Gebe kalmadan önce değişik rüya görenler

Ay evet ya.. Sürekli yemekle ilgili seyler görüyorum
Yavuz selim çok istedim ama eşime kabul ettiremedim.. Eymen olcak Allahın izniyle

İcine sindiyse bütün isimler güzel yeterki icine sinsin

Tövbe bismillah aklıma geldikçe irkiliyorum inşallah daha guzel rüyalarla malum olur bebeğiniz

Coksık rüya goren biri olarak gebe olmadığım halde bilinc altımda cocuk olduğu icin her rüyamda bi kız cocuğu veya bi erkek cocuğu mutlaka goruyorum. Hamile kaldıgımda nasıl ilahi bir rüyayla anlayacagım cok merak ediyorum doğa üstü bi rüya olmalı

Ben daha hamile değilim ama 2 3 ay önce bir erkek çocuğunu annem acıkmış emzir diye kucağıma veriyordu ama daha bişey yok Rabbim tez zamanda verir inşallah

Insallah bende dogum yaptıgımı ve gogsumden sut ve bal aktıgını gordum cokta etkisinde kaldım hayır olsun

Aynı durumdayım ben ve cevremdeki herkes hamileligimi veya dogurdugumu goruyo insallah gercek olacak bu ruyalar uzulmeden sabırla beklememiz gerekiyo canım

Kimse yokmu

Ben aşılama tedavisi olduğum 2. ay rüyamda gebelik testi yaptım. Hiç umudum yoktu adet sancısı çekiyorum sanmıştım. Uykudan uyandım test yaptım. Hayatımda ilk kez 2. çizgiyi görmüştüm. Bebeğimi kaybettim malesef. Ve işlerin yolunda gitmeyeceğinide rüyamda görmüştüm.
Ama bu sıra bebek emzirirken filan görüyorum kendimi, geçende mor bi çiçek gördüm adını bilmiyorum belki öyle bi çiçek yoktur bile ama çok güzeldi.

Hayır olsun en kısa zamanda ciceginiz bebek olsun insallah

Rabbim hayırlısıyla gerçeği yaşamayıda nasip eder inşallah

İnsallah canım benim burada cok kisi var hamile kalamadım diye hafıslanıp seneler sonra kendi actıgı konulara gülerek bakan insallah bizlerde en kısa zamanda onların arasına katılırız

Tüp bebek yaptırdım ben transfer sonrası sonucu merak ediyordum tuttumu tutmadımı diye... bir gece uyandım biraz oturdum sonra teheccüt namazı kılıp yattım rüyamda doktora gidiyordum doktor alttan muayene ediyordu bana diyorduki kesin hamilesin bende benim test günüme var onu beklicem diyordum sen bilirsin istersen bekle ama kesin hamilesin diyordu bu gazla test günüm gelmeden evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm test günüme 2 gün vardı tabi tüm umutsuzluğumla kan verdim test sonucum pozitif çıktı çok şükür 2. Sonucumda pozitif ultrason günü bekliyoruz

Masallah ne kadar güzel rüyalar bunlar gözünüz aydın hayırlı olsun

Ben tüp bebekle hamile kaldım. Transfer olduğu gün eşinle yatıyorduk. Sol kulağına bir erkek fısıldadı. Ne dedi hatırlamıyorum ama çok korktum. Sağımda yatan eşime seslenmek istedim yardım etmesi için. Ama o gün hamile kalacağımı anladım. Neden bilmiyrm ama hissettim. Sanki hamile kadınları 3 harflıler rahatsız eder gibilerinden.

Ben cok rüya görürüm. Ama şimdiye kadar bebek anlamı olan görmemiştim hiç. Hamile kalmadan aylar öncesinde erkek bebeğe hamile bir arkadaşım hurma yiyordu. Bir tane de bana ikram etti. Utandım hamiledir o yesin diye düşündüm istemedim. Karşımda da erkek çocuğu olan arkadaşım ve hatırlamadıgım diger kadınlr vardı. O teklıf etmeden aldın tabagından hurma, yedim ve çekirdeğini de elime aldım. Arkadaşın bana kızdı yanındakini gösterip bu onun hakkıydı dedi. Anlamına baktım erkek bebek demekmiş. Çok sasirmistim. Ardından 2 ay sonra, kızkardeşimi gördüm; hamileydi. Anlamı da benim hamıle olacagımmıs. Tatilde ailemin yanına gittim hem de tüp bebek yaptıracaktım. Babam benim geleceğim gece rüyasında dedemi görmüş( babam hiç rüya görmez ya da hatırlamaz). Dedemin kucağında erkek bebek varmış. Bana anlatınca çok sevindim anladım bana müjde olduğunu. Sonrasında da hamile kaldım ztn ve nerdeyse eminim erkek olduğuna. Canım da hep tatlı çekiyor ☺

İnanırım, benimki de çok garipti.
Önce bir sürü insanın içinde gözlerim karardı ve bayıldım. Eşim bana doğru baktı ve düştüğümü gördüğü halde umursamadı. Seslendim dönüp bakmadı. Sonra kendime geldim. Eşimle güya yatakta yan yana yatıyorduk ama normalde yattığımız şekilde değil tam tersi şekilde .
Rüyamda ona seslenmeye, dokunmaya çalıştıkça nefesim kesiliyor, ağlıyordum.
Zaten ona seslenerek uyandım ve çok korkmuştum.
En son yıllar önce böyle kötü bi rüya görmüşümdür. Söylediğiniz şeyde haklı olabilrsiniz.

kızlar, biz denemelere bu ay başladık. geçen ay rüyamda denediğimiz ilk ay idrar testi yapıyodum ve çift çıkıyodu. inanamadım tekrar yaptım, gene çift çıktı. sonrra bi kızım olduğunu gördüm. geçen gün de kahve falımda kız bebek çıktı. fala inanma, falsız kalma :) rüyam çıkarsa güncellerim burayı :)

Ne kadar güzel rüyalar ya masallah bu rüyaları gördükten ne kadar süre sonra hamile kaldın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…