp ne Zaman hamile kaldınız?
Dusukten sonra 3. Ayim. Ben de 1 ay korundum ama henuz hamile kalamadım
 

Yusufumfatmam

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
257
438
42
Gecmis olsun canim bende 45 gün önce düsük yaptim 5 aylik hamileydim cinsiyetini ögrendigimin ertesi gün hic bir belirti olmadan suyum geldi ambulanzla hastahaneye gitim öncelikle dogum yaptirip sonrada kürdaj oldum Allah im kimseye yasatmasin :KK43: düsük sebebimim Infektion denildi. Ilac verildi kulandim Infektion kalmamis temizlenmis eyer isterseniz tekrar deneye bilirsiniz dedi doktorum.evet Infektion hamile kalmayi engeler öncelikle tedavinizi yapmani tavsiye ederim ilerde saglikli bir gebelik icin cok önemli.Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin
 

dogatam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
999
846
37
QUOTE="Denizim81, post: 68300725, member: 1040209"]
Merhaba kızlar .3ay önce düşük yaptım.1 ay korundum.doktorum tekrar hamile kalabilecegimi söyledi.2 ay denedik ama olmadı.dusuk sonrası hemen hamile kalınır diyordu olmayınca üzüldüm.enfeksiyon vardı en son. sizce o engel olmuş olabilir mi.surekli hamile miyim diye düşünüyorum.ama adetim gelince hüsran.Dusuk yapıp ne Zaman hamile kaldınız?
[/QUOTE]
Ben dusukten 6 ay sonra hamile kaldım..onunda 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum..kürtaj olalida 2 adet gördüm deniyoruz tekrar bu arada bakalım artık üçüncü adeti gorucem mi gorursem yine devam..acele etme canım rabbim sagliklisini versin öyle dua et
 

s_gofret

Dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
1.615
1.584
QUOTE="Denizim81, post: 68300725, member: 1040209"]
Merhaba kızlar .3ay önce düşük yaptım.1 ay korundum.doktorum tekrar hamile kalabilecegimi söyledi.2 ay denedik ama olmadı.dusuk sonrası hemen hamile kalınır diyordu olmayınca üzüldüm.enfeksiyon vardı en son. sizce o engel olmuş olabilir mi.surekli hamile miyim diye düşünüyorum.ama adetim gelince hüsran.Dusuk yapıp ne Zaman hamile kaldınız?
Ben dusukten 6 ay sonra hamile kaldım..onunda 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum..kürtaj olalida 2 adet gördüm deniyoruz tekrar bu arada bakalım artık üçüncü adeti gorucem mi gorursem yine devam..acele etme canım rabbim sagliklisini versin öyle dua et
[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun:KK43: Rabbim bir daha kayıp yaşatmasın🙏🏼
Düşük sebepleriniz araştırıldı mı? Kan pıhtılaşma vs?
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-01-2022

Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.

Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

dogatam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
999
846
37
Ben dusukten 6 ay sonra hamile kaldım..onunda 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum..kürtaj olalida 2 adet gördüm deniyoruz tekrar bu arada bakalım artık üçüncü adeti gorucem mi gorursem yine devam..acele etme canım rabbim sagliklisini versin öyle dua et

düşük sebepleriniz araştırıldı mı? Kan pıhtılaşma vs?
[/QUOTE]
Benim ilk gebeliğim sağlıklı doğdu bı kızım var ikinciyi istiyoruz ilki kimyasal düşüktü rahme yerleşme olmamış doktor onu düşük bile saymiyoruz aslında dedi..10 haftalık kalbi duran bebeğim kürtaj sonrası genetige gitti orda bebekte anomali olduğunu söylendi bebekteymis sorun sizinle alakalı bir durum değil dedi doktor araştırmaya gerek yok dedi...3 aylık b 12 vitamini d vitamini magnezyum birde folik asit verdi bunları sadece birde iki kutu Demir hapi yazmisti....vitaminler bitiyor 20 gun sonra henüz olmadı gebelik üçüncü ayın içindeyim bakalım bilmiyorum