Hamilelerin rüyalarında korkutuldugunu duymustum bende canım olabilir Allah hayırlara cıkarsın bebeklerinizi kucaklarınıza saglıcakla versin insallahİnanırım, benimki de çok garipti.
Önce bir sürü insanın içinde gözlerim karardı ve bayıldım. Eşim bana doğru baktı ve düştüğümü gördüğü halde umursamadı. Seslendim dönüp bakmadı. Sonra kendime geldim. Eşimle güya yatakta yan yana yatıyorduk ama normalde yattığımız şekilde değil tam tersi şekilde .
Rüyamda ona seslenmeye, dokunmaya çalıştıkça nefesim kesiliyor, ağlıyordum.
Zaten ona seslenerek uyandım ve çok korkmuştum.
En son yıllar önce böyle kötü bi rüya görmüşümdür. Söylediğiniz şeyde haklı olabilrsiniz.
Rabbim saglıcakla en yakın zamanda evlat versin sana tatlım insallah onda güzel güzel rüyalar görürsünBen gebeligim sonlanana kadar hep korkutuluyordum oldugum yerde uyyrken bi anda yuksekten yere cakilir gibi sıçrıyordum oluyor yani
Tamam canım bekliyorumkızlar, biz denemelere bu ay başladık. geçen ay rüyamda denediğimiz ilk ay idrar testi yapıyodum ve çift çıkıyodu. inanamadım tekrar yaptım, gene çift çıktı. sonrra bi kızım olduğunu gördüm. geçen gün de kahve falımda kız bebek çıktı. fala inanma, falsız kalma :) rüyam çıkarsa güncellerim burayı :)
Bir çok farklı rüya gördüm hepsi aynı gece dehıldı yanı. Önce 4 ay fln sonra 2 ay sonra da 1 hafta onceNe kadar güzel rüyalar ya masallahbu rüyaları gördükten ne kadar süre sonra hamile kaldın peki?
Anladım canım tesekkür ederimBir çok farklı rüya gördüm hepsi aynı gece dehıldı yanı. Önce 4 ay fln sonra 2 ay sonra da 1 hafta once
Tatlım rüyaların gercek olmus tarihe göre bu rüyanı gördükten sonra hamile kalmıssın cok sevindimkızlar, biz denemelere bu ay başladık. geçen ay rüyamda denediğimiz ilk ay idrar testi yapıyodum ve çift çıkıyodu. inanamadım tekrar yaptım, gene çift çıktı. sonrra bi kızım olduğunu gördüm. geçen gün de kahve falımda kız bebek çıktı. fala inanma, falsız kalma :) rüyam çıkarsa güncellerim burayı :)
Bende birkac gün önce ölen teyzemi rüyamda gördüm ve suan korktum allah hayırlara cıkarsın canım saglıklı ve hayırlı bir evladın olsun evladım olsun insallahHamile kalmadan önce rahmetli teyzemi rüyamda gördüm eylülde ya da ekimde hamile kalacaksın ama ölüm var dedi ölüm mü dedim döndü evet ölümler var dedi.O ara da anneannem kanserle savaşıyordu ona yordum çol üzüldüm. Eylülde gerçekten de hamile kaldım ama o rüyadan dolayı hep içim huzursuzdu.Sonra ne mi oldu hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda dedemin akciğer kanseri olduğunu öğrendik hastaneye yattı.Lekelenmem oldu benim o gün o da yoğun bakıma girdi.Onun vefat ettiği gün de boş gebelik zannettiğim bebeğimin oluşup öldüğünü kalbinin durduğunu öğrendim cenazeden sonra gidip kürtaj oldum.Rüya görmeye korkuyorum1 kasım benim hayatımın en kötü günüydü o gün ölümler oldu işte
Hayır olsun canım insallah saglıcakla ilerlerBende rüyamda erkek bir çocuğu emzirdiğimi görmüştüm ama çok çok gerçekçiydi uyanınca çok garp hissettim kendimi şimdi hamileyim ama hala kese filan göremedik hayırlısıyla allah izin verirse görürüz inşallah da rüyam hayırlara çıkar
Amin canım inşallah aminHayır olsun canım insallah saglıcakla ilerler
Benim gebe kaldığım ay annem rüyasında minik bir erkek bebek görmüş, fazla rüya görmez annem. Kaybettiğim ayda da 1 yaşlarında bir erkek çocuğu görmüş, benim elimden tutmuş beraber yürüyormuşuz arkamız dönükmüş, bana bunu anlattıktan birkaç gün sonra bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendik...bu ay kesin hamileyim diyebilecegim cok rüyalar görmüstüm.
Bugün ise rüyamda hamileydim önce badem yedim sonra birisinin posetinden üzüm alıp yedim ama o üzümü yerkende bunun bir rüya oldugunu tabirininde iyi olmadıgını düsünüyordum
uyandıgımdada regl oldum
Rabbim ne yüce rüyalarda gösteriyor neler yasayacagımızı artık hayırlı ve güzel rüyalar görelim insallahBenim gebe kaldığım ay annem rüyasında minik bir erkek bebek görmüş, fazla rüya görmez annem. Kaybettiğim ayda da 1 yaşlarında bir erkek çocuğu görmüş, benim elimden tutmuş beraber yürüyormuşuz arkamız dönükmüş, bana bunu anlattıktan birkaç gün sonra bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?