Gebe kalmadan önce değişik rüya görenler

Nana Ana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
10.410
15.549
213
Hamile kalmadan bir kaç ay önce rüyalarında ilahi mesaj niteliği taşıdığına inananlar,
Bu rüya ile hamile kalacağımı anladım yada hissettim diyenler,
Gördüğünüz sıra dışı rüyaları anlatırmısınız?
Çok heyecanlı bir süreç ve ortak rüyalar varmı bu konuda çok merak ediyorum.
Şimdiden ilginiz ve bunları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler

Genelde hamile kalmadan kadınlar rüyasında bebek, meyve veya çicek görürler benim ablam bunları görmüş rüyasında ve çok geçmeden hamile olduğunu öğrenmişti .

Genelde hamile kalmadan kadınlar rüyasında bebek, meyve veya çicek görürler benim ablam bunları görmüş rüyasında ve çok geçmeden hamile olduğunu öğrenmişti .
3 ay önce bir düşüğüm oldu cnm ondan sonra her gun bebek dıye dıye bilinçaltına yerleşti sanırım ama bu ay cok fazla ıkız dördüz ard arta benım yada başkalarının cocugunu gördüm rüyamda hatta dün ikiz bebekler gördüm ama başka birinin ve su an devam ederse eger hamıleyım

İnşallah allah'ın izniyle hamilesinizdir.

Ben de dun lavanta ve bisrsuru degisik hayatta gormedigim cicekler gordum pembe mor sari harikaydi ozellikle lavanta aldm elime ama lavanta tarlasina gtmek istedgm icin olablr

Canım ben gebe kaldığım ay rüyamda sürekli Allah'ı zikrediyordum. Bi de la havle çekiyordum çok garibime gitmişti çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kalp sesini dinlemeyi bekliyoruz haftaya cuma günü Rabbim nasip ederse

Ben hamile olduğumu henüz öğrenmemişken karabasan gördüm
Çok kötüydü. Eşime seslenerek uyandım gözlerim ıslak.
Sonradan konuşurken fark ettik, o tarihte hamileymişim ama henüz bilmiyorduk.
Kayınvalidem de aynı durumu bir kaç hamilelikte yaşamış. Garip ama anlam yüklemek gerekir mi bilmiyorum.

Oglumda Eşim bana çanta almıştı seç demisti ben maviyi secmistim. Bir abla kiz inşallah bebek gelecek hayırlısıyla bir oglun olacak diye tabir etmisti. Bir kaç kişi de hatta kendisinde de öyle olmuş tutmuştu.. Rabbim en iyisini bilir...

Rüyada bebeği gördük sırada meyve ve çiçek var he

Sağlıkla gelsin çok sevindim

Sağlıkla al kucağına gelincede la havle çekersiniz

Kıyamam
Korku dolu rüyalar kabuslar görülür diyorlar gebelikte ama ne kadar doğru henüz bilemiyorum

Çok güzel yaa
Bilinç altıma yüklüyorum hediye alırsa maviyi seçsin

Malum mu oldu denk mi geldi bilmiyorum ama ruyamda kendimi hamile gormustum kocaman karınlı falan .ayni zaman icinde baska bir ruyamda oglan gordum anne diye seslendi. Ruyamda diyorum ki 'aa benim oglum varmiş. O ay hic beklemiyordum hamile kalmayı. Bu rüyaları gordugumde hamileymisim. Cinsiyeti belli degil henuz .oglan da çikarsa tam olur

Kıyamam
Korku dolu rüyalar kabuslar görülür diyorlar gebelikte ama ne kadar doğru henüz bilemiyorum
Ben de bilmiyorum Yani dediğim gibi çok da anlam yüklemek istemedim.
Ben hayatımda çok az kez böyle kötü rüya gördüm. Hepsini de hatırlarım.
Tabi ki kötü rüyalar olur ama böyle nefesimin kesildiği, konuşmaya çalışıp sesimin duyulmaması vs bunları belki 3 kez yaşadım.

Çok sevindirici durumlar ya inşallah gönlündeki erkekse erkek evladın olur sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…