Ay evet ya.. Sürekli yemekle ilgili seyler görüyorum
Yavuz selim çok istedim ama eşime kabul ettiremedim.. Eymen olcak Allahın izniyle
Tövbe bismillah aklıma geldikçe irkiliyorum inşallah daha guzel rüyalarla malum olur bebeğiniz
Ben daha hamile değilim ama 2 3 ay önce bir erkek çocuğunu annem acıkmış emzir diye kucağıma veriyordu ama daha bişey yok Rabbim tez zamanda verir inşallah
Ben uzun zamandır istiyorum ama hamile değilim. Mevlid okuyan uzaktan tanıdığım bir arkadaş rüyasında benim bebeğimin mevlidiniz okumaya geldiğini görmüş, öğrencinin annesi de rüyasında beni kucağımda bebekle görmüş ve eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu görmüş. Görülen bütün bebeklerde kız. Bu rüyalar birkaç ay önceydi tabi. Hala bebek yok ama inşaallah olacak bebisimin mujdecisidir bu rüyalar çok istiyorum çok üzülüyorum
Hamile kalmadan bir kaç ay önce rüyalarında ilahi mesaj niteliği taşıdığına inananlar,
Bu rüya ile hamile kalacağımı anladım yada hissettim diyenler,
Gördüğünüz sıra dışı rüyaları anlatırmısınız?
Çok heyecanlı bir süreç ve ortak rüyalar varmı bu konuda çok merak ediyorum.
Şimdiden ilginiz ve bunları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler
Ben aşılama tedavisi olduğum 2. ay rüyamda gebelik testi yaptım. Hiç umudum yoktu adet sancısı çekiyorum sanmıştım. Uykudan uyandım test yaptım. Hayatımda ilk kez 2. çizgiyi görmüştüm. Bebeğimi kaybettim malesef. Ve işlerin yolunda gitmeyeceğinide rüyamda görmüştüm.
Ama bu sıra bebek emzirirken filan görüyorum kendimi, geçende mor bi çiçek gördüm adını bilmiyorum belki öyle bi çiçek yoktur bile ama çok güzeldi.
Teşekkür ederim, inşallah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip olsun.Hayır olsun en kısa zamanda ciceginiz bebek olsun insallah
Rabbim hayırlısıyla gerçeği yaşamayıda nasip eder inşallahInsallah bende dogum yaptıgımı ve gogsumden sut ve bal aktıgını gordum cokta etkisinde kaldım hayır olsun
Teşekkür ederim, inşallah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip olsun.
Rabbim hayırlısıyla gerçeği yaşamayıda nasip eder inşallah
Tüp bebek yaptırdım ben transfer sonrası sonucu merak ediyordum tuttumu tutmadımı diye... bir gece uyandım biraz oturdum sonra teheccüt namazı kılıp yattım rüyamda doktora gidiyordum doktor alttan muayene ediyordu bana diyorduki kesin hamilesin bende benim test günüme var onu beklicem diyordum sen bilirsin istersen bekle ama kesin hamilesin diyordu bu gazla test günüm gelmeden evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm test günüme 2 gün vardı tabi tüm umutsuzluğumla kan verdim test sonucum pozitif çıktı çok şükür 2. Sonucumda pozitif ultrason günü bekliyoruz ☺
Amin teşekkür ederimMasallah ne kadar güzel rüyalar bunlar gözünüz aydın hayırlı olsun
Ben tüp bebekle hamile kaldım. Transfer olduğu gün eşinle yatıyorduk. Sol kulağına bir erkek fısıldadı. Ne dedi hatırlamıyorum ama çok korktum. Sağımda yatan eşime seslenmek istedim yardım etmesi için. Ama o gün hamile kalacağımı anladım. Neden bilmiyrm ama hissettim. Sanki hamile kadınları 3 harflıler rahatsız eder gibilerinden.Ben hamile olduğumu henüz öğrenmemişken karabasan gördüm
Çok kötüydü. Eşime seslenerek uyandım gözlerim ıslak.
Sonradan konuşurken fark ettik, o tarihte hamileymişim ama henüz bilmiyorduk.
Kayınvalidem de aynı durumu bir kaç hamilelikte yaşamış. Garip ama anlam yüklemek gerekir mi bilmiyorum.
Ben tüp bebekle hamile kaldım. Transfer olduğu gün eşinle yatıyorduk. Sol kulağına bir erkek fısıldadı. Ne dedi hatırlamıyorum ama çok korktum. Sağımda yatan eşime seslenmek istedim yardım etmesi için. Ama o gün hamile kalacağımı anladım. Neden bilmiyrm ama hissettim. Sanki hamile kadınları 3 harflıler rahatsız eder gibilerinden.
Ben gebeligim sonlanana kadar hep korkutuluyordum oldugum yerde uyyrken bi anda yuksekten yere cakilir gibi sıçrıyordum oluyor yaniKıyamam
Korku dolu rüyalar kabuslar görülür diyorlar gebelikte ama ne kadar doğru henüz bilemiyorum
Ne kadar güzel rüyalar ya masallahBen cok rüya görürüm. Ama şimdiye kadar bebek anlamı olan görmemiştim hiç. Hamile kalmadan aylar öncesinde erkek bebeğe hamile bir arkadaşım hurma yiyordu. Bir tane de bana ikram etti. Utandım hamiledir o yesin diye düşündüm istemedim. Karşımda da erkek çocuğu olan arkadaşım ve hatırlamadıgım diger kadınlr vardı. O teklıf etmeden aldın tabagından hurma, yedim ve çekirdeğini de elime aldım. Arkadaşın bana kızdı yanındakini gösterip bu onun hakkıydı dedi. Anlamına baktım erkek bebek demekmiş. Çok sasirmistim. Ardından 2 ay sonra, kızkardeşimi gördüm; hamileydi. Anlamı da benim hamıle olacagımmıs. Tatilde ailemin yanına gittim hem de tüp bebek yaptıracaktım. Babam benim geleceğim gece rüyasında dedemi görmüş( babam hiç rüya görmez ya da hatırlamaz). Dedemin kucağında erkek bebek varmış. Bana anlatınca çok sevindim anladım bana müjde olduğunu. Sonrasında da hamile kaldım ztn ve nerdeyse eminim erkek olduğuna. Canım da hep tatlı çekiyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?