Gebe kalmadan önce değişik rüya görenler

Hamilelerin rüyalarında korkutuldugunu duymustum bende canım olabilir Allah hayırlara cıkarsın bebeklerinizi kucaklarınıza saglıcakla versin insallah

Ben gebeligim sonlanana kadar hep korkutuluyordum oldugum yerde uyyrken bi anda yuksekten yere cakilir gibi sıçrıyordum oluyor yani
Rabbim saglıcakla en yakın zamanda evlat versin sana tatlım insallah onda güzel güzel rüyalar görürsün

Tamam canım bekliyorum

Bu konu pörtlemelimi sanki hadi anlatın cıkın cıkın gelin anlatın lütfen

Tatlım rüyaların gercek olmus tarihe göre bu rüyanı gördükten sonra hamile kalmıssın cok sevindim

Hamile kalmadan önce rahmetli teyzemi rüyamda gördüm eylülde ya da ekimde hamile kalacaksın ama ölüm var dedi ölüm mü dedim döndü evet ölümler var dedi.O ara da anneannem kanserle savaşıyordu ona yordum çol üzüldüm. Eylülde gerçekten de hamile kaldım ama o rüyadan dolayı hep içim huzursuzdu.Sonra ne mi oldu hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda dedemin akciğer kanseri olduğunu öğrendik hastaneye yattı.Lekelenmem oldu benim o gün o da yoğun bakıma girdi.Onun vefat ettiği gün de boş gebelik zannettiğim bebeğimin oluşup öldüğünü kalbinin durduğunu öğrendim cenazeden sonra gidip kürtaj oldum.Rüya görmeye korkuyorum 1 kasım benim hayatımın en kötü günüydü o gün ölümler oldu işte

Bende birkac gün önce ölen teyzemi rüyamda gördüm ve suan korktum allah hayırlara cıkarsın canım saglıklı ve hayırlı bir evladın olsun evladım olsun insallah

Bende rüyamda erkek bir çocuğu emzirdiğimi görmüştüm ama çok çok gerçekçiydi uyanınca çok garp hissettim kendimi şimdi hamileyim ama hala kese filan göremedik hayırlısıyla allah izin verirse görürüz inşallah da rüyam hayırlara çıkar

Hayır olsun canım insallah saglıcakla ilerler

Mutlaka vardır degisik örnekler duymayı cok istiyorum paylasırsanız sevinirim anneler

ben bu rüyayla hamile oldugumu anladım diyen kimler var bakalım

bu ay kesin hamileyim diyebilecegim cok rüyalar görmüstüm.
Bugün ise rüyamda hamileydim önce badem yedim sonra birisinin posetinden üzüm alıp yedim ama o üzümü yerkende bunun bir rüya oldugunu tabirininde iyi olmadıgını düsünüyordum

uyandıgımdada regl oldum

Benim gebe kaldığım ay annem rüyasında minik bir erkek bebek görmüş, fazla rüya görmez annem. Kaybettiğim ayda da 1 yaşlarında bir erkek çocuğu görmüş, benim elimden tutmuş beraber yürüyormuşuz arkamız dönükmüş, bana bunu anlattıktan birkaç gün sonra bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendik...

Rabbim ne yüce rüyalarda gösteriyor neler yasayacagımızı artık hayırlı ve güzel rüyalar görelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…